ВеликДенската тема на АПРИЛчетата

• 16 315
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
 Сисее, честита годишнина! пожелавам ви много щастие и любовта ви да нараства с всеки изминал ден!

Laughing  bouquet

# 121
  • Русе
Haliotis благодаря за линка  Hug .Има много интересни неща там  Peace .И аз ти стискам палци за утре и се моля всичко да мине бързо и лесно за теб  Praynig

ВаняМ и на теб благодаря за отговора  Hug

# 122
Haliotis, успех утре!!!! fingerscrossed

# 123
msbilt, не сме те забравили. Радвам се, че и ти се сещаш за нас. Да ти е жива и здрава принцеса Анастасия и вярвам, че скоро ще се радваш на още едно детенце.  Hug

Честита годишнина на Sisee. Пожелавам ви още много години любов и щастие заедно.

Haliotis, и аз ти стискам палци!

# 124
Благодаря ви за пожеланията  bouquet

msbilt здравей мила Grinning Радвам се,че си писала и че се сещаш за нас!!!

Както разбрах от поста на Тодоран е нормално понякога след хранене бебето да  повръща и да се притеснявам чак ако е след всяко! Ние сме на първа консултация след празниците и ще питам педито Peace

ВаняМ и аз забелязах,че когато сложа Дани на рамо върти глава настрани и не я клати като онези кученца Mr. Green По корем не съм го слагала ....рано му е още!

Друго искам да ви питам.....Вие какво ще правите  пъпчетата???Нашето стои завито в един шкаф и се чудя трябва ли да го хвърля някъде или да си го пазя???Вие какво ще правите с тях?

Теди добре дошла! Казваш,че е много ревлива твоята Grinning

# 125
Привет на всички мами  :bouquet:Haliotis-и на мен ми беше до вчера термина-но още нямам никакви признаци за раждане Thinking newsm78  и сега ми казаха след прегледа че ще изчакаме до 01-05 newsm78-Пожелавам ти Успех Praynig Hug----Сисе-Четита Годишнина-с пожелание   bouquetда ви се сбъднат всички мечти и успехи в живота!!!

# 126
  • София
И нашия пъп си седи в шкафа... Ще видим какво ще правим. На пърите две деца не съм им хвърляла пъпчетата. Само че така и не знам къде са след преместването.

Мами, я да ви питам - вашите бебчовци дават ли вид, че чуват? Косьо вижда 100 %, даже следи с очи. Но за слуха му нищо не мога да кажа...  newsm78

Както можете да се досетите това е поредното ми притеснение  Rolling Eyes

# 127
Цитат
Мами, я да ви питам - вашите бебчовци дават ли вид, че чуват? Косьо вижда 100 %, даже следи с очи

и Дани вижда-Убедена съм!!!Следи ме с поглед понякога.....като се движа из стаята! Също и чува...по принцип спи на телевизор ,но  се стряска от силните шумове Peace

# 128
  • В събота
Здравейте,
ние от петък сме си у нас, влязох във форума да ви поздравя, но направо онемях от случилото се с asja. Още не мога да се насиля да ви се похваля със събитията около нас. Дано тя и съпругът и да имат сили да преживеят всичко това.

# 129
Привет от нас  Hug
Рядко се включвам поради липса на време. Почти всеки път когато Дари спи си полягам и аз с нея да наваксам със съня. Но от няколко дни не спи много през деня. Има ли и други с такива будуващи бебета? Дали от колики, дали защото не и се спи, ама от 6 сутринта до 9 вечерта и се връзват 3-4 часа сън. Знам че с времето бебетата започват да будуват повече, ама не и ли рано за нея още.

За главичката, рано ли е още да се обръщат по коремче? Дари всяка вечер като я мажем я обръщаме и по коремче да и намажем и гръбчето и няма да ви казвам колко високо си вдига главичката. Но така ми показа педиатърката да правя.

Да се похваля на нас днес ни беше първата разходка. Излязохме за половин час само, защото и без това нещо се раздуха. Така че Aquariel, не си само ти от закъснелите  Grinning

Да не забравя да ви питам. Аз нали все още се опитвам да кърмя, но като ви слушам тук с тези подплънки и протичания на мен доста рядко ми се случва. Гърдите не ги чувтсвам много напрегнати, но Дари като че ли се наяжда. Та нормално ли е да не ми текат така гърдите, пък да си има достатъчно кърма за да се нахрани? Утре май пак ще звъня на педиятърката за везната, че пак ме хваща параноята.
Ох, и още много неща исках да пиша, но забравих. То и без това се улях с поста.

Ааа, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА SISEE. ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.

# 130
sisee честита годишнина .желая ви още мнооооого дълги години такава голяма любов и още такива красиви дечица.
Ясмина и нашто пъпче почти се прибра и май нама да се наложи лепенка.явно като попораснаха и ги разпънаха  Grinning
msbilt много се радвам че се сещаш за нас  Hug и ние не сме те забравили
момичета ваште бебчета как са със надаването .аз все се притеснявам дали започна да наддава повече след като ме уплашиха ,че на 12тия ден беше наддал само280гр.сега се мерим в къщи на един наш електронен и показа ,че на 18тия ден деше наддал с 500гр.но се успокоявам сама ,че в първите 12дни влизат и тези четири в родилно при които бебчетата спадат.и нямам търпение да станем на месец и да видим на къде сме .а иначе доста дабре яде.знам понеже го храня с шише.почти не издържа три часа а яде на два часа и половина по 100-110 гр ам и не повръща.и сме още на 8 хранения ,че даже и на9 като го смятам на два часа и половина

# 131
  • в илюзия
Ваня М ние чваме 100% съм сигурна , защото аз като й говоря или и пея и тя се кротва и гледа , а да не говорм как се стряска понякога от силен шум.
А пъпчето съм решила да го хърля или в Народното събрание или в БНБ както казва баща й Да намажем и ние нещо покрай нея. Joy

# 132
msbilt  много се радвам че не ни забравяш мила  Hug
Габи има едни висящи играчки до плота за повиване и всеки път сме свикнали като я повивам да ги натискам и те казват "I love you" и тя се обръща към тях и ги гледа, това е от 3-4 дена го прави всеки път! Сигурна съм че чува защото като и заговоря като съм я гушнала и се обръща и ме гледа в очите  Two Hearts
Другото което ми прави впечатление е че като я оригвам на рамото и си задържа главата права, за няколко секунди де назад  Mr. Green също като я държа за раменцата и се отблъсква с крачета от мен все едно скача, ама тя има супер силни крака, няколко пъти ме е ритала и то точно по опеарцията направо ангели ми се привиждат, ама какво да се прави  Mr. Green

За пъпчето прибрали сме го в една красива кутийка и аз се чудя къде да го хвърляме и какво да го правим.
Исках да ви питам може ли да я къпем вече цялата след като пъпчето е паднало и се е прибрало малко, имьа малко секретче и се вижда малко от онази част която трябва да се прибере  newsm78

За наддаването не сме я мерили ама с татко си се мерят на кантара излиза че е 4гк, незнам дали е малко или много  newsm78
И днес я изнесохме  за 15 мин на терасата ама я напече слънце и излязоха малки червени точици с бели връхчета все едно се е претоплила  no

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 20:00 от Aquariel

# 133
Ние също слагаме Мишо по корем. И си вдига и държи високо главата  Peace

Пъпчето съм го сложила до иконите ми. На Калоян го хвърлиха кръстниците на Алпите на най-високото място тая година  bowuu Надявам се някоя следваща година да го хвърлим там и на Михаил или на подобно високо място  Peace Да покоряват върхове  Hug

Мишо връща по малко мляко след всяко ядене  Peace Ама той преяжда и ми се струва нормално

Наддал е към 800 гр за 3 седмици.

# 134
  • Русе
Aquariel и ние имаме такива пъпчици от преди 10-ина дни.Питах нашата педиатърка и тя ми каза да го наблюдавам и ако започнат да завехват сами да не ги пипам.От няколко дена спряха да     излизат нови,а старите са почти завехнали.Така че за сега няма да ги бутам.Ама Доки каза,ако не започнат сами да завехват ,че ще трябва да ги третираме с нещо.Така че ако искаш изчакай да видиш как ще се развият и ако не завехнат до към седмица звънни на твоята докторка и я питай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт