Номинации за най-голяма муня

• 3 554 949
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 8 055
Влизам наскоро в магазин за дрехи. Една туника ми грабва окото. Продавачката, свръх любезна, ме тика към пробната, да не взема да размисля. По пътя срещам жена, поздравявам я и завивам към пробната. Продавачката казва "Хубава е жената, която поздравихте". Викам си сигурно е била шефката, че така да й се мазни  newsm78  Докато на излизане не видях, че цялата стена е огледало и съм поздравила себе си  Embarassed

Мисля, че милият комплимент компенсира срама напълно.  Grinning

# 8 056
Вчера ми беше студено в офиса и си бях метнала един суичър(отвътре розов, отвън черен). Като отидох до тоалетна го метнах на облегалката на стока и пъхнах стола по-близо до бюрото.
на връщане от тоалетната помислих дрехата си за човек. Изпищях  "Някой дреме на бюрото ми!" А работя сама в офиса...  ooooh!

# 8 057
krem_bonbon и Камалия, хубаво се посмях с вас   Joy

# 8 058
Аз себе си не съм насинявала, но преди няколко месеца не само насиних окото на дъщеря ми, но за малко и по-тежка травма да ѝ причиня. Минавах коридора с мопа, а малката гадинка тихичко се промъкнала зад мен. Изобщо не я видях, само чух писъка ѝ, след като дръжката на мопа уцелила окото ѝ. Вече като действам с мопа се оглеждам като обран евреин.

Това ме подсети за една моя муньовщина.. Разхождам си една вечер двете чиуауи, минаваме през градинката пред Народния театър, навсякъде пълно с народ.. Водя ги на поводи, ето такива, разтегателни.. В един момент едното ми чихи се хвърля на един голям пес, да го лае и предизвиква, в повечето случаи големите не им обръщат внимание, но в този песа отвръща и скача да го яде... Аз енергично дръпвам повода с мощно и рязко движение, гледайки към кучетата разбира се, и усещам че той се удря в нещо... Обръщам се, и какво да видя, зад мен един господин се държи за главата, струйчица кръв се стича по челото му, а придружаващата го дама гледа с ужас... Направо ми идеше да потъна в дън земята от срам, промълвих извинете, и беж да ме няма... Представям си как е изглеждало отстрани, върви си човека мирно и кротко и изведнъж някаква ненормална го цапардосва с все сила по главата, ни в клин, ни в ръкав Embarassed Laughing
И аз съм го правила това с каишката обаче по темето отзад цапардосах един приятел. Кучето ми му се овъртя в краката, той тръгна да прескача и се наведе, аз вдигнах повода над главата му и той като се изправи праааас  hahaha hahaha hahaha Ама не ми се сърди много, че се попиках от смях  Joy

# 8 059
  • София
И аз съм го правила това с каишката обаче по темето отзад цапардосах един приятел. Кучето ми му се овъртя в краката, той тръгна да прескача и се наведе, аз вдигнах повода над главата му и той като се изправи праааас  hahaha hahaha hahaha Ама не ми се сърди много, че се попиках от смях  Joy

Явно тези каишки са опасни в ръцете на муни като нас hahaha И друг мой номер с каишки и чиуауи..По Витошка ги разхождам, пак с петметровите разтегателни поводи.. Явно се бях заблеяла нещо, защото в един момент установих че чихинцата са успели да омотаят поводите си един в друг, после да овъртят двама младежи и после пак да се доомотаят от другата страна. Поне на младежите им беше забавно, явно не бързаха за никъде, и търпеливо изчакаха няколко минути да разплета каишките Laughing

# 8 060
Прясна, прясна...
Заключих си мъжа у дома... Ми тъй де, къде ще ходи без мен  Crossing Arms Излязла съм и съм взела неговите ключове от вратата (моите са ми в чантата). Счупих си краката да тичам да му отворя, че имаше среща човекът. Добре, че офисът ми е близо до дома... Поне седмица ще ми се подиграва сега каква съм блейка..

# 8 061
Днес сутринта трябваше да си закарам колата на сервиз. Докато се приготвях да излизам си правех планове как ще се връщам като му я оставя. Реших, че ще си взема такси. Няколко срещи гонех в рамките на 2 часа и се бях ошашкала. Излизам , спирам едно такси и тръгваме към майстора. По пътя се заговаряме, че всъщност бързам и ако може да кара по- бързо да си оставя колата на майстора и той пита коя кола? Умрях от срам и ужас , че закъснявам, и че всъщност таксито трябваше да е на връщане. Шофьора ми се смя докато ме върна обратно до колата ми.  Joy ooooh!

# 8 062

Не, че нещо, но породата е чихуахуа.  Peace На мен ми отне поне минута, докато включа какво си разхождала на каишка.  Crazy

# 8 063
  • Бургас

Не, че нещо, но породата е чихуахуа.  Peace На мен ми отне поне минута, докато включа какво си разхождала на каишка.  Crazy

А аз патката се рових из нета,да видя как изглеждат тези чиуауи Embarassed

# 8 064
  • София

Е хайде да не се заяждаме, породата в родината си се нарича чиуауа, в бг чихуахуа, в Сърбия чивава  Mr. Green Очаквах, че всички са гледали филма или ще се сетят покрай песента поне Peace https://www.youtube.com/watch?v=7PLuhK82Xjs

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 15:41 от I walk alone

# 8 065
Не се заяждам, но е редно да се изписва българското име.  Peace

# 8 066
  • София
В първия пост беше постната снимка с това как изглеждат чиуауите

# 8 067
Прясна мунщина и от мен. Имам да връщам книги в библиотеката. Приготвям се за излизане, закопчавам се пред огледалото, взимам си чантата и потеглям. Докато чаках метрото се усетих, че книгите са още вкъщи. И по-зле можеше да е. Да бях стигнала и после да се връщам обратно.

# 8 068
  • в кукувиче гнездо
Днес сутринта трябваше да си закарам колата на сервиз. Докато се приготвях да излизам си правех планове как ще се връщам като му я оставя. Реших, че ще си взема такси. Няколко срещи гонех в рамките на 2 часа и се бях ошашкала. Излизам , спирам едно такси и тръгваме към майстора. По пътя се заговаряме, че всъщност бързам и ако може да кара по- бързо да си оставя колата на майстора и той пита коя кола? Умрях от срам и ужас , че закъснявам, и че всъщност таксито трябваше да е на връщане. Шофьора ми се смя докато ме върна обратно до колата ми.  Joy ooooh!

Joy hahaha ТОВА ИЗБИ РИБАТА ХАХААААА

# 8 069
Прясна, прясна...
Заключих си мъжа у дома... Ми тъй де, къде ще ходи без мен  Crossing Arms Излязла съм и съм взела неговите ключове от вратата (моите са ми в чантата). Счупих си краката да тичам да му отворя, че имаше среща човекът. Добре, че офисът ми е близо до дома... Поне седмица ще ми се подиграва сега каква съм блейка..

Аз така заключих хазайката си, като бях 1-ви курс. Взела съм нейните ключове от вратата и чак на обед я освободих. Joy

Общи условия

Активация на акаунт