АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 614
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
blanc, adrianska - благодаря много! кандидатствали сме, сега ако има такива, които не са се записали, сигурно изобщо няма да има места. На 02 февруари в 11 вече бяха заети

Даите съвет за някоя детегледачка почасово, ще ми трябва да взима Дани от ясла вечер и като се разболява да го гледа

Карим, много смях със сълзи пада като гледаме нашия участник във Форд Бояр. Браво за Дани, че ще ходи на ясла. Там им е най-хубаво. Има екип от медицински сестри, педагог, научават много. Има деца да си играят и гледат едно от друго. Късмет!

adrianska, Сашко и Боби си представям какви са скици, като се гледат взаимно

Pouh, весела отпуска

Вал, как се чуства за първи ден на работа, като се прибра, зарадваха ли ти се, разказвай

MamaMargo, дано имате повече време спокоиствие и сами

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 23:02 от pepejeans

# 211
Влизам само да ви се обадя, защото виждам че питате за мен  Hug

Всичко е наред  Grinning Хем се чувствам все едно не съм прекъсвала, хем като пълен новобранец...усещането е много странно. За малката се успокоих, като звъннахме на бабата 3-4 пъти вчера  Crazy и тя каза че всичко е под контрол - нахранена, наспана, абе всичко както ми се иска да бъде  Grinning Вечерта като я видях беше добре, само след мен ходеше и се опитваше да ме занимава постоянно  Mr. Green
Опитах се да ви пиша ама не ми даде само дърпаше мишката и се отказах.
Дано и днес нещата бъдат добре!
Ааа сетих се в неделя пътувам за София командировка и до сряда ще съм там. Тъй че може да се видим с някой които е на близичко около х-л Родина и КНСБ Wink

Спирам да продължавам със задачите.
Хубав ден от мен и целувки! Heart Eyes

# 212
Браво, Валка HugРадвам се за успешния ти  първи работен ден.Винаги ще си мислиш как е Али, но , това е  нормално.Ще видиш колко полезно ще е и за двете ви   Peace
Аз съм на линия за среща на софийска земя Wink

# 213
  • гр.София
 valstef, бих се радвала да те видя!

Блу, да не си объркала?! София,откакто се е родила само след морето и сега на Великден беше сополива. Броя го за голям успех. Което не ми пречи да се шашкам и мрънкам за подово отопление Simple Smile.

София се събуди с Пепи за училище и ми е криво. Като ми се спи въобще нямам сили да я вдигна и сложа на гърнето. Обучението го провеждам от обяд нататък.

# 214
  • софия
Валка, Hug!

# 215
Привет на всички Simple Smile
Браво на Валка за първия работен ден,и аз се чувстах по същия начин като почнах работа.
Дани от днес е на ясла и ми е малко притеснено,иначе сутринта нямахме проблеми.Влезе при децата ,не е плакал,незнам как ще с като се осъзнае че ме няма.Надявам се да свикнем,единственото ми притеснение е със спането ,че освен на леглото си другаде не иска да спи.
Пожелавам лек ден на всички отивам да свърша нещо из къщи докато го няма

# 216
  • София
Привет!
Валка, и аз ще се радвам да се видим!  Hug Хайде бързо да спретнем среща в нейна чест!  Grinning И браво, че всичко е наред!  Hug
Марго, дано бързо се оправите!  Praynig  Peace
Пух, браво за ергенството!  Peace А каква е тази ваксина?
И у нас е пещерата Леденика  Laughing , та най-редовно пускам духалката преди да се преобличаме.  Blush А нощем се завивам повече от зимно време Embarassed

# 217
  • София
Валка и аз съм насреща за среща  Laughing

Велмарче като най-оправна да разчитаме на предложения за място на срещата? Heart Eyes

# 218
Val_stefHug , радвам се за успешния първи работен ден.Ще свикнете и двете, винаги ще си мислиш как е, какво прави, но няма как. Нали ще стават самостоятелни човеци. Simple Smile
Eli_ym, стискам палци да свикне лесно и бързо с яслата Дани.Да разкажеш после. Simple Smile
И Вики от септември тръгва на ясла и ми е малко притеснено.Тя е много общителна, заиграва се с деца, бързо се приобщава, даже баба й я водила до яслата вчера и Вики много си играла с децата без да се е сетила за баба си.Ама все пак друго е цял ден...
Yanast, честито ти бъдещо племенниче!Страхотни снимки!
Блу, и вашите снимки са разкошни.Много е красиво. Peace

А за гърнето - ние сме до никъде.След сън я слагам, пишка почти винаги и другото върши понякога.Но не казва, дори и след като е свършила "работата".Даже ако я видя и я попитам иска ли на гърне, казва не , почва да се дърпа и си пълни памперса.
Трябва да съм по упорита, ама като ме няма по цял ден...
Ще се наложи да инструктирам баба й.Нека да се оправи времето малко, че все ми се вижда студено сега и махам памперса.Тогава ще видим. newsm78

Бързо оздравяване на всички болнички! Hug

# 219
ПривеТ!  Hug  Mr. Green
Утре заминавам на семинар в Ловеч и ще се върна в неделя. Валка, злато задължително ще се видим. Хотел Родина ми е на две крачки. Дайте да организираме едно следработно женско парти в чест на Валката.
Качила съм снимки - има и една стара за да видите по добре разликата в кг. на цялото семейство.
Токи е добре. Обрязахме го на 01.05. За мен изживяването беше отвратително. Не трябваше по никакъв начин да се поддавам на емоциите и да действам адекватно. Ох, не искам да се сещам какво беше важното е, че вече всичко е ОК а героят на мама още същата вечер обикаляше двора и гонеше котките.
Хайде, аз ще поработя, че чак се чудя как намерих време да драсна два реда!  Hug

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 14:29 от Dreams

# 220
  • гр.София
Много френско си го докарала (ПривЕ!) Simple Smile
 Честито на Токи и браво за смелостта!

eli_ym, успех на новоизпечения ясленец-да е здрав и много да му хареса!

Ако се уговори среща-ще си отменя ходенето в Пловдив. Валката да пусне на лични телефона си Peace

П.С. Дриймс,бива си я разликата newsm10

Пепи довечера е на детски РД в ресторанта на Астор. Майка му не може на едно вечерно кино или кръчма да иде, а той вече по ресторанти тръгна  Crossing Arms.

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 14:11 от blanc

# 221
Dreams, наистина има голяма разлика. Поздравления! Браво и на Токи, герой  Hug.
eli_ym, успех на Дани в яслата. Дано да му хареса и да ходи с удоволствие  Peace.
Валка, бързо ще влезнеш в час с работата  Peace. Ще се радвам да се запознаеме на живо. Подкрепям идеята за вечерно женско парти  Laughing.
pepejeans, повече Сашко гледа от Боби. Най-лошото е, че тя се катери навсякъде и той прави същото, тя скача от динава или от някое стъпало и той скача, като нея  ooooh!. Аз все й повтарям да не прави такива неща пред него, ама и тя е детенце  Grinning.

# 222
  • София
Dreams, страхотни сте!  Peace Hug Браво! Аз още не мога да се реша на този Дюкан.  Rolling Eyes Риба не обичам, без месо мога, но не и без кашкавал, сирене и мляко. За сладкото пък да не говорим.  Blush За това си избрах друга, пък да видим до къде ще я докарам.  Simple Smile Браво на героя Токи!  Hug И той много е пораснал! Heart Eyes 

# 223
  • Някъде там...
Dreams   браво , доста си свалила  Hug Аз от днес съм на Дюкан да са похваля  Mr. Green

Валка   Hug

# 224
Ние сме с висока Т. Направо незнам какво става...преди половин час игра и бесня...спонтанно се умърлуши. Заспа в ръцете ми, успях само да му бутна Панадол. Май пак е гърлото.  Cry Кажете Нурофена не е ли по-ефикасен в случаите?!

Общи условия

Активация на акаунт