Номинации за най-голяма муня

• 3 561 156
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 9 285
За какво?

# 9 286
  • София
Тъй,тъй,  Sick цяло чудо е да случих на празен автобус,или поне да е без ,,пенсии,, в него,които се разхождат от начална докрайна спирка,и така цял ден. Седят и заемат мястото на трудовака!
Наскоро слушах три контрольорки,които говориха за двама дядовци в автобуса,които точно това правяха. Знаеха всяка една стъпка и движение,което дядките правеха ,щом се качиха в автобуса. От коя врата се качват,наместването на шапката на главата,мястото на коя седалка сядат.....абе,абсолютно всичко!
Думи нямам!  Joy Sick #2gunfire #Cussing out
Ти нямаш ли дядо? Или твоят си стои у дома, за да не пречи на "трудоваците"? И аз нямам думи! Tired

# 9 287
Абе, аз и баба имам, и дядо, ама не се возят по автобусите от скука.
Мисля, че акцентът беше точно в случаите, когато се правят по няколко обиколки от начална до крайна спирка, ей така, безцелно.

# 9 288
  • София
Абе, аз и баба имам, и дядо, ама не се возят по автобусите от скука.
Мисля, че акцентът беше точно в случаите, когато се правят по няколко обиколки от начална до крайна спирка, ей така, безцелно.
А да се моташ в мола безцелно не е лошо, нали? Там дядовци няма. Буташ се с кифли предимно. Mr. Green

# 9 289
Не обичам да се бутам с никого. Возила си се в час пик в автобус, нали? Знаеш за какъв задух, тъпканица и бутане става дума, нали така? Извинявай, но такава ситуация в мол ми е трудно да си представя, пък съм работила в такъв, дори декември месец не съм стояла заклещена между двама души, чудейки се къде да се хвана, за да не падна върху седящите на седалките Peace
В този ред на мисли, безцелно возещите се, независимо дали са дядовци или гимназисти, биха могли да дразнят. Сега, за да не ми застанеш пак на контра, предварително ще ти отговоря, че никога не знам кой се вози с цел и кой - от скука, та затова си пиша принципно само Peace

# 9 290
  • София
Не обичам да се бутам с никого. Возила си се в час пик в автобус, нали? Знаеш за какъв задух, тъпканица и бутане става дума, нали така? Извинявай, но такава ситуация в мол ми е трудно да си представя, пък съм работила в такъв, дори декември месец не съм стояла заклещена между двама души, чудейки се къде да се хвана, за да не падна върху седящите на седалките Peace
В този ред на мисли, безцелно возещите се, независимо дали са дядовци или гимназисти, биха могли да дразнят. Сега, за да не ми застанеш пак на контра, предварително ще ти отговоря, че никога не знам кой се вози с цел и кой - от скука, та затова си пиша принципно само Peace
В метрото в пиков час е още по-зле и без дядовци безделници, но това е положението. Много е тъпо да се обвиняват възрастните хора и да им се търси сметка защо пътуват. Просто хората са много, а транспортните средства на моменти не смогват.  По-големите градове се напълниха, селата се опразниха. Въпрос на политика. Който не иска да го бутат, да си отива на село. Там бутаница няма!

# 9 291
  • София
Преди няколко седмици платих екскурзията от училище на сина ми. В петък учителката му ми звъни по телефона и пита дали е болен (не беше на училище) и дали утре (събота) ще ходи на екскурзия.
В първият момент за малко да я попитам за какво става дума Simple Smile Каза ми жената какво да носи.
Мъж ми решава, че няма да правим сандвичи, а сутринта ще вземе готови. Мотаят се сутринта, леко закъсняват... Звъни по телефона "бързо прави сандвичи, защото в магазина няма" Simple Smile
Направих Simple Smile Дребен отиде на екскурзията. Много доволни бяха всички деца. Върна всички сандвичи във вид, който и за кокошки не става Simple Smile

# 9 292
В метрото в пиков час е още по-зле и без дядовци безделници, но това е положението. Много е тъпо да се обвиняват възрастните хора и да им се търси сметка защо пътуват. Просто хората са много, а транспортните средства на моменти не смогват.  По-големите градове се напълниха, селата се опразниха. Въпрос на политика. Който не иска да го бутат, да си отива на село. Там бутаница няма!
Четеш така, както ти изнася. Здраве да е.
АнМари, къде е мунското? Thinking

# 9 293
Пак съм изпрала блуза с етикета.. заедно с черното пране.

# 9 294
Пак съм изпрала блуза с етикета.. заедно с черното пране.
Съчувствам ти. Толкова ме нерви като извадя тъмното пране и установя, че някоя забравена в джоб салфетка се е разкашкала и полепила по всички дрехи  Rolling Eyes

# 9 295
За тук ли съм, за оплакваческата тема ли, но такава заспа като мен няма.
Снощи слагам да пека принцеси във фурната- на най- горната позиция, да станат по- бързо.
Айде, викам, един душ набързо докато станат. То душ, балсам, шампоан, замотах се. Докато се облека в спалнята, и влизам в кухнята. Дим се стеле, вони, не се трае, принцесите на въглен. Още не мога да проветря.

# 9 296
  • София
АнМари, къде е мунското? Thinking
Забравих за екскурзията  Embarassed Ако учителката не беше звъннала щях днес да науча, че в събота са били на екскурзия. И даже се опитах да направя някакви планове за уикенда.

# 9 297
Тук не знам кой е мунчото. От няколко дни като взема чиста вилица или лъжица ми прави впечатление, че не са съвсем чисти. Няколко пъти просто ги измивах и си затрайвах. Но след поредната такава случка обърнах внимание на съдружието как добре да мие посудата. Хм, ама ситуацията продължаваше да е същата и реших, че тр. да му предам нагледен урок. Напоследък той мие, че имам проблем с ръцете. И така, обвиняваме се един друг колко не можем да си мием приборите. Докато една сутрин не станах свидетел на следната случка. Дребното си взе виличка да боцка от някакъв плод. След като приключи, огледа компетентно вилицата и я върна при чистите. Тогаз зацепих какво точно се е случвало Simple Smile

# 9 298
Намерих си най-накрая ключовете, изпрани на 40 градуса и центрофугирани на 1400 оборота....

# 9 299
  • о`майна лунна нощ е
На предишната ни кола се връткаха в пералнята близо 2 седмици, скрити между маншона и барабана. Ни дрънкат, ни се видят. Дребсънът /тогава на година и половина/ нищо не си призна. Още е мистерия кой е бил муньото/мунята в ситуациата и е станал причина да се озоват там. Алармата не отцепи повече и се наложи да я сменим.

Общи условия

Активация на акаунт