ВеликДенската тема на АПРИЛчетата

• 16 322
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Сисе, честита ви годишнина!!! Много любов и още толкова деца Hug
Благодаря на всички ви момичета, на тези на които също като мен им предстои- КЪСМЕТ

# 151
Галиво, честно казано малко се поуспокоих  Hug
Разбира се, за това много ми помогнаха момичетата - благодаря ви още веднъж мами - страхотно сте всички  Hug
Въпреки това - продължавам да не спя до късно, за да не пропусна контаркциите  ooooh! Представяш ли си  Laughing Да се смея ли, да плача ли - направо незнам  Joy

Ценителке, какво се е случило - защо си ходила в Пирогов?????Каквото и да е - надявам се, че вече е отминало.....

# 152

Ценителке, какво се е случило - защо си ходила в Пирогов?????Каквото и да е - надявам се, че вече е отминало.....
Снощи ми се наложи да отида ,няма да испадам в подробности важното е че сега съм добре ,аз съм потресена от отношението на доктора към мен
Нарече ме селянка ,държа ми сметка ,защо съм ги била раждала тея деца ...........аз знаела ли съм как се гледа дете в днешно време ?
Не го интересувало ,че ме е страх ...........
Аз го питам защо ми е станало така ???? а тои ми вика Кво ми задаваш въпроси на мене върви си при джипито то взима 5000лв заплата то ще тио обесни .......(а уж съм при специалист хирург моито джи пи не е хирург ,че да знае защо ми е станало така)
накрая ми исписа антибиотик и ми каза да не кърмя 10 дни ,а аз започнах да плача .....просто сълзите ми не спираха не можех да ги спра и тоя нещастник ми вика :Глей я тая не си гледа нея си а мисли за детето .....българска му работа ,чудо голямо ,че няма да е кърмено и да стане Крали Марко 
Аз вече онемях и започнах да плача с глас  Shocked  Cry
А агресията и ужаса не можах да преглътна  #2gunfire яд ме е че толкова се бях ушашкала ,че дори името му не видях на тоя цървул още куп обиди ми нанесе ама не помня вече  Cry
Важното е ,че взех антибиотик Аугментин който е съвместим с кърмата и се храним .
Извинявайте ,че ви пиша ама ........снощи съм се съдрала да плача никога досега никой не ме беше растроивал така както тоя нещастник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 153
След глупостите снощи да напиша нещо хубаво
Барби е родила тази сутрин в 06:45 часа сладкото си синче което тежи 2900кг.и е 50см.
Беше още на магарето като ми се обади и така плачеше ,че загубих ума и дума от вълнение и забравих да я питам за името ,ноооо тя сама ще ни го каже .......
Бързо възстановяване майче и да ви е жив и здрав малкия мъж !!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
  • Popovo
Честито на Барби, да и е жив и здрав момъка и много да се слушат.Ценителката, не им се връзвай на тия ......, (нямам такава обидна дума в речника), щом вече всичко е наред забрави го. Бог забавя, но не забравя.
Халиотис, стискаме ти палци днес. Peace
За обръщането по корем нашата докторка ми каза да го оставям по малко, още като бяхме на 7-8 дни. Гого се справя доста добре, е понякога забива носле, но от ден на ден става все по силен.
Надявам се днес времето да е хубаво и да излезем най-после.

# 155

Честитки на всички празнуващи днес, както и специални поздрави на Барби за бебчо!

Ценителката, много гадно са се държали с теб, за съжаление обаче твоята история не е единствена и все по-често такова поведение се приема за нормално. Чудя се такива хора семейства нямат ли...
И нашият щурак се върти наляво-надясно по спалнята като е сложен по корем  Mr. Green

Хайде и да чуем добри новини от Халиотис днес, а и от другите ни мами 2в1. Колко останахте, момичета?

# 156
  • Варна
Честито момченце на мама Barbie_girl! Да расте здраво, умно и щастливо!

cenitelkata Съчувствам ти мила, че се е наложило да преживееш всичко това. Мисли си, че човешката простотия е наказание най-вече за собственика й и не се тормози повече заради бебчо. Да не ти се е получило някакво усложнение от раждането?

Радвам се, че сте се справили и продължавате да се кърмите.

Haliotis стискам палци скоро да се похвалиш с бебче!

Честита първа месечинка на всички, родени на 29.03!

# 157
Честито на Барби   bouquet

Преди малко ми отпадна едно гайле от главата.Качили сме за 23 дни 685гр. Педито каза ,че е идеално.По 30 гр. на ден . И аз ,като други майчета , първия път неуспешно , но втория път успешно кърмене.И това е защото не слушам съвета на докторите , които ми викат да кърмя под час и да не кърмя нощно време.Да дойдат те да залъгват Косьо с вода през нощта.Само като усети шишето с водата и не иска да засуче биберона. Олекна ми , да знаете  Laughing

Петя , не знам какво да кажа.Аз се ядосах докато четях твоя разказ, а ти не знам.  #2gunfire #2gunfire Това заслужават , а малко им били парите.

Питах педито дали мога да слагам Косьо в столче за кола . Тя каза ,че може ако бебето е над 4 кг. и е на два месеца.Аз ще изчакам още един месец преди да го ползваме.

За килограмите - в болницата свалих 7кг , в къщи още 3кг и ми остават още 5кг.
  Да ви кажа корема ми изглежда много по-добре от първия път.Слез първото раждане кожата на корема ми изглеждаше като сбръчканото на слона ( точто определение ).А сега нямам и една гънка .Отдавам заслуженото на бюбхен.За сравнение първия път се мазах с мас.

# 158
Ценителката, това, което разказваш е много тъжно и напълно разбирам защо толкова се ядосваш. Направо са за убиване някои доктори. Кой им е давал дипломи не знам! #2gunfire

Vanyivan, много скъпо това мазило бреее Cry Не знам дали ще ми се откъснат от сърцето толкова кинти точно сега, ама така искам да ги махна тия стрии... Може да пробвам с мазилото на Вени Peace

Честито синче на Барби! Hug Hug Hug И честита месечинка на всички бебочета, родени на 29.03!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
  • Варна
milenag поздравления за пухкавия Косьо! И аз само кърмя, не давам вода, чайчета и залъгалки. Резултатът е, че бебчето ми е много спокойно, пу-пу. Не ми се вярва да е само от кърменето на поискване, може и от темперамента й да е, но кърменето определено помага много. И аз се чувствам по-уверена като знам, че винаги мога да я успокоя.  Забелязала съм, че след дълго будуване когато не иска да заспи, Невенка сама си търси да суче - суква за около 2-3 минути и заспива дълбоко.  Вечер също се кърмим през 3-4 часа, предпочитам вместо да стоя над кошарата или да я люлея, да я гушна и да я накърмя - и тя доволна и аз също, че не се налага да се цедя с помпата. Въобще който е измислил кърменето на поискване няма грешка!  Joy

Вече няколко пъти ми се случва като я чуя да плаче и усещам как млякото ми слиза в гърдите - усеща се едно напрежение и мравучкане, а "по график" остават примерно 2 часа до следващото хранене.

за столчето за кола за първи път чувам, че трябва бебчето да е над 4кг. Нали ги дават за бебета от 0-13кг  newsm78

за отслабването Не знам колко кг съм свалила, но всички дрехи от преди да забременея ми стават, ханша ми е същия, обиколката на бедрата даже ми е намаляла с 2 см. Само на талията имам малко см за сваляне, но коремът ми се е прибрал напълно.
Аз нови стрии нямам, но си имам едни около пъпа в наследство от втората бременност. Дали този гел на Галеник ще е ефикасен за стари стрии, как мислиш veni_b?  newsm78

# 160
  • София
Здравейте майчета. ЧЕСТИТ ВЕЛИК ДЕН на всички и аз да се похваля че вече сме вкъщи родихме се на датата на плановото секцио на 23.04.08 имам си бебе МАРТИНА - 3700 кг, 50 см. На всички нови майчета честити бебоци да са им живи и здрави и много радост да им носят.

# 161
kiky, честита дъщеричка. Да ти расте жива и здрава и много, мног да ви радва.
Ясмина, как го направи това с ханша  #Crazy аз имам чувството, че моят е двоен. А и още 15 кила имам да свалям, уф, то като се яде толкова, няма как  ooooh!

# 162
Благодаря ви за подкрепата   bouquet
Ясмина няма нищо общо с раждането , но е гадно и затова не ви разказвам .
Сега видях рецептата отгоре пише женско име а не мъжко  Thinking най-вероятно му е ясно ,че ще го издирват после  #2gunfire

за стрийте уеуе майко  ooooh! ooooh! ooooh! така както нямах вече се сдобих ама то какво чудо беше  ooooh! имах чувството ,че ще се пръсна по-шевовете  Crazyзасега с нищо не мажа после ще пробвам първо с контратубекса ,че е на по-приемлива цена .

честито на празнуващите днес и чакаме новини от Haliotis !!!

kiky честито ти бебче !!! дА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 163
  • Варна
kiky, честита дъщеричка. Да ти расте жива и здрава и много, мног да ви радва.
Ясмина, как го направи това с ханша  #Crazy аз имам чувството, че моят е двоен. А и още 15 кила имам да свалям, уф, то като се яде толкова, няма как  ooooh!

И аз не знам, tanzen. Не правя нищо специално, хапвам си добре и по много. Но пък аз бях качила 12 кг и то дето си казва "само на корем". Ханша ми беше се увеличил само с 2-3см. (аз нали нямам кантар вкъщи и всичко меря в см) Сега разчитам много на дългите разходки и на кърменето (винаги, докато кърмя отслабвам).

# 164
  • София
Хайде и от нас честито на всички бебчета станали на един месец!
Честито и на всички новообебили се  мамчета!
cenitelkata,ти да си жива и здрава,пък то такива образи под път и над път.Лошото е ,че си ревем и си траем и никой не подава жалба срещу такива идиоти.Макар че и да се оплачем,то никой няма да ни обърне внимание,а и докторите се защитават един друг... smile3516
За килограмите-след раждането свалих 6кг.,но за месец съм качила 1кг. и как не като набивам само сладко ooooh!,обаче не мога да се спра.Вече си мисля ,че трябва да си пусна едни изследвания и да видя какъв е тоя глад за сладко Rolling Eyes.Талия и ханш не меря- и защо ?,Само като се погледна в огледалото и се вижда,че имам доста сантиметри отгоре.Обаче най -много ме притеснява корема,който все още имам и незнам след това секцио какво да го правя?!Вие знаете ли след колко време може да се правят упражнения и дали може да се носи  ластичен колан един месец след раждането?

Общи условия

Активация на акаунт