Оххх,с тоя чорапогащник ,корем ме заболя от смях.Четейки поста ти,Санела .Се сетих,как един ден лелката от яслата ми дава мой чорап

Извадих чорапогащника до средата, но се закачи някъде в другия крачол и трябваше така да мина през целия магазин, за да отида в тоалетната да го доизмъкна. После ме скъсаха от бъзик. 
Дни след случката забелязах готина мадама да върви и чорапогащникът и` да се влачи след нея. За съжаление от смях не можах да я настигна да и` кажа.
Наложи се да се крия да края на деня, за да не го срещна някъде.
и аз искам да се включа 
и в къщи не ми даваха да пея - надувала съм им била главите и даже баба и дядо не гледаха с добро око (по-скоро ухо) на певческите ми занимания. тогава намерих идеалното място за разпяване - мазето на баба. мястото ми се стори супер, но не прецених, че точно пред единственото прозорче на мазето е пейката, на която кварталните баби нищеха клюкините. докато един ден се разпявах с пълна сила и редях а-а-а-а-а, о-о-о-о, е-е-е в кратката пауза чух гласа на най-видната клюкарка в махалата "Ама, Д..., що сте си затворили кучето в мазата ма?
и аз искам да се включа 
и в къщи не ми даваха да пея - надувала съм им била главите и даже баба и дядо не гледаха с добро око (по-скоро ухо) на певческите ми занимания. тогава намерих идеалното място за разпяване - мазето на баба. мястото ми се стори супер, но не прецених, че точно пред единственото прозорче на мазето е пейката, на която кварталните баби нищеха клюкините. докато един ден се разпявах с пълна сила и редях а-а-а-а-а, о-о-о-о, е-е-е в кратката пауза чух гласа на най-видната клюкарка в махалата "Ама, Д..., що сте си затворили кучето в мазата ма? 

Препоръчани теми