Номинации за най-голяма муня

• 3 570 295
  • 18 481
  •   2
Отговори
# 9 990
 Joy Joy
Ще умра от срам и няма да влизам повече в Бг мамма, всички ще ме знаят като шляпващата задници по плажните барове. Joy

# 9 991
  • Gotham City
Joy
Всичко приемам на шега.
И ММ ме е бъркал в дискотека, за малко да награби девойката. Joy Физиономията му като разбра - безценна.
Бяхме с еднакви туники и коси вързани на опашка и аз му натяквам, но той не се спря след вчерашната случка. hahaha Сега само се озъртам за човека, ако го видя ще пукна от срам, дано му е приключила почивката.

Сега остава жена му да се появи в темата и да разкаже, как някаква друга жена шляпнала мъжа й по дупето на плажа  Joy

Жена му ще ходи да се жалва в селските пинизи или ще пусне тема в СО, дали това не е любовницата на мъжа и  Joy

# 9 992
В Лидъл по същия начин се изложих с един мъж пред витрината с печива.Промърморих ехидно: -Граби,граби,ей там и от кроасаните с нуга си бодни,на промоцийка са,то затва шкембето не мърда!Има още да си отглеждаш плочката на корема!
 Човека се обърна възмутен и ме изгледа,не промълви нищо и ме подмина с ледено лице.Явно се засегна,защото остави и храните.Отстрани мъжа ми се смее и рече,че плаша вече и непознати.В скоро време трябва да си прегледам очите,че взеха да зачестяват моите случаи на припознаване.

Рибозом - президент!  Joy

# 9 993
от преди години: късогледа съм, отиваме с мм на море и някак си изгубвам лещите в морето. мм излезе, аз останах да се пльоскам из вълните. излизам и гледам мм прав, с гръб към морето, говори с някакъв друг мъж. едър е, с широк гръб, няма начин да го объркам, и решавам да се пошегувам. засилвам се, мятам се мокра на гърба му и... падам по гръб заедно с непознат и разярен мъж отгоре си на пясъка  Embarassed

# 9 994
Жена му беше ли наблизо  Joy

# 9 995
  • София
Това с мятането на чужди гърбове съм го правила като малка. Не знам дали съм писала тук.
Дядо ми обичаше да се засиля и с грандиозен скок да му се метна на гърба... после ме разхождаше наляво-надясно.

Отишли сме на селски събор. За миг явно улисана съм затрила моите хора. Виждам някакъв наведен над езеро/гьол човек... мие си ръцете. Много изгоден случай... засилвам се кат за троен скок, скок, и опа - това не е моя дядо.
Не помня да сме паднали във водата, щот не помня да са ме били Simple Smile Но пък се изнизах скоропостижно и не казах на дядо ми по какви гърбове скачам - страх лозе пази Simple Smile

# 9 996
  • Gotham City
Ох, сетих се за случка от преди много години. Още тийнейджърка, отивам в едно заведение, в което се събирахме компанията. Вечер, в заведението сравнително тъмничко, но не като в дискотека, нищо да не се вижда. Виждам аз моята компания, 6-7 човека, всичките ги познах. Отивам до масата и изправена до масата им казвам "Ей, що не казахте, че сте тук бе" и се хиля, те ме гледат  Shocked и аз пак "К'во сте се умълчали, кво е станало?" и те продължават  Shocked трябваше ми около минута, две да осъзная, че това не е моята компания... Интересно, че всичките ги обърках. Единия го помислих за един, другия за друг, и тъй ги докарах всичките 6-7 човека  hahaha

# 9 997
Понеже крушата не ражда ябълки, да номинирам дъщерята. Преди малко ми лакира ноктите на краката. Аз съм се изтегнала и мъркам блажено. На финала поглеждам резултата- на единия ми пръст лакирана и поне половин сантиметър кожа около нокътя. Врясвам аз моментално да се оправи това безобразие и малолетната Муня изтърча нанякъде. След минута се връща с тампон и почва да ме чисти и маже. Ок. Успокоявам се аз, още повече,така хубаво ухае тампонът, с който ме чисти. Хм, наистина ухае много хубаво, не като лакочистител. Ама чудно ухае. Е, как няма да ухае прекрасно, като гадината дребна, след като не намерила лакочистителя, го напоила обилно с парфюма ми? За справка, напръскала щедро с Eclat d`Arpege на Lanvin Муня Мунеста такава!

# 9 998
  • Варна
Аз на около 3-4 години. Оставят ме да се забавлявам сама в спалнята. Правя епохално откритие, чисто новият Old Spice на баща ми и една почти пълна бебешка пудра. Мазалото по килима няма да го описвам. Два месеца няма измирисване. На баща ми му трябваха 30 години да реши отново да си купи Old Spice  Joy
И достойното продължение в лицето на малкото крейзи. Влизам в спалнята и подозрително ми мирише много познато. Душейки намирам източника. Обилно напръсканата ми възглавница с Bright Crystal Versace. Решило детето да ми миришело на хубаво и приятно докато спя  ooooh!

# 9 999
Днес заспах " за малко" след обяд и ме събужда телефона.  Фризьорката ми е, да ме пита защо закъснявам с 10 мин за часа ми. Сънена подбирам детето, обличам се набързо и я овиквам да не се подмотава и да обува сандалите.
Готови за тръгване най- накрая и тъкмо да се обуя, детето ме моли да й дам късите панталонки. Добре, че се усети милото, макар и на вратата, че щях да я разходя по боксерки из квартала.   Blush

# 10 000
Моя мъж пък ,като като види ухапано от комар по детето го пръска с Шанел(не знам защо от всички точно този взима #Cussing out) Grinning Joy Joy hahaha..Същия влиза да се къпе,аз сложих кърпите за пране и съм забравила да сложа други.Показва се гол и целия мокър и пита къде са кърпите.Обяснявам  аз ..след малко се появява (той е около 2 м висок)с една кърпа размер 20 на 20 см и  молба да му изтрия гърба Grinning Joy Joy.

# 10 001
Признай си, че нарочно си го направила това с кърпите Whistling

# 10 002
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моя мъж пък ,като като види ухапано от комар по детето го пръска с Шанел(не знам защо от всички точно този взима #Cussing out) Grinning Joy Joy hahaha..Същия влиза да се къпе,аз сложих кърпите за пране и съм забравила да сложа други.Показва се гол и целия мокър и пита къде са кърпите.Обяснявам  аз ..след малко се появява (той е около 2 м висок)с една кърпа размер 20 на 20 см и  молба да му изтрия гърба Grinning Joy Joy.

да не те е объркал с теляк?

Simple Smile

# 10 003
  • София
Хора, тази тема е уникална! Стотици страници смехотерапия! Сетих се за една моя издънка, още ми е смешно като се присетя.

Ученичка бях в десети клас. Учителката ми по пеене излиза в майчинство и я засичам на улицата със съпруга й. Жената в последните месеци на бременността си, коремът е огромен. А мен ме е срам, срам, чудя се къде да гледам, упорито избягвах корема й. Но те двамата толкова щастливи, видимо очакват от мен да кажа нещо мило, а аз хем не знам какво, хем ме е срам. Накрая мъжа й ми казва: "Гледай я, гледай я какъв корем е направила!" - а учителката ми се пъчи горда, а аз още повече си глътнах езика. И вместо да кажа "Лека бременност", "Живо и здраво да е бебенцето" или нещо от сорта, изтърсвам глуповато: "Браво на вас!"  Laughing  Blush

# 10 004
  • София
Тази сутрин толкова ми се спи, че две не виждам. Поръчвам си двойно кафе. И накрая вместо да си сложа захар, замалко да си сложа чили в кафето. Определено щях да се събудя. Simple Smile Хихихи.

Общи условия

Активация на акаунт