Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените за дневна майка и за детска градина?
Какви са процедурите за пребиваване в Германия и какви документи са необходими?
Как се казва на немски "не прави така"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените за дневна майка и за детска градина?
-
Какви са процедурите за пребиваване в Германия и какви документи са необходими?
-
Как се казва на немски "не прави така"?
-
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка в Германия?
-
Какви са изискванията за работа в Германия?

. Иначе, не съм забелязала в ДЕ да сънувам по-малко. Докато ходех на хомеопатия, хомеопатката ме беше помолила да си записвам сънищата, за да си вади някакви заключения от тях. Накрая просто се отказа, не и стигаше времето за друго. Сподели, че няма друга такава клиент/ка, дето толкова сънувала

а патента zа технологията ли, какво беШе, продадоха на Суперфит. Суперфит, Рихтер и Рикоста са добри, ли4но аz купих само на Рикоста zаЩото само те й пасваха
) и после като zастанах по бельо пред нея, по гръб към нея, установи, 4е целия ми гръб е иzкривен
Заклю4ението й е, 4е покрай един унфал преди години (паднах мн лоШо по едни стълби) не само 4е опаШката ми не се е оправила (което zнаех), но и гръбна4ният стълб не е наред. Като се тръгне от Хирнхаута (как е на бг?), после по костния моzък, вси4ко се е капсулирало, което пре4ело на динамиката на тялото. Съответно бактерии лесно се приютават в мен (особено в главата) и ето ти при4ина zа хрони4ния синуzит
.
2ч се борих с някакви тъпотии - ама накрая успях да ги преборя 
Ние конкретно го взимаме от Ман Мобилия - Манхайм. Правиха ново откриване след ремонт и имаха големи отстъпки (уж) миналата седмица. 

Моя син след боледуването е за първи ден на детска градина и като отидох да го взема, онази дама, дето още първия ден го беше нарочила ми съобщава с назидателен тон, че моя син видиш ли два пъти плюл на някакво дете в лицето и аз трябва да го науча да не прави така.
За пръв път чувам, че прави такова нещо, а и до сега не съм го виждала, за да го уча, че е невъзпитано. Даже зъбите си като мие не плюе пастата