ВеликДенската тема на АПРИЛчетата

• 16 317
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви за пожеланията  bouquet

msbilt здравей мила Grinning Радвам се,че си писала и че се сещаш за нас!!!

Както разбрах от поста на Тодоран е нормално понякога след хранене бебето да  повръща и да се притеснявам чак ако е след всяко! Ние сме на първа консултация след празниците и ще питам педито Peace

ВаняМ и аз забелязах,че когато сложа Дани на рамо върти глава настрани и не я клати като онези кученца Mr. Green По корем не съм го слагала ....рано му е още!

Друго искам да ви питам.....Вие какво ще правите  пъпчетата???Нашето стои завито в един шкаф и се чудя трябва ли да го хвърля някъде или да си го пазя???Вие какво ще правите с тях?

Теди добре дошла! Казваш,че е много ревлива твоята Grinning

На дъщеря ми пъпчето го хвърлихме пред Университета и това на Косьо смятаме да го хвърлим пак там.

msbilt , чакаме новини от теб скоро. Успех  Hug

Сиси, честита годишнина   bouquet

Според мен и нашия Косьо чува и вижда.

Косьо повръща след всяко ядене по няколко пъти.Дъщеря ми повръщаше до края на 4-тия месец и затова не съм притеснена.

Утре ще се мерим при педито да видим колко сме наддали.

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 21:08 от milenag

# 136
Здравейте и от мен,
цял ден влизам за по-малко да ви прочета но нямам време да пиша,та почвам
 Сисее честита годишнина,пожелавам ви живот изпълнен с много много бонбони като тези който си ни поднесла и горчивина като тази(питиетата) но само на празници години наред.и още много красиви дечица като вас   bouquet
 Честита месечинка на бебенцата на Реяна(аз се сетих че съм те виждала пред неонатологията в шейново) Ценителката ,Лорелай,Голди(абе къде се загуби тази жена?)
 За пъпчето-и нашето стой в шкафа и тъй като имаме и ние интернационално предложение,мисля да се възползвам(едната ми зълва живее в сан Франциско,а другата пътува нон стоп до Франция-и съм в чуденка още къде да е).
 за цвета на очичките,нашите са си кафяви въпреки че сме на кърма от началото са си такива,така че според мен синеочковците ще си останат така.
конците ми паднаха на около 15 ден.
 главичката си я държи много добре на моменти,направо си я контролира и то не само като е легнала ,ами и повечето пъти когато е права,аз също я обръщам по корем след къпането и тогава тя сама си я повдига,а също и в едно списание четохме следното упражнение за заздравяване на тези мускули -подавате показалците си така че да ги хване много здраво с ръчичките и повдигате докато се държи хубаво за вас,в момента в който усетите че се изпуска връщате бебето на леглото или където е. и става наистина  Peace и също така забелязвам че много добре си върти главата като чуе моя или гласа на татко си(особено неговия  Simple Smile ) и също ни следи пробвала съм с пръстче,задържа погледа но естествено не за много дълго време !
 За храните и кърмата,незнам,аз си ям шоколад,избягвам бобени храни,цитруси ,но пък както каза едно от момичетата в болницата си ни даваха и кисело зеле и т.н. и пия също айряни (за него съм чувала само противоречиви мнения.
 Един такъв въпрос: вярно ли е че когато се кърми опастноста да се забременее е голяма ,ако не се предпазва,защото съм чувала и че може и че не,ако някой знае,защото ми е любопитно/
 Хайде лека вечер че не щем да спим нещо!

# 137
  • Варна
Като бяхме в родилното имаше една акушерка, която редовно след като съблечаха бебенцата ги обръщаше по корем. Беше много смешно, както всички ревяха, така след като ги обърнеха наставаше тишина.  Laughing Още тогава малчовците правеха опити да си вдигнат главичките и да пълзят. Не мисля, че е рано да се слагат по корем, макар че Невена не я слагаме още. Но след всяко хранене я държа права, облегната на рамото ми и я си вдига и върти главичката. Е, доста често се бухва с носле надолу, но определено има напредък.

didimora Точно, докато се кърми има малка вероятност да забременееш. Важи само ако бебето е изцяло на кърма. Но пък не и невъзможно да се забременее. Познати са доста такива случаи.

за слуха Още в родилното Невена се стряскаше щом се блъснеше някоя врата по коридора.

Bibobibo моята и тя е една кокорка, особено следобед голямо будуване пада. В началото стои кротко в кошарката, но след време почва да мрънка и я вземаме на ръчички. Тогава е много кротка и се оглежда важно важно. Днес следобед е стояла почти четири часа будна с една пауза от 30мин. У нас поне желаещи за разнасяне на бебка не липсват. Аз винаги съм последна на опашката и за мен ред за носене почти не идва.  Joy

# 138
Здравейте! И аз много се чудя дали ме вижда-струва ми се ,че ме гледа но не съм сигурна де!
 Криси ние сме наддали 1300 #Crazy
 Аз също си я слагам по корем и даже много и харесва-щом педито я слага така значи няма страшно! Peace
 Ванивиан сигурна съм,че сте много симпатични-нямам търпение да се запознаем!  bouquet
 Дидимора прати снимка-може и аз да съм те видяла Wink

# 139
Сиси честита годишнина! Сигурно е страхотна и заради това,че и Дани присъства! smile3525

# 140
  • Варна
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ МОМИЧЕТА Hug Hug Hug

# 141
Реяна сложих в разни ако и така не стана ,и ми даде че кутията ти е пълна.
 Халиотис стискам палци и помни че трябва да си много спокойна   bouquet Всичко ще бъде наред Peace

# 142

Аз уж бързах да ви честитя, чак и в сватбения ви албум влизах, че да видя кога беше точно...
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА ЗАПАЗИТЕ ПЛАМЪЧЕТО В ОЧИТЕ СИ И КОГАТО ОСТАРЕЕТЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА!

msbilt, в другия форум прочетох хубави новини окло теб, радвам се, че успяваш. не ни забравяй!

# 143
Цял ден чета ама все не успявам да седна да пиша.
Честита месечинка на бебоците на Реяна, Ценителката, Лорелай и Голди!!! Hug Hug Heart Eyes
Реяна, аз живея точно до болницата на Мазнейкова Peace
Vanyivan, отдавна се каня да те питам как се казваше оня крем за стрии, който ми спомена на последната ни среща?
Сисе, честита годишнина - желая ви много разбирателство и пламъче всеки ден!
Хелън, тва за памперсите е 1 към 1 нашата ситуация. И ние пишкаме/акаме преди да сложим новия памперс, а аз все тичам с резервната пелена да стопирам Joy А за цвета на очите - аз четох, че остават синьо-сиви (леко мътни) докато бебето е на кърма та затова се чудех. Надявам се скоро да не разбера дали това е вярно Grinning
Емма, жълтеницата ще мине и без глюкоза. Аз не съм давала на Ава.
Халиотис, успех утре! И да пишеш!
За килограмите - аз качих общо 18, свалила съм досега 10ина, ама хич и не се старая засега. Надявам се с разходки да си върна формата. Най-неприятно ми е, че имам стрии. Не са много, но са достатъчно, че да ме подтиснат Cry
Бибо, и ние обръщаме Ава по гръбче всяка вечер след баня, за да я намажем с олио. Тя е много активна с главата и също е доста силна. Док каза, че това е добре, показвало добър тонус Heart Eyes
тодоран, обличам Ава точно колкото си описала - и за вкъщи и за навън Grinning А за носа - док каза, че това са стафилококи и че било ясно - затова не взимаме секрет, а директно лекуваме.
Днес беше супер за разходка в сравнение с други дни. Бяхме в парка около 2 часа, а на Ава много й хареса Laughing После ходихме с нея до Билла - голямо приключение Laughing

# 144
Аууу ние сме в криза !!! Кърмим се по 2-3 ч!!! Направо издивявам!

# 145
Vercho, може би имаш предвид крема, който е за лечение на вече появили се стрии. Ако е така - говорихме за LIERAC - препоръча ни го мама Деви. Аз ходих в Аптеката да го търся - оказа се, че става за кърмачки. Резултата според производителя е, че нмалява видимо новопоявените стрии и спомага за избледняването им...Струва 67 лв. Аз не си го купих, защото цената ми се стори множко, ако не подейства  newsm78 Още се чудя дали сис струва newsm78

# 146
Честита месечинка на Лорелай и Голди!
Честита 1ва месечинка на Стефанчо на Петя! txtloves

Съни благодаря за съвета за пъпчиците, ще ги наблюдавам внимателно!  Hug

# 147
Тази бременност слава богу нямам нови ср.трии, но предните имах и съм ползвала гела на Галеник- Редуктор на стрии и съм доволна / доста по евтин от Лиерак/ . Взимах си също едни ампули , мисля Елансил бяха?!

# 148
Здравейте момичета   bouquet
Честит празник на всички   bouquet
Аз не съм влизала от два дни ама имах малко премеждия и хич не ми е до писане  Confused само ще кажа дано не се налага на никой да ходи в Пирогов  Close #2gunfire детето е добре за мен се наложи да ходим ,но ако някога пак опра до спешна помощт то ще е в частен кабинет  #Cussing out
Извинете ме ,ама ми е криво  Cry

# 149
Здравейте милички!  Hug

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА МНЕНИЯТА, СЪВЕТИТЕ И УСПОКОЕНИЯТА!  newsm51

Успяхте да върнете спокойствието в бедната ми главица  ooooh! Ще гледам да запазя самообладание и да мисля позитивно доколкото е възможно в следващите дни и ще се моля за добър развой на всичко, което ми предстои... каквото и да е то...БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!   bouquet

Vanyivan надявам се и ти да си се успокоила поне малко миличка, макар, че както hrisi-pisi писа, ще се кротнем, чак когато си видим бебешорите  Heart Eyes

Sisee ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Желая ви още много дълги години семейно щастие!   loveuuu

Честити месечинки на всички малчовци родени на 28-ми Март! Да са ви живи и здрави, все така послушни и мнооооого щастливи!  Two Hearts

Haliotis, мила, с теб сме утре и стискаме много палци!  fingerscrossed  Hug

Общи условия

Активация на акаунт