75ДЕ - Великден и при нас дойде, сега 1 май ни зове

• 15 287
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на един мъж...
Вечи, две са възпитателките. Говорих и с директорката и с втората възпитателка. Казаха, че е плюл. Аз питах при положение, че никога не сме го учили, няма от къде да го види, и това е научено в детската градина, защо ми се съобщава така. Отговора беше, че трябвало като го направи в къщи, да реагирам и да обясня, че не се прави така. Обясниха ми, че като съм питала как се справя в градината, то сама съм предизвиквала негативното отношение на възпитателката Shocked Ако имало нещо, те щели да ми съобщят newsm78 Изобщо много странно ми прозвуча всичко това, ама нейсе Confused
Кажи ми какъв е модела на колата, то с точни данни, да питам мъжа ми. Той си търси части из интернет и знае къде се намират специалните и по-евтино. Ще го помоля да потърси и да види как може да се намери.
Сърфи, няма проблем и за нас Laughing

# 136
  • Germany
Обясниха ми, че като съм питала как се справя в градината, то сама съм предизвиквала негативното отношение на възпитателката Shocked Ако имало нещо, те щели да ми съобщят newsm78

newsm78 newsm78 по-голяма тъпотия не бях чувала. Ти да не водиш там някой чуждо дете или кумшийското, че да не попиташ?? Аз не съм имала такива случаи - дори напротив - винаги когато попитам учителката ми отговаря на дълго и широко, и има голяма дискусия. Дори понякога умишлено отивам по-рано да го взема, за да имам време да поговоря с нея - тя е от типа "загори тенджера" Wink като подхване една тема преминава през още поне 10  Sunglasses

# 137
Ами не знам, и аз такова нещо не бях чувала. За мен е важно да знам какво става с детето ми, интересувам се, това са 4 часа от неговия ден, в крайна сметка, не е на някой друг. Просто останах безмълвна Shocked

# 138
Ами не знам, и аз такова нещо не бях чувала. За мен е важно да знам какво става с детето ми, интересувам се, това са 4 часа от неговия ден, в крайна сметка, не е на някой друг. Просто останах безмълвна Shocked

Гея, на мен малко ми звучи, сякаш тия лели там се мислят за много нещо, пък вас от курса ви броят за втора ръка...Или пък просто работата им е досадна и не я вършат с кеф Sad На мен гледачката всеки ден ми дава "отчет" какво са правили без да я питам, какво ново е направила моята, каква нова дума е казала...Не им се връзвай - кажи, че синът ти не плюе вкъщи и 100% ще му направиш забележка ако ВСЕ пак го направи.

# 139
Щом полицая казва, че въпреки стопа оня е трябвало да ме чака, значи е така.
Както и да е. Това ще се чуе по-късно, ако чичката реши да оспорва.
Гея, колата е Ауди 80, модел от 87 г с ниско окачване, специални спойлери, двойни фарове отпред и още хиляди детайли. Правени специално по искане на девера ми, като я е поръчвал. Ако мъжа ти иска други неща да знае, пиши ми на ЛС, да не занимаваме с фахшинезиш аудиторията.

# 140
Аха,мерси zа отговорите,сложничко ще е това с вzимането от БГ,ама ще видим..Като ги zнам по принцип там по институциите,трагедия е,дори като ти се полага нещо ти го дават все едно подаяния просиш.Така че,Dezita,чудесно те раzбирам zащо не ти се zанимава даже да попиташ,въоръжи се с търпение  Wink

# 141
Веч, мъжа ми каза ако можеш да ми пратиш снимка на предницата или да те питам това американско изпълнение ли е, че те били такива.

# 142
гейо, кат ми мине депресарския май ще дода с теб да ги питам кой кум и кой сват. да си изживяват комплексите другаде. не само е добре, а е и желателно да се интересуваш с подробности за това, как детето прекарва времето си. на тях пък затова им плащат да са ангажирани за работата си. на моята приятелка щерка и работи на подобно място. и тя един клугшайсер и се мисли за пъпа на света.
майката и семейството едва ли не се явяват ненужен придатък към детето и са затова да го взимат, инак са абсолютно некадърни. и ако детето стане един ден човек, това е само тяхна заслуга. на градинарките Mr. Green
не им се връзвай, викай я и амен и им крой шапка. те освен тази емоция, да се заяждат с теб други много-много нямат.
кажи му аго - да му е драго. ти бързо кат мен палиш тротинетката, ама не е нужно. ситния е временно там. и кат плюе, та кво. аз алекс лично съм я учила пък. ама го забрави, а е природен талант детето.

# 143
Хайде банда, оставям ви, утре летим zа Варна  Sunglasses

# 144
Tuk sam. na pribejki oba4e 4eta temata. Hi4 ne sme zdrawi. Ujas!
Merci za otgoworite....

# 145
Татяна лек ви път и приятно иzкарване.
И ние сме в клуб "Болни"  Confused, големият окашля сериоzно положението, чакаме реzултатите в петък да иzключим парапертусис, после остават вирус и астма Confused Confused
Гея и мен ме гледат странно като питам как се справя детето с еzика, отговарят като на раzпит, имам чувството, че им отнемам от прескъпоценното време. И ме е хванало много яд zащото откакто се раzбра, че директорката напуска е настанала поголовна мръсотия в санитарните помещения.
Майра леглото е страхотно, харесва ми, че са предвидили място zа дюшек под стената. За киселините ти препоръчвам да си сложиш още една въzглавница, другото Биба го е обяснила.

# 146
Мдаа, явно ние по един начин разбираме грижата за децата си, те по друг Thinking Не мога да си представя да не се интересувам какво прави. Пък Мато, честно да ти кажа, на таз даскалица с удоволствие ще го науча да я плюе Mr. Green
Татяна, поздрави на Варна, да си изкарате добре Laughing

# 147
Да ви споделя, че кака ви се събуди от сън, за да доопакова още нещо. ДИкИмент. Не е шега работата. Mr. Green

Котарано, да оздравявате!
Риенски, вие като сте в двойна доза болни - двойно по-бързо!

Татянски, не знаех, че от този бизнес си си оправила дереджето. Grinning
С интерес я прочетох статията. Аз защо не откривам такива "дупки" на пазара още в зародиш, ами ей на, научавам постфакутм?

Сърфи, хареса ми едно от предложенията ти за име, но ще е за третото, ако е дамско. Laughing

Бау ви и от другия Пантелей-Пътник! Утре ще се прескача от трън, та на глог, че на по-висок!
И ако не ме чекират на летището, чика ще ме чекира волю-неволю.  bouquet

# 148
  • Germany
Кажете нещо за хрема за бебе, че цяла нощ не съм спала и аз и Симон, изкапахме всичката солена вода дето я имахме и пак е запушен носа....ужасна работа  Tired Кажете някой хитрина при хрема  Praynig

# 149
Деси, вдигни му малко матрака от страната на главата, напр. с една въzглавница под него. Два-три пъти на ден можеш да се zатвориш с него в банята и да пуснеш горещата вода, докато се напълни помещението с пара, един вид инхалация. Ако му е много zапушено нослето и не може да диша, може да прибегнете и до по сериоzни капки, Отривен бебе например, но тях вече е добре да ти ги иzпише лекар.

Общи условия

Активация на акаунт