Защо избрахте това име за децата си.

• 17 114
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Синът ми се казва Давид. Харесва ми звученето, хаесват ми и качествата на жар Давид... Но най-вече първото.  Mr. Green

# 61
  • София
През по-голямата част от съзнателният си живот съм била увлечена по историята и литературата (научна и художествена), свързана с нея. Още в ранна детска възраст бях решила, че ако имам син някой ден, то той може да се нарича единствено и само като любимият ми цар - Калоян. После образованието и професията ми останаха обвързани с историята и това още повече затвърди моето желание. Не си представям, че бих кръстила сина си с друго име.

Хехе след този пост нямам повече какво да добавя за аргументите ми да кръстя Калоян - Калоян.  Wink Освен това името е много красиво, много силно, мъжко име. И съвсем съзнателно искам синът ми да прилича на този велик човек!

# 62
на никого не е кръстена просто ни хареса името Peace

# 63
  • Пловдив
Просто ни харесва името.Не е кръстен на никой.

# 64
Синът ми е кръстен на татко си.Имат еднакви имена.
Аз много исках да е така.По време на бремеността много мислих за някакво друго име,но не срешнах по-красиво от това Hug

# 65
  • Асеновград
Мария на свекърва ми.

# 66
  • в илюзия
Боряна на майка ми. Peace

# 67
  • Варна
Изчетох цялата тема и ми беше интересно. Всяко име си има история  Heart Eyes

Преди да знам пола на детето си имах много варианти за момиче. Много исках първото ми дете да е с буквата К  на майка ми. След като разбрахме, че е момченце освен Калоян друг вариант нямаше - хареса ни много името. А и в последствие се оказа, че е комбинация от моето и на мъжа ми имената - Калин и Янина. А и празнува имен ден на Ивановден  Mr. Green

# 68
  • Пловдив
Нашият син се казва Стилиян.Избрахме това име най-вече,защото ни харесва.Също така е най-близко до името на баща ми,който се казва Стоян и си бяхме решили,ако бебето е момче да го кръстим на него,но малко по-различно.

# 69
Виктор не е кръстен на никого.
Когато влезнах в 5-я месец реших, че бебо трябва да има име колкото може по-бързо.На едно събиране при свекърва ми коментирахме този въпрос и тя каза "Защо не го кръстите Виктор???"
Името веднага ми допадна и така Grinning

# 70
  • Пловдив
Исках да се казва като майка ми - Емилия  Wink

# 71
Синът ми е кръстен на свекър ми.Името ми харесва.А и съпругът ми държеше детето да носи името на баща му.Все пак чоекът наистина заслужава това уважение  Hug

# 72
Защото е любимото ми мъжко име, освен това е кръстен и на човек, когото уважавам. Избрахме го заедно с мъжа ми.

# 73
  • Willebroek, Belgium
Ние и дадохме име ,което на нас да ни харесва и не е кръстена на никой от роднините. Grinning
Още преди да разберем пола ние си знаехме ,че ще е момиче и си направих списък с имена,които не са често срещани и така избрахме името Емили Heart Eyes
Остваих избора на таткото и мисля ,че не сбърках Grinning

# 74
Синът ни се казва Християн, още като бременна много харесах това име,освен това искахме да го кръстим на моят баща,когото много уважаваме и двамата със съпруга ми.Така и стана! Peace

Общи условия

Активация на акаунт