Отговори
# 585
# 586
  • София
за другият бисер: "продължителното кърмене вреди на детето, гърдите Ви и оттам на мъжа Ви" бледнее и не смятах да я споменавам, ама пък като ми мина малко яда, реших да ви я споделя  Rolling Eyes Просто днес ми е ужасен ден явно  newsm78

# 587
 Joy Направо през сълзи се смях с тоя доктор, missence, направо не знам обаче ако на мене ми сеслучи дали няма да му налетя на бой в кабинета ...

# 588
  • Видин
Мисе, и този човек практикува в Варна/София? А какво да кажем ние от последната дупка на кавала? Все си мислех, че в големите градове не е чак такъв абсурд медицината.
Просто се потресох  Shocked

# 589
  • София
Joy Направо през сълзи се смях с тоя доктор, missence, направо не знам обаче ако на мене ми сеслучи дали няма да му налетя на бой в кабинета ...

честно да ти кажа немога още да повярвам на случката, ако не ми се беше случила на мен, може би нямаше да повярвам  Naughty
А иначе притеснението ми за крачето беше толкова голямо, че дори не трепнах по време на монолога, още повече, че детето ревеше, а после дойде яда и сега вече огорчението  Crossing Arms

amanita, да и е с доста добро име във Варна.

# 590
  • София
С извинение за офф-а, но и мен направо ме избива на агресия като чета някои реплики, особено на медицински лица. Ами ако се "паднат" на майки, които имат доверие на институцията "лекар", по-слабо или дори съвсем неинформирани, неподкрепяни от околните...

# 591
  • София
missence, стига превърта лентата назад, защото ако се сетиш още нещо, ще ми станат много припаданията за деня  Sick

# 592
  • София
missence, стига превърта лентата назад, защото ако се сетиш още нещо, ще ми станат много припаданията за деня  Sick

незнам дали ще повярваш, НО ту ме е яд, ту ми е тъжно, ту ме избива на смях  Sick Много се чудих дали да ви разкажа разговора, НО накрая надделя желанието да споделя и най-вече да ви покажа "диагнозата"  Embarassed

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 23:35 от missence

# 593
Добре де, как е разбрал този лекар колко дълго е кърмено това дете? Травматолог ли е, педиатър ли, какъв е?

# 594
  • София
Добре де, как е разбрал този лекар колко дълго е кърмено това дете? Травматолог ли е, педиатър ли, какъв е?

да поясня. Влязохме и аз за казах за инцидента с пръстчето. Той каза детето да легне и тогава синът ми взе да реве и да рита. И лекарят се ядоса, въпреки всичко направи прегледа на краката и започва да ме пита:

1) кога е проходи?
2) колко време е кърмен?

и каза да седна да си поговорим. Тогава каза, че е проходил в нормална възраст, всичко е наред с крака му, натъртването ще отмине, НО в анамнезата пише, че е кърмен до 1г, з-то след 6-я месец това е вече диагноза. Аз се опитах да опонирам, че ми се струва даже малко кърмен, з-то казват, че кърмата е лек, не само храна и тогава той започна да пита "кой ви го каза, някоя циганка на улицата ли? Защо не се научите да си отглеждате децата по общественоприетите правила. Кърменето след 6-я месец е вредно за детето, гърдите Ви и мъжа Ви. Немога да разбера какво е това всеотдайно и жертвоготовно гледане на деца. Всяка майка си мисли, че нейното ще стане гений, а то най-вероятно ще бъде нормално дете, което ще трябва да живее по тези правила. Вие питате ли се защо детето Ви реве така и рита. То е неспокойно. Аз знам причината, но всъщност няма какво да ви я казвам. Той няма страх от лекари, з-то аз дори не съм с бяла престилка..........."
В общи линии това беше!

# 595
брееееееейй, тоя и врачка? И що плачело детето?

# 596
  • София
Може би е искал да каже, че му е навредила безвъзвратно с ненормално дълго кърмене във физически и психологически аспект  ooooh! Това изказване печели безспорна номинация  Rolling Eyes Пък на мъжа си как е навредила... безобразие...

# 597
еййййй, лошо нещо сме ние жените (кърмачки): то такъв кеф е да те "ядат" денонощно, ма нали и без това друго няма какво да правим, ще "търпим", макар и с цената на погубените си )незнайно как) мъже и кърмачета...

# 598
Вие питате ли се защо детето Ви реве така и рита. То е неспокойно. Аз знам причината, но всъщност няма какво да ви я казвам.

Missence, извинявай, сигурно си още разстроена, но аз но с глас се хиля на вашите приключения.  Joy

# 599
брееееееейй, тоя и врачка? И що плачело детето?

Е как що... 'щото е кърмено... ако не беше кърмено като си удари крачето и го боли ще стиска по мъжки сълзите, нооо кърмените бебта са "увредени".  ooooh!

Аз все пак си мисля, че трябва да има някаква инстанция на МЗ, която да бъде уведомена, за подобно непрофесионално поведение на лекарски персонал?  #2gunfire

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 08:16 от ♥Juju♥

Общи условия

Активация на акаунт