Защо избрахте това име за децата си.

• 17 146
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
Защото в дългото време до забременяването ми все си представях син, който е кръстен на баща си!

# 196
  • София
Кръстих сина си на свекъра - така зарадвахме дядото, а и името ни харесваше. От сега знам, че живот и здраве ако имам следващо дете ще го кръстя на майка си - Веселин/а.

# 197
Не желаехме  детето ни да носи името на никой баба и дядо, за да няма после сърдити Peace....затова решихме ако и момиче да е на съпруга ми,а ако е момче- на мен Peace
Имаме прекрасна дъщеря която носи името на баща си Heart Eyes

# 198
Дъщеря ми е кръстена на Богородица -Мария. Чакахме я много време, борихмеп се, за да я имаме, нямаше открита причина да не става, но не ставаше. Тогава дадохме нещо като обет към Бога, че ако нидари с дете, ще го кръстим или Христо или Мария и ще бъде кръстено официално в църква. Изпълнихме обета си. Мария ми харесва, но въобще не можех да си представя да й викат Мими и много мислих как да го избегнем. Стигнах до галеното Мия. Когато се роди помолих всички да се обръщат към нея с Мия и така всички сме щастливи. Иначе щях да я кръстя Мина -това е любимо мое име още откакто открих невероятната поезия на Яворов.

# 199
Стоян - кръстен е и на свекъра и на майка ми (Стоян,Стоянка) С един куршум - два заека! newsm68

# 200
Мирослав -кръстен е на баща ми .Името ми е харесвало винаги затова .

# 201
Кръстих я на кръстницата й-Екатерина, и на баща ми - Емил Peace

# 202
Защото това име ми е любимо от малка, а и първата буква съвпадна с тази на свеки.  Peace

# 203
И двете ми деца носят страхотни и не често срещани имена : ДАМЯНА и СТЕФАНИ ! Голямата не е кръстена на никого , а малката - на баща си Стефан . Винаги съм искала да кръстя детето си на неговия баща и така стана .

# 204
Моята дъщеря не е кръстена на никой от бабите или дядовците напълно единодушно и умишлено ! Даже бягахме от първите им буквички, така решихме заедно с тати  Peace  А иначе вариантите ни за име последно сведохме до два - Белослава и Симона, като татито харесваше повече Белослава, а аз - Симона (сега не знам защо  Thinking ) и ми беше трудно да избера между двете, но той ми каза, че аз съм майката и ме оставя аз да реша как ще я кръстим... Вечерта преди системата (раждането ми беше предизвикано) си говорихме с момичето от моята стая и аз и казах, че все още не съм решила и (съвсем на шега) се надявам бебчето да си дойде с името  Mr. Green  И първото нещо, което каза акушерката, след като тя изплака, беше "Момиченце е... ооо, каква е хубава и бяла"  От тук нататък място за съмнение за мен нямаше - дъщеря ми (не вярвах в това !) наистина си дойде с името - Белослава   bouquet

# 205
Големият ми син се казва Емил- кръстен е на татко си, който също е Емил. Grinning
Малкият е кръстен Александър на мен, аз съм Александра. Но аз съм кръстена на баща си, така че- фамилна традиция.

# 206
Джулиана - от юли месец, когато е родена.
Константинос и Георгия са свекъра и свекървата, така се казват и малките.

# 207
  • Стара Загора
Като забременях мъжа ми предложи да кръстим бебето / беше убеден, че ще е момиче/ на майка ми и избра име - Ивелина и ... имаме си я  Laughing

# 208
Винаги съм знаела, че дедето ми ще носи името на баща ми - моят начин да му кажа, че мнооого го обичам. Имах късмета мъжът ми да няма нищо против. Той е Николай - сега си имаме Никол.

# 209
  • Някъде на път....
Винаги съм знаела, че дедето ми ще носи името на баща ми - моят начин да му кажа, че мнооого го обичам. Имах късмета мъжът ми да няма нищо против. ........
Това беше и моя начин за сина ни!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт