ВеликДенската тема на АПРИЛчетата

• 16 323
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Ясмина, ти една или две гърди предлагаш на кърмене?
Момичета, вчера за първи път ползвахме шезлонга. Много съм доволна. Ава страшно се успокоява в него - не че не си е спокойна и по принцип де  Grinning - особено на вибрация. Направо се хипнотизира Grinning
Аз съм много доволна, че до момента не сме ползвали залъгалка. Дано да не ни се налага!
Кики, честито бебче. Харесва ми името й Heart Eyes
Ние утре сме на педиатър. Стискайте палци да не й е слязла хремата към гърдичките, че вече я влачим над 6 дни Cry
Бях питала за линеа негра кога изчезва, ама никой не ми отговори Cry Никой ли не знае? Искам да си ходи мойта Mr. Green

# 166
  • Някъде на път....
Честито на Барби за синчето! Много да я радва!   bouquet

kiky, Честита Мартина на теб! Много да те радва и повечко бели да прави!   bouquet

cenitelkata, прочетох разказа ти - наистина отвратително отношение! Sad  Жалко, че не знаеш името на тоя хирург-нещастник!   #Cussing out

# 167
  • Варна
Момичета ,в къщи съм...  Simple Smile Ох, тази малката с характер ще бъде...върнаха ме от Майчин дом. Ще ви разказвам подробно след като мине всичко Peace
Следобед имам среща с д-р Георгиев от АГ- всяка информация ще ми бъде полезна Hug

П.С. Тази сутрин сякаш и тапата ми падна..... newsm78  Thinking

# 168
  • Някъде на път....
Haliotis,   fingerscrossed

# 169
  • Варна
Оф, къде остана списъка с необходимите неща за АГ болница? newsm78 Взех да откачам вече hahaha

# 170
  • Русе
Здравейте и от нас със Сашко  Hug !!!

Аз да ви се похваля с новото ми постижение.Нали имам и аз проблеми с кърмата,та вчера реших да опитам една нова система.Започнах да се цедя на около час и сякаш днес имам подобрение.През ноща Сашко мина само със сукане на едното ядене(тогава не се бях цедила около 3 часа)и започнах на цедене да изкарвам по 20-30 мл от двете гърди.За сравнение преди изцеждах по толкова на повече от 3 часа,пък сега почти на всеки час.Дано да успея да си я засиля кърмата и да минем и ние само на кърмене  Praynig .Според вас дали действам правилно  newsm78

Честити месечинки на бебоците   bouquet !!!И не на последно място разбира се честито и на всички нови мами   bouquet

# 171
И аз ,като други майчета , първия път неуспешно , но втория път успешно кърмене.И това е защото не слушам съвета на докторите , които ми викат да кърмя под час и да не кърмя нощно време.
....................................................
  Да ви кажа корема ми изглежда много по-добре от първия път.Слез първото раждане кожата на корема ми изглеждаше като сбръчканото на слона ( точто определение ).А сега нямам и една гънка .Отдавам заслуженото на бюбхен.За сравнение първия път се мазах с мас.
Peace
Абе тия доктори май трябва да се абонират библиотеката в кърмаческия подфорум!!!

А относно стриите и свинската мас, при мен - обратно . Предните 2 бременности се мазотих с какви ли не мазила п-в стрии и пак обазувах, а тоя път заложих на свинска мас и масло от карите - нямам нито 1 стрия!!!

SUNI_22   Правилно е душа, само не разбирам защо се цедиш при положение че бабо суче??? А пиеш ли лактогонен чай? Аз пия по 7-8 чаши! Взимам съшо и церукал и бирена мая, доста ми помага!

Бях питала за линеа негра кога изчезва, ама никой не ми отговори Cry Никой ли не знае? Искам да си ходи мойта Mr. Green

Всички пигментации е нормално да останат докато кърмиш!!! Аз имам и на врата едни по тъмни линии- като кирливо ми я  #Cussing out Но май може да се маже с избелващи кремове- не съм сигурна ще попитам моята козметичка като се видим!!

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 13:58 от veni-b

# 172
  • In someone's dreams

В една тема мамите от форума бяха коментирали, че при всяка жена е различно, но най-късно до 6-тия месец изчезва  Peace
И аз искам моята да се маха вече, ама още си я нося  Flutter

# 173
Имаме си нови бебчета:)))
А честито на Барби! Да е красавец като майка си!

kiky, Честита Мартина!Много да те радва  Hug

Ние днес бяхме при педи - наддали сме 360 гр. за седмица, само на кърма, и малко ни се поскараха:) Каза да намаля броя на кърменията и да правим повече разходки. Та така с моя змей Simple Smile Само че той като е гладен няма друго измъкване освен цица - нито биберон, нито водичка, люшкане, нищо...И ако малко се позабавя толкова се ядосва, че посинява от рев...Овенчето на мама то:)  Сега е кротък (нормално, след хранене) и се наслаждава на новото си столче за кола, което се люшка отлично:) Почти е заспал маминия златен. Иначе нас ни е хванал здрав бебешки пубертет Mr. Green и ше мажем пъпчиците с Фусидин.

# 174
Здравеите, ние след дълъг престои в болницата ве4е сме си в къщи
4естито от нас на новите мами.
До скоро  bouquet

# 175
Здравейте, мами! Grinning
Благодаря за милите пожелания и Честито на Барби и на Кики  bouquet
Нас вчера следобяд ни изписаха, бебка е много послушна - пу-пу, само папка и спинка. Много е лакома, в болницата казаха, че преяждала и да огранича времето на кърмене. Раждането мина макар и не лесно, но поне пък бързо - силни болки имах 1,30 час. Ние успяхме три мами от форума да си направим среща в Окръжна Simple Smile С Aleks Love бяхме в една стая за един ден и дори нейният Калоян-Велики Wink стана млечен брат на Кристи Hug
Ще се опитам да качя снимчици и отивам при бебка. До скоро мами!

# 176
ЧЕСТИТО НА МАМА БАРБИ И МАМА КИКИ!!!!
МНОГО ДА ГИ РАДВАТ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА - ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И СПОКОЙНИ!!!!!

Ценителке, незнам какво да кажа за този доктор от Пирогов....то това не е до професия, а е до човек - наистина тези хора деца и семейства нямат ли? Не казвам, че им е лесно - ама кой няма проблеми и трудности в живота. Незнам защо някои доктори си мислят, че пациентите са им виновни за това, че взимат малко пари.
Недей да се травмираш - не е в тебе проблема и не си ти селянката, а този който има подобно отношение към останалите. Още повече, че ти си пациент - човек, който има нужда от помощ, а вместо това получаваш ругатни  Cry Жалко , че не си успяла да му видиш името, за да си потърсиш възмездие. Поелавам ти скоро да оздравееш и да нямаш нужда от хирурзи  и антибиотици  Hug

Верчо, и на мен ми се стори скъпичка тази козметика - мисля, че не беше крем, а някакви ампули  newsm78 Но все едно - пак си е много, само искам да изясня, че тази кутийка стига за около 8 седмичен курс на лечение, ако това за теб променя нещата. Иначе в аптеката имаше и други марки, но те не ставаха за кърмачки, а и момичето там ми обясни, че Лиерак била по-ефективната козметика.

# 177
здравейте и от нас,ние бяхме на разходка и се прибрахме.пете как не му запомни името на тоя нещасник? #Cussing out #2gunfireчестито на барби и кики!  bouquet

# 178
Честито на Барби и Кики! Да са ви живи и здрави дечицата!  Hug Hug Hug
Ние днес бяхме на консултация. Вече сме 3кг. и сме пораснали с цели 2,5см.
Имаме проблем с акането. големи напъни, до почервняване на личицето. Понякога чак милата плачка  и дупенцето ни се зачерви. Мием я при всяка смяна на памперса, мажем с кремче, обаче ситуацията става по-зле. Док ми каза да и давам по 2-3лъж. прясно изцеден сок от ябълка между храненията, на 3-4 ден по 4-5лъж. и докато стигнем 30мл. Ама не е ли рано за сокчета с тия техни стомахчета. не че разбирам, но доколкото знам времето на соковете е доста по-късно. Някой от вас да има същия или подобен проблем????  newsm78 Thinking

# 179
  • Popovo
 Току що се върнахме от първата си разходка, Гого доволен и спинка и аз доволна, че видях хора различни от домашните, че с това лошо време с мъжа ми взехме да се гледаме на криво.
Честита дъщеричка на Кики.
Рокобароко и Исане, добре дошли отново в нашите редици.

Общи условия

Активация на акаунт