АВГУСТовските деца боядисват с мама Великденски яйца!

• 15 608
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
 newsm44 Взех си изпита! Сега да го полеем. Hug

Бубче честито за повишението и успех на изпита. Вече си на финала и ще се справиш. А Инката е вече малка госпожица. Hug
Ели78 наистина ще трябва да почиваш повече след като се налага серклаж и да вдигаш възможно най-малко Насето. Дано бабите се включат на помощ.
Мис74 ако ме види да ям му давам да хапне малко,но не и цяла вафла.

Нещо мрънка Тони и се налага да ставам.
Лека вечер на всички! Hug

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛФЧЕ!!!

Желая ти всичкото щастие и обич на земята!
Ти си прекрасен човек и се радвам, че те познавам макар и виртуално
  Hug /скоро и не само  Wink/

Мацки опитах се да пусна много лс  до всички ви с моите координати, но системата не ми позволи. Телефоните ми ги имат Елфчето, Дриймс и Блу.
 В неделя към 19 часа съм на ваша земя и съм на ваше разположение. Дните през седмицата ще съм свободна след 18:00 часа   Peace
Много се радвам че ще ви видя   bouquet  bouquet  bouquet

# 257
Много новини!

Елфче, да си много здрава и щастлива!

Бубче, стискаме палци за изпита, взимай пример от Каили - тя вече полива!

Мис, честно, като му се папка нещо си го взима, на достъпни места са сладките неща, отваря шкафа и бонбони, вафлички, шоколад, разбира се в границите на разумното.

Ели, смело и после повече да си почиваш.

Нори, браво на детето, наистина се научават на много неща и им харесва

Мама Марго, чудасно е че има подобрение, дано и ти скоро оздравееш, а за бабата, ми тя има страхотен слух!

Оздравяване на дечица и мами Hug

Преди малко си чух моя мушмурок по скайпа и вика силно ало, тати, тати. Така ми липсва, много, много, много. Вика топче и повтаря някои думи, които му харесат. Така е, мъничето има собствено мнение

# 258
Привет дружина! Виждам че има и други болнички...желая бързо оздравяване, че ми се разказа играта.
Elwing, честит и много весел рожден ден с розови пожелания!   bouquet  Kaili , честит взет изпит! Предполагам вече е полят?!  Laughing
Такам...при нас нещата пак опряха до антибиотик. Даниел е с гной по едната сливица. Още сутринта виснах пред кабинета на докторицата. Събуди се с Т-38,6, а снощи изкарахме кошмарна вечер. Еми с СЕС forte сме. Нямаше начин. Днес пак е топличък, но вероятно утре няма да е така.  Praynig Инъче си играе, яде...все неща учудващи за болничко мушмороче. Не отидох на работа, някой друг ми прави емисията новини... Confused Embarassed Rolling Eyes Утре съм плътно с човечето. Сега е по-разглезен от всякога, защото разбира че му треперим повече.

MamaMargo, незнам как се справяш, от написаното ми изглежда трудно и много ангажиращо... Възхищавам се на търпението ти.

# 259
Ели, чудесно е когато в сърцето ти има място за трима

# 260
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛФЧЕ! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА!

Валка,
чакам те!
Кайли
- браво за изпита!
Ели
, не се притеснявай, сега най-важното е да се пазиш!
Марго, ти си като супермен Mr. Green хайде издържи още малко Hug

# 261
Много ви благодаря за подкрепата  bouquet Наистина имах нужда,и сега като споделих ми поулекна.
  Само всичко да е наред,а за помощта не мога да се оплача,бабите ми помагат а и тати е до нас.
  Кайли браво на теб,само така Peace
  pepejeans наистина е чудесно Laughing но дали са трима мъже май е под въпрос  Wink

# 262
  • гр.София
 Елвинг , да си жива и здрава още веднъж Hug !

elli78 , стискам палци всичко де мине бързо и безпроблемно и за теб, и за домочадието ти Peace
 Кайли,браво за изпита и наздраве! Няма да те оставим да пиеш сама,я Simple Smile !

Карим, успешно оздравяване на Дани!

но дали са трима мъже май е под въпрос  Wink
Дано -дано  Grinning !

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 23:44 от blanc

# 263
Да хвана и аз последния влак, че нямахме нет и не можах да се разпиша по-рано.
Elwing, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много, много щастлива. Пожелавам ти много усмивки и сбъднати мечти.

И наистина много помниш. Благодаря ти! Мойта майка днес имаше юбилей и стана на 50 год.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 23:55 от adrianska

# 264
  • гр.София
 adrianska , честито и на майка ти  Flowers Four Leaf Clover!

# 265
  • у дома
добър ден   bouquet
Elwing newsm51
Kaili  smile3501 bubche стискаме палци и на теб и поздравления за работата  smile3501

adrianska, да е жива и здрава майка ти  Hug  bouquet
blanc нещо явно съм в сополива грешка  Mr. Green простено да ми е Mr. Green
elli78, стискам палци всичко да мине бързо, бързо и безпроблемнно  Praynig Hug Hug
Dreams-че, шапка ви свалям  Hug страхотна си Hug
Karim бързо оздравяване на вас  Praynig Hug
MamaMargo  Hug
spinki  Hug
juliana, разписвай се по-честичко  Hug  bouquet
и останалите бременлийки, да знаете, мисля ви непрекъснато  Hug  bouquet
velmar сори за онзи ден  Praynig ама напоследък сме в такъв период  Confused  Hug  bouquet

miss_74, гледам да наблягаме на солетите, обикновените бисквити и плодовете през деня, но определено, ако има вафли, шоколади и подобни сладости и тя си иска и й давам, просто гледам да не прекалява с яденето на такива неща Hug
marulka_s и вие да се оправяте, какво е това  Twisted Evil Hug  bouquet това за витамин С-то за първи път чувам  Rolling Eyes каква ли е причината  newsm78

искаше ми се на всички да пиша по нещичко, но трябва да ставам, а и паметта ми изневерява май  Mr. Green
тези дни уж почивни дни, но съм много уморена, диването нещо си променя режима и това ме скапва допълнително. днес ще трябва да се опитам да изчистя къщата, да направя чийзкейк (щото татито това си пожела, а не торта), намислила съм украса, ама дали ще успея с щъкащатото диване около мен, нямам представа Crazy искам с всичко да приключа преди татито да се е прибрал  Rolling Eyes отделно и други проблемчета, ама винаги има светлина в тунела, нема да се даваме  Naughty

val, чакаме те  Hug  bouquet

слънчев ден, приятни разходки и дано няма дъжд  Hug  bouquet

ето няколко скорошни клипчета с Ния 1, 2 и 3 дори в момента чисти около мен с парцала, а аз си пия кафето преди да се захвана със задачите Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 08:51 от blueeye®

# 266
Блу, Ния се храни много хубаво. А, за парцала и метлата ми е до болка познато, Боби е същата  hahaha. И нЕма да се даваш, на разни проблемчета  Hug.
Марулка и в София няма Вит.С и аз давам по две хапченца от малките или по 4-тинка от разтворимите. Бързо да се оправяте  Peace.
Ели78, пожелавам ти всичко да мине леко и добре  Hug.
Мис и аз съм давала вафли, ама малко, защото у нас не се ядат много. Но, за сметка на това, пуканки обожават и няма ден, в който да не изпукам.

# 267
  • варненка от София
Благодаря ви за пожеланията момичета, аз се чувствам значително по-добре. Вчера доки ми предписа да отида на два пъти на солариум да се напека, но аз не виждам как ще се замъкна на такова нещо с шугавелка и за това снощи си направих вкъщи нагревки с кварцовата лампа и значително се чувствам по-добре. А за витамин Ц-то се оказа, че от три месеца заводът не произвеждал и за това е изчерпано количеството и по складовета. Аз също давам по две таблетки стрити и нямам проблем.

Блу, задължително да се похвалиш с творението, аз също ще правя тия дни торта, че брат ми има рожден ден и си поръча да му направя така, макар че ние ще си я ядем тук, щото до Америка ще ми е адски трудно да я пратя  chef.

Адрианска, да е жива и здрава майка ти, желая ти дълги години да сте заедно, това е най-голямото богатство  bouquet!

На мен мама адски ми липсва, но такъв е животът Cry.

Марги, стегни се, натисни педала до дупка и си мисли, че малко остава, дано бързо си стъпите на краката в Канадата, нали това е една сбъдната мечта  Hug

Относно сладките, аз може би съм една от малкото, която дава всичко - шоколад, бонбони, гумените мечки са ни любимите (в това отношение е майчичко), вафли и други. Като види киндер Пингуи и притреперва, това е нещото, което никога няма да откаже, а и на мен ми е лесна следобедна закуска  Embarassed. Не давам чипс, зрънчо и мед.

# 268
Привет от дъждовна Стара Загора !
От десет дни всеки ден вали,а купих толкова сладки дрешки на Елица за топло време  Rolling Eyes
Благодаря на всички за топлите думи  Hug Heart Eyes,както казва Блу "нема да се даваме" Grinning
Ади да ти е жива и здрава майчето !  bouquetИ на мен ми липсва моята.... Confused
Марулче чакам да видя поредните творения и новия тен  newsm08
Ели ,да си призная пуснах думата серклаж в Гугъл,не знаех какво е  Blush Embarassed,но вече знам и ти желая успех ,с теб сме ,пише че не боли  Hug Hug Hug
Кайли честито за изпита,знам какво е да учиш с бебе вкъщи ,а и с малко дете ,така че браво ! newsm10
Бубче знам че ти като лъвица няма да се предадеш  Mr. Green,честито ти повишение ,ти го заслужаваш  Peace
spinki Hug
miss_74 аз отказах вафлите преди 6 месеца и засега устисквам,голяма слабост ми бяха  Blush,трябва да направят клуб на "Анонимните сладкоежци" и веднага се записвам.Сега се опитвам да откажа и бисквитите  Mr. Green
В тази връзка на Елица още не и давам,дъвчем солети и плодове, и разбира се ,къде без Данонино и това е  Mr. Green
А Ники е в такъв период на системен глад че яде каквото му хвърлиш  eat
Аз от сутринта пак  wash hang 1ironing  food002 newsm55 1dishes newsm79
но поне успях са се   bath което си е постижение.
Днес едни хора ще идват да гледат колата и Иван реши да я изчисти и когато свърши и реши да я паркира ,изненада не пали  Shocked,акумулатора сдал багажа ,и сега е  af
Естествено не мина е без кавга ,защото си го изкарва на мен,кофти ден е явно.
Да ,дано в Канада имаме по добър късмет,сестра ми вече брои дните,накупила ми е мебели ИКЕА, играчки за децата ,дрехи ,голяма тръпка и е  Simple Smile
Ще ставам че нещо Иван пак бучи, а не искам да събуди Елица ,която приспах толкова трудно.
П.С Да ви се оплача ,вчера купих една кутия мляко Нестле джуниър ,днес реших да и направя да пие ,по отвратена физиономия не е правила  Sick,опитах го има някакъв дъх ,ама аз за 1ви път купувам адаптирано мляко и не знам как трябва да мирише  Rolling Eyes И сега какво да го правя ,нямам идея  newsm78

# 269
  • гр.Добрич
Margo, нека да се включи и Нана, че май тя даваше Нестле Джуниър. Аз преди време бях купила, защото уж Аптамила много скъп. Обаче не ми хареса, че ставаше много воден в сравнение с Аптамила и пак се върнах на него. Сега вече не пием адапте. Нямам спомен за вкуса и дъха му. newsm78

Елфчето цял ден не се е включвала. Сигурно реанимира. Grinning Дано да няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт