75ДЕ - Великден и при нас дойде, сега 1 май ни зове

• 15 276
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Вечка,страхотни снимки!
Майра,аз имах страшни киселини особенно последните 2 месеца от бременноста.Сигурно ще има много коса Hug Аз не вярвах,но ние имахме Peace
 Това пък за шофьорските книжки,направо ме разби.Ние сме си с българските и колата ни е с БГ номер.Но тя нашата кола предимно се вози на кораб Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако си изкараме немски,сигурно и регистрация на колата трябва да сменяме  newsm78
Ние пък имахме "страхотна новина" на връх Велик ден!Получихме от Водафон честитка ,че за 5 дена имаме 670Е интернет. И веднага в главите ни идва въпроса,ами за този месец Whistling На другият ден разбрахме ,че имаме още 1900Е за текущия.Платени чрез контото са само тези 670Е.Ужас!Не можахме да спим.Излезе,че като са ни правили договора са го сгрешили и вместо да е този безжичния ,който ползват всички пътуващи ,са ни сложили домашен безжичен,който е само на адреса в селото където сме регистрирани,и цените стават космически ако си извън селото.Ужас!Добре ,че шефа помогна много,приказва с Водафон и те се извиниха и казаха ,че ще ни върнат парите Joy и ще сменят договора.Аз не можах да повярвам ,че това стана само по телефона! newsm78 И така с нашият марсиански нет за 2600Е. Размина ни се ,а така ми се стъжни. Joy

# 121
И аz имах силни киселини но Милена нямаШе много коса  Crossing Arms

Майра, леглото е трепа4, със zдраве да го полzвате   bouquet А Пайди е мн добра марка, на Милена мебелите й съЩо са на Пайди и съм иzклю4ително доволна  Peace

Аz стягам куфарите  Mr. Green  ....а прогноzата zа Варна е дъъъъъъъъъъъъжд  ooooh!

# 122
Мимак, браво на шефа ви, че ви е помогнал да оправите бакията с Водафон. Защо точно на тях се спряхте? Сега конкуренцията е голяма и можете да сравните с предложенията на останалите доставчици.
Това за киселините и многото коса не е вярно, щото аз нямах киселини през двете предишни бременности, а и двамата бяха рошави като за световно, дори щерката беше къдрава, а сега е с клечоци. Crazy

Риен, къде се ската, пак ли си на бойното поле? Оздравяхте ли вече?

Гея, възпитателките обикновено са две. Намери другата и се разберете по въпроса. Аз съм доволна, че случих на читави възпитателки в групата и при всеки проблем коментираме как да намерим изход от ситуацията. Дори в момента дзвера е невъзможен, днес пак е имал гневен пристъп и е замерял всичко живо из стаята с квото му попадне пред очите. Дано намерите решение на въпроса. А плюенето се учи в групата!

Майра, честита придобивка. Много ми хареса заради джиджавките за катерене.

Аз да дам отчет покрай моята катастрофа. Чак днес се дотътрих до гинеколога за проверка на Зрънчо. Всичко си му е наред. Рита и маха с ръце на майка си за успокоение. Чичката лъже на поразия неговата и моята застрахователна компания, че аз съм била виновна, ама ние говорихме с полицая и той потвърди 50:50, а мъжа ми като говори с децата каза, че ще направим опровержение, защото децата потвърдиха, че съм спряла на стопа, а аз от шока не знаех какво приказвам.
Сега имаме проблем с фара, защото не можем да намерим подходящия. Нали е спортен модел със специално оборудване... ooooh!

# 123
Мата, благодарско за мобчето Hug Гледам за попчивката обещават много убаво време - кажете с Гея кога ви е удобно - аз предлагам неделя към 10.30 пред оная китайската кула в инглиш гартъна- можа да се помотаме, а и бирите са близо, а?

Вечке, хубаво е, че бебето е добре - пази се(то не, че от изкуфели дедета можеш се опазиш Rolling Eyes). За фар виж в ибей - не може да няма.

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 17:15 от surfline

# 124
сърф, там съм. гейски да каже.

# 125
Киселините и косата на бебето нямат нищо общо Wink Все пак това бебе не живее в стомаха, че косата му да предизвиква разни дразнения Laughing Киселините идват от притискането на стомаха от бебето (без значение космато или гологлаво Wink) и качването на стомашните сокове нагоре. И аз накрая бях много зле с киселините, особено в легнало положение ( а на моето чак след годинката започна да му никне коса Laughing)

Вечке ма, за какъв "стоп" говориш сега? Нали каза, че ти си била с предимство? newsm78 Съвсем ме обърка вече. Ама и аз като някой следовател Wink Embarassed

Мимак, изкарали сте късмет, не винаги са така великодушни телефонните компании. Какви въртели могат да правят..... без значение дали вината е тяхна ooooh!.
Ама вие и гараж ли си имате на кораба? Хехе, трябва да ни поканиш на форумско гости, да ви разгледаме корабчето Wink на мен все по-любопитно ми става Simple Smile.

# 126
Киселините и косата на бебето нямат нищо общо Wink Все пак това бебе не живее в стомаха, че косата му да предизвиква разни дразнения Laughing Киселините идват от притискането на стомаха от бебето (без значение космато или гологлаво Wink) и качването на стомашните сокове нагоре. И аз накрая бях много зле с киселините, особено в легнало положение ( а на моето чак след годинката започна да му никне коса Laughing)

Да, точно така Peace И преди бях с киселини, а пък Ясмин си е още полу-плешива Sad

Мерси на всички за леглото. И ние много го харесваме, а пък Ясмин едва я свалихме от подобно в магазина докато го поръчвахме ooooh!

Татяна, аз прочетох накрая статията. Бях останала с впечатление, че е интервю..Тоест да има въпрос от него, отговор оттеб, явно съм се заблудила.

Веч, с тоя СТОП и мен ме обърка. Иначе аз от Бг знам, че след като си го ударила след средата на колата се води, че той вече е влязъл в кръстовището и ти трябва да го пропуснеш (въпреки че ти си с предимство). Затова може би и полицая е казал 50:50..

# 127
Ами кръстовището е шибано и човек, ако не го познава може тотално да се обърка. Аз имам стоп, но аз му се падах на него в дясно и съм с предимство пред него.
Сърфи, първо там погледнахме, Няма! Tired

# 128
Ами кръстовището е шибано и човек, ако не го познава може тотално да се обърка. Аз имам стоп, но аз му се падах на него в дясно и съм с предимство пред него.

newsm78  Ама Щом имаШ стоп, си с никакво предимство пред никой

# 129

newsm78  Ама Щом имаШ стоп, си с никакво предимство пред никой
Да, дясно пред ляво важи само ако няма знак. Стопът гласи "спри, осигури предимство", няма логика хем да имаш стоп хем да си с предимство newsm78 но щом казваш, че кръстовището е шибано незнам......

# 130

Айде и третият следовател да се включи в разпита  Joy Дядката имаше ли също СТОП? Щото в САЩ са им такива тъпи кръстовищата с 4 СТОП-а - иди се разбери Mr. Green Ама тук не съм виждала подобно.

# 131
Малии,не мога да иzчета,от вчера не съм поглеждала,та сега едвам смогнах.
Мимак,наистина много добре,че са склонили толкова лесно,че иначе сумичката е страшна..
Веч,екстра,щом бебчо е ок,всичко е наред.Ама и аz не раzбирам,щом имаш стоп,какво zначение има,че дядото ти е отляво?
И сега да ви питам един въпрос,дето от няколко дни ми се върти иz главата,само тук ще да zнаете..Има ли тук такова нещо,като Еднократна помощ при раждане??Така се нарича в БГ,има я и на дрги места,но zа тук не съм чула и не zнам.В БГ zа първо дете не zнам колко е,когато аz раждах беше мисля 70лв(много,а?),но zа второ в момента е 600лв,сестрата на мъжа ми роди скоро,zатова zнам.В Испания пък по същото време роди друга наша блиzка,дават и 2500Е,тя ми каzа.Та така,но аz се zамислих,че не съм чула тук да го има това..Мерси ви предварително  Wink

# 132
  • Germany
Деси, няма тук еднократна помощ. Има в БГ. Когато извадиш ЕГН можеш да си я вземеш в БГ, аз сега съм извадила /тоест извадиха ни/ и искам да си я взема, но ме е срам да се обадя да попитам, да не ме нахокат, че живея тук пък искам помощ от там  Confused Embarassed Embarassed А по право ми се полага, защото моя син вече е бг гражданин и всички, които са родили в чижбина и имат бг ЕГН си вземат помощта, но аз защо съм такава задръстена... ooooh! И между другото и на мен ми е второ... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 133
Деси, няма тук еднократна помощ. Има в БГ. Когато извадиш ЕГН можеш да си я вземеш в БГ, аз сега съм извадила /тоест извадиха ни/ и искам да си я взема, но ме е срам да се обадя да попитам, да не ме нахокат, че живея тук пък искам помощ от там  Confused Embarassed Embarassed А по право ми се полага, защото моя син вече е бг гражданин и всички, които са родили в чижбина и имат бг ЕГН си вземат помощта, но аз защо съм такава задръстена... ooooh! И между другото и на мен ми е второ... Rolling Eyes Rolling Eyes

Ами малко е трики тая работа. На нас свеки ни вади акта за раждане и те й казали, че се полага. Тя уточнила пак, че живеем в чужбина - отговорът бил - полага се. Та отивам аз януари в съответната служба да подавам, връчват ми един формуляр, попълвам смело-смело аз, докато не стигнах до точката "Детето се отглежда в страната" и там трябва да отговориш с "Да" ......

Иначе тук няма еднократна помощ от държавата. При мен имаше 250Е от работодателя, ама това си е специфично.

# 134
  • Germany

Ами малко е трики тая работа. На нас свеки ни вади акта за раждане и те й казали, че се полага. Тя уточнила пак, че живеем в чужбина - отговорът бил - полага се. Та отивам аз януари в съответната служба да подавам, връчват ми един формуляр, попълвам смело-смело аз, докато не стигнах до точката "Детето се отглежда в страната" и там трябва да отговориш с "Да" ......

аааа, ето. имало значи нещо, не може да е така лесно, както го разправят. аз със сигурност няма да мога да ги метна  Confused Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт