АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 630
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Хайде една скромна почерпка и от мен  Laughing

яжте и пийте за мое здраве  Joy Joy Joy

ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС    bouquet

Албенче,дано по-бързо да се оправят твойте дечица  Praynig Peace
Кайли,ще звънна обещавам  Wink
Ади,много яки аватари слагаш  Laughing Peace
Валка,още веднъж УСПЕХ    Peace

Сега ставам да правя ядене за довечера,че чакаме гости  Grinning

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 15:57 от miss_74

# 181
  • София
Честит Имен ден , Гого  Heart Eyes Жорко, Miss 74 и на всички , които празнуват днес

Бени, желая ви бързо оздравяване Hug

Яна се справя отлично без памперси, притеснявам се само като я пусна от утре на ясла, да не се наложи пак да се върнем към използването им.

На този етап слагам само за вечерния сън, дано лелките да помогнат Praynig

След тази почерпка, мисс, мисля че няма да вечерям  Laughing

Блумного хубави снимки Simple Smile Обичам това момиче Hug

# 182
Честит имен ден на всички именници!
Албена, бързо оздравяване!
Нори, браво на адашката за памперсите Grinning
Вал Стеф, и на мен ми е много криво да съм цял ден на работа.... Особено когато навън грее слънчице и знам колко ми е хубаво с дребното да се разхождаме, да си играем, да се гушкаме и да пия кафета с някоя година мама.... Ама няма как... Хубавото е, че превключваш на различен режим и някак се чувстваш по-отпочинала за игри... Ако се замислиш обективно-децата го приемат много по-леко от нас Grinning
ВСТ, сигурна съм, да са ти живи и здрави баба и дядо, аз си мисля, че няколко месеца след като заживеете с тях ще свикнете и дано скоро след тов се похвалиш....
Аз ще си имам племенник Grinning Joy Joy Joy Много се радвам, уж ми казаха още да не разгласявам новината, ама аз съм толкова щастлива, че ми иде да отпечатам огромни плакати и да ги разлепя навсякъде, за да знаят всички Grinning

# 183
Благодаря ви, милички, дано да мога наистина да ви се похваля скоро, въпреки че сега ми се вижда малко като мисия невъзможна  Rolling Eyes А за баба и дядо всичко ще направя - и те са го правили за мен преди години  Peace

yanast честито, много хубава новина  Hug
Мис, честит празник   bouquet Hug
Браво на Нори за пампито  Hug
Валка, дано да се отърсиш бързичко от тези мисли  Hug ще чакам да се включваш и да разказваш как сте   Peace

# 184
Пак си се проявих като шматка и това си е  ooooh! Embarassed
Нори, браво и на теб за пампито, сигурно си го свалила скоро, ако питаш мен  Embarassed Ама исках да кажа едно голямо браво на сладката Яна, ама все оплесквам нещо  Embarassed

# 185
Благодаря ви милички  Hug
Утре вечерта надявам се да се включа и да кажа как е минал деня ми  Rolling Eyes

Албенче, дано бързо го изкарате тоя вирус  Praynig

vst_80, възхищавам ти се мила за отговорността която поемаш   bouquet

Аз се глася и се мъча да се настройвам....След обяд ще викнем свеки за инструктаж...Надявам се всичко да се нареди, ама няма къде да иде де. Само някво ми е супер депресантско. От вчера започнах се питам дали съм и дала необходимото внимание от което се нуждае докато си бяхме по цял ден двете...започнах да се упреквам, че вместо да стоя на компа можеше да си играя с нея повече  Sad Абе гадния период с чувство за вина и плач май започва да ме настига...дано само бързо отмине  Praynig

Айде спирам с мрънкането  Grinning
Цункам ви  Heart Eyes

Спомням си първият работен ден ,вървях по-улицата и ревях и не знаех къде отивам,всичко ми се струваше ужасно,оставила съм го онова малкото, ще е нахранено ли,наспано ли,все ми се струваше ,че светът свършва,че всичко отива в девета глуха и аз нищо не мога да направя...но уви не било така,животът е прекрасен и всички ние,както и мамите ,така и децата имаме нужда да бъдем самостоятелни,да си "вземем"живота в ръце,да направим така,че детето ни да има "криле"за да лети,а не да стои до фустите ни!!! Всичко ще е о.к.толкова о.к.,че...някой може да ти каже в един момент,че не си добра майка,че едва ли не си го захвърлила .........
НО ДА НЕ ТИ ПУКА,ЗАЩОТО ТУК СМЕ САМО ДОБРИ МАЙКИ!!!

Е,Валка,успех!!!Всичко ще е на ред!!!!

# 186
  • софия
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!МНОГО ПРЕГРЪДКИ ЗА ЕДНО МАЛКО РУСО ПАТЕНЦЕ  Hug!
Валка,по-малко сълзи утре в очите  Hug и горе главата,мацка  Heart Eyes!
На нас ни предписаха Зинат,но Найа не иска и да го близне,колкото и вкарах на сила го повърна и днес,ще опитаме с Аугментин,но не виждам как ще справя  Thinking...здраво се бори малката мишчица

# 187
  • гр.София
 Их,как няма емотиконче,дето да се пляска по чЕлото-как забравих-Мис74, да ти е честито името!

Валка, тепърва има все важни неща да правим за децата си. Горе главата! Знаеш,че човек като е по-зает е по-организиран.

Дани ,все се надявах,че сте закрепили положението с високата Т.
 Пепи,дето е голям,пък нощем направо ме биеше,като му давах лекарството.
 Бутай й антибиотика със спринцовка newsm78.

Албена,дано и твоите се подобряват. Разбра ли се,какво им е точно?

Това лошо време ме побърква,подът ни е студен, а София само я гоня с чорапите и обувките , умира да е боса и се ужасявам,че пак ще й текне носа.

# 188
  • София
Блан, аз използвам това  ooooh! в такива случаи  Laughing Мис, мерси за софрата!  Hug
Дани, дано Найа бързо се оправи!  Praynig Пробва ли с пипетата от панадола да й го даваш?  Rolling Eyes
Албена, бързо се оправяйте и вие!  Praynig
ВалкаHug
Янаст, супер новина!  Grinning

# 189
  • варненка от София
Честит празник на всички именнице днес! Да са много здрави, много щастливи, с много успехи дарени!

Блан, има, имааааа  doh  Hug

Валка, успех утре! Не мога да си представя как бих преживяла първата раздяла с нашата шушулчица, колкото и да ме ядосва и нерви, колкото и да я навиквам, не мога още да се разделя с нея, два часа и ми идват много. За това ти стискам палци утре и кураж!

Болничките да оздравяват, че пролетта дойде, след нея и лятото. Ние вече открихме сезона

Празниците изкарахме чудесно при моята приятелка в Приморско, просто беше прекрасна почивка за всички. Децата щуряха до насита, просто беше прекрасно, сега отново ще трябва да влизам в релси  Tired

# 190
  • гр.София
  smile3555 smile3537 А, на Марулка е точно емотикончето, по-еккспресивно е..Ама допълнителните ба-а-авно ми се зареждат.

Янаст,приятно очакване на племенничето!

# 191
  • София
  smile3555 smile3537 А, на Марулка е точно емотикончето, по-еккспресивно е..Ама допълнителните ба-а-авно ми се зареждат.
Peace
така е, затова и не ги ползвам допълнителните
Марулка, завидях ви!  Heart Eyes

# 192
Влизам само да напиша Честит Имен Ден на всички носещи това яко име Георги и всичките му производни...!!! Да сте зврави и усмихнати!

Аааа и не мога да не го покажа...паднах от смях с този образ: http://www.vbox7.com/play:041b07f1

# 193
На всички именници да им е живо и здраво името, да са щастливи и пълни с емоции!
Чета ви
На болничките да оздравяват
Нори, много хубава новина за памперса, за яслата - да се се притесняваш - редовно ги слагат на гърнета. Случвало ми се е даже вкъщи като се заиграят с децата да се нааква повечко пъти в пампо, а в яслата, изобщо почти
yanast, чудесно е да имаш племенници, наистина ти идва да  разгласиш новината, за да знаят всички
vst_80 да са живи и здрави баба и дядо и да се радват на още внуци
val stef ще видиш, че даже ще се радвате повече, като се видите, ще имате ценно време заедно. А пък и сте си тук тримата, а нашето мушмулче като съм го оставила при свеки, тези дни беше прекрасно, но сега пак на работа и се виждаме само по скайпа. Има моменти, дори и нощем, когато ни търси и до пътната врата (в къща сме)
вече имам един месец стаж в новата работа, ще се оправяш, сигурна съм, ти си смела жена и дано колегите около теб оценяват щастливите моменти с детето

За пясъка и люлките, просто едвам си тръгваме, голяяяма занимавка, пързалките също
като тръгваме нанякъде има в ръката лопатка или пръчка да си ровичка. Опасен е, много ми липсва
Снощи като го преспивахме с татко му, заплаках и си го гушнах. Като знам, че ще го видя след три седмици, нали се отработват съботите, направо ми е мн гадно
Чакам майското класиране, някои има ли си напредстава как ще бъдат обявени класиранията и дали ще има прием юни
Дайте някакви предложения - ще ми е необходима детегледачка почасово да го взима от ясла и да го гледа когато е болен. Благодаря предварително за всичко
Карим, голям смях със сълзи с този наш участник във Форд Бояр

# 194
  • София
VST   Hug не се притеснявай Hug

Марулка много се развеселих с щуреенето

Каримгледала съм го това и като го гледах , пак много се смях Hug

Общи условия

Активация на акаунт