Отговори
# 105
Момичета, безкрайно съм Ви благодарна за съветите. Надявам се да успея да намеря повечето неща.
Напомнихте ми и за маслините, ядките и кърито. Бях ги забравила  Blush

drize - стискам ти палци за лека бременност. Прекрасно е да видиш малкото човече, което расте в теб.

Слънчев и прекрасен уикенд на всички
  Hug

# 106
  • Истанбул
DRİZE, не искам да ти давам погрешна насока, но това сладуранче май си има ...ишчица, а? İли така ми се привижда? Но каквото и да е, много сладко изглежда, пу,пу,пу, nazar değmesin! Сега мислиш ли за име_ след Селин: Мелин, Пелин, Белин! Разбира се, че се шегувам: Мама и татко ще решат най_добре!

# 107
DRİZE, не искам да ти давам погрешна насока, но това сладуранче май си има ...ишчица, а? İли така ми се привижда? Но каквото и да е, много сладко изглежда, пу,пу,пу, nazar değmesin! Сега мислиш ли за име_ след Селин: Мелин, Пелин, Белин! Разбира се, че се шегувам: Мама и татко ще решат най_добре!
Еййй mistik разсмя ме! Joy
Drize малкото мишле го видях още в албумчето,но не ми остава време да пиша всичко, което искам.
Върнах се от страхотното Търново ,но нали съм си русичка и защо да взема телефона на Benmary da  и звънна #Cussing outМного съм несъобразителна понякога.Помолих myvleto da mi otwori албумчето да ми продиктува номера ,но след 3 неуспешни опити за зареждане и той се отказа.Та така-не усех да се среща лично сBenmary .Dano ne mi se obiiMnogo iskah da нащипя buzkite na Ati .Мислих ,мислих и измислих-така и така ми се ходи в Истанбул-на есен или още по-добре-в края на лятото ще се озова при вас и щее пием заедно кафенце.Само като наближи ще ми кажете в кой хотел да резервирам места ,че да сме си наблизо.
Kaigi много ми стана смешно за беличките на Мелис-да е жива и здрава малката бонбонка и майка и да има сили да бяга след нея Peace
BZ абе ти си майка за чудо и приказ-и в спортните празници се впускаш с ентусиазъм  :peace:Well done!!!Брех ще ме засрамиш.Аз все си мисля ,че не ми се иска да ходя по родителски срещи,разните му там занимания,ама така като те чета взе да ми се  Joyприисква.Аз пак да попитам,че не разбрах-незапомних-ама ще ме прощаваш-Какаво стана с лекарите в Бг за принцесата.Казаха ли нещо по-различно?
P.S.BZ видях ,че си писала за LIPTON.Аз си донесох такъв чай-един в жълта опаковка и вътре е като на семенца.Но не знам как се приготвя и не смея и да пробвам.Вари ли се ?що ли? newsm78

# 108
ЧЕСТИТ ДЕН НА МАЙКАТА , мили момичета Simple Smile
http://en.wikipedia.org/wiki/Mother%27s_day
http://tr.wikipedia.org/wiki/Anneler_G%C3%BCn%C3%BC
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0

http://www.gingerisland.ca/images/gallery/FestiveBreakfastBuffet.jpg
Хайде на масата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Днес ще се отдадем на почивка .... Simple Smile А вие Whistling

Дризе - как си кака Simple Smile Снимките готови ли са? Целувки на Селин-че  Mr. Green Кексът стана супер....преполовихме го ....нямаше време за снимки Simple Smile

Адаш - тук ли сиииии Simple Smile Добре дошла Heart Eyes

Цвете - ние бяхме на хомеопат в БГ ...те не поставиха др диагноза , просто и дадоха хомеопатични лекарства ...но съм много доволна от лекaркатa ни ...тя е педиатър хомеопатик ... Мога да ти дам повече инфо на лични, за да не звучи като реклама Simple Smile

Цунки момичета ..дано всички сте добре ...и вашите семейства Simple Smile Много позитивна енергия, хубави мисли и безброй усмивки  Heart Eyes Hug Peace  bouquet

пс: Честита ви "победа "  Whistling

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 09:55 от bz

# 109
# 110
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул

РЕ-РЕ-РЕ РА-РА-РА ГАЛАТАСАРАЙ ГАЛАТАСАРАЙ ДЖИМ БОМ БОМ !!!

КОЙ СЕГА Е ШАМПИОН? ДЖИМ БОМ БОМ!

Балона се пукна!  hahaha Защо балон, ще попита някой? 9 чужди играчи (не турци), а е разрешено от федерацията да се играе с 6! Не останаха добри футболисти май за Фенербахче в Турция, той и отбора скоро няма да е турски!  Joy Толкова много похарчени пари, а нито една купа тази година! Нищо, до година повече!  Party Ама стига толкова, че то след снощната загуба и това днес ще им дойде много на феновете на Фенербахче!

Anneler günü, kotlu oslun! Честит празник на майките в Турция! Да сте много засмяни, като децата си и много обичани от тях! 
 bouquet   bouquet   bouquet
[/b]

Бенмари, добре дошла!  Hug
Мистик, а дано  Praynig И ние искаме да е с пипи, но и да няма няма да го върнем!  hahaha Може да сътворим друго! Баба ми разказа как един нейн селски, напълнил селото с 8 момичета, защото искал момче!  baby_neutral Ако е момче името е ясно, но за момиче сега с Талат се  newsm78  newsm78 Но няма да го оставим без име!  baby_neutral
Цвете, защо избра грешната страна? Шампиона е само един, но той не е със синьо-жълт екип! Joy
Снощи се включихме в конвоя на Шампионите! Беше страхотно, толкова много фенове навън и такава радост! Още ми държи влага за това днес с усмивка се събудих! Като истински фен не мога да не ви заразя и вас с радостта на победата!  Party  Joy  Party
Момичета, пожелавам ви един хубав, слънчев, весел, усмихнат ден! За мен е прекрасен, нека бъде и за вас!

bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 12:29 от drize

# 111
  • Истанбул
ХАЙДЕ, ПАК ЗДРАВЕЙТЕ!
Бенмари, добре дошла!  bouquet В хубав ден си дошла Grinning
Дризе, ама ти голяма фенка бе! Можеш да спукаш от яд всеки ФБ_лия #Cussing out #Cussing out Sick
Днес сутринта сме брали рози от нашта си градина, за да подарим на мамчето После я взехме у нас, щото садихме БГ домати в "дворното място" Laughing Laughing и тя беше направила разсад и даваше направления в земеделското ми дело Joy
преди това пък ходихме в ПРАКТİКЕР за лопата,че нямахме Народа като луд купуваше цветя: в саксии и без саксии Касиерката вака:" Вие лопата ли взехте на майка си! Joy Joy "Да, и сега щея караме да копа" На такъв въпрос, такъв отговор, но доматите ще ги очаквам с нетърпение #Crazy

# 112
Привет и от нас с Ати Simple Smile вече сме на истанбулска територия Grinning...

Заредени сме с много положителна енертия от България и прикараното време с баба и дядо и любимите приятели..Изкарахме си страхотно.

След кратка сутрешно-възстановителна дрямка ,успях да изчета какво сте изписали докато ме нямаше...

Честит празник на майката,аз лично поздравявам моята на 8 март,на този тук не мога да му свикна нещо...

Първо да изкажа Голам гечмиш олсун на всички пострадали ваши близки  Sad...
и второ- да поздравя с рожденните дни рожденниците   bouquet

Laughing Дълго си мислех дали да отговоря на дризе по повод на коментара и за Фенерите Simple Smile
,но не мога да се сдържа  Laughing...макар мъжо да ме бута и да ми забранява да влизам в спор на запалянковска тема...

Ама много малко знамена на Галатасарай видях провесени по прозорците ,докато минавах днес през Истанбул.Пари ли нямат или толкова оскъдно са им феновете ...Ако е първото Фенерите да им отпуснат някоя и друга лира ,нали са им в повече.... Grinning  Истанбул става жълто-син когато Фенерите победят...

tsve_te -душко ние с тебе не случихме на  нормална телефонна връзка  Grinning нищо другият път...апропо...аз ще стигна до рая на земята преди теб Hug и ще ти пратя снимки от там да те дразня Wink Laughing

mistik ,хайде да видим чии домати ще са по-сладки..Аз днес донесох едно кашонче със разсад направен от майка.Моят мъж от  миналата година се е запалили на тема hormonsuz domates  Laughing отглеждани в огромни саксии на тераса в Ченгелкьой-резултат 2 броя ,само единият от които годен за ядене...имаме и снимка  Simple Smile Но разсада бе турски..сега ще пробваме с габровски,дано узреят поне 3 тази година.

адаш,как е Диляра?Дано не се налага да използваш  кремчето ...

Целувки на всички..

# 113
Здравейте!
Тъкмо се чудих защо BZ  newsm78е написала Честита победа с малки букви...и ме порази стрела в сърцето!Разбрах-,че сме загубили-нали и аз съм фен-страдам за загубата!
Не знаех ,че днес в Турция с епразнува деня на майката.А 8 март какво е ?Само на жената ли?
Честит празник на всички мами в Турция!
Benmary Peace страхотен коментар-за знамената JoyЛеле станахме бетер мъже-запалянковци! hahaha
А за рая на земята май от сега ме дразниш Mr. GreenКато пристигнеш им кажи на всички да ме чакат ,че фурията се задава-така и се каня на тази почивка -само да не ми мине котка път и да се обърка нещо-пу пу пу да не чуе дяволът!

# 114
[b]Честит празник на всички майки.[/b] http://www.deryadanlezzetler.com/?cat=8
 newsm51Ето ме и мен след дългото отсъствие. Беше супер в БГ, Нилката е все още при баба и дедо. Толкова ми се искаше да остана още но уви.

Честитя Победата на Галатасарай. Като една фенка на Бешиктаsh ви честитя.
Утре ако имам време ще пиша по подробно.
За сега лека нощ. Утре сaм на работа Иъъъй.
  love001  love001  love001

# 115
Benmary и вие ли кака сте фенки на Маккуин.писна ми да го гледам това филмче.Пускам томи джери,Мечо Пух,русалки,-няма брато! #Cussing outСамо "Колите"и рядко "Ну погоди".
Ама сега съм спокойна ,че не сме само ние Mr. Green

# 116
http://www.bbonline.com/tx/gracemanor/pix2.jpg

Само да кажа Бу уу Simple Smile

Лек ден и весела седмица, момичета -кокочета Simple Smile

пс: Цвете - не страдай бе за Фб ...ние си знаем, че та са най-добрите  Mr. Green Mr. Green Hug
ps2: Хилинили- хайде бе душко, къде се загуби .... newsm78 Heart Eyes

пс3: Адаш - ша ви проверя днес с Ати  Mr. Green Hug Мерсай за кремчето ....Дризето - днес ще го взема от вас ....обаче този крем стана световен Simple Smile Притесних триста хора, НО много ви БЛАГОДАРЯ !!  Heart Eyes Hug  bouquet

Peace

# 117
Здравейте, момичета!
Мен ме мъчи една настинка от трета седмици, ту се оправям, ту пак се разболявам.  Whistling Дано да минава вече, че ми омръзна вече.

Добре дошли на benmary 2 и Ати! Успех с насъжденията! Добре че дойде да дадеш едно рамо.  Wink

tsve_te, празника на майката се празнува в голяма част от света на този ден, включително Турция. Има и на бащата след 1-2 месеца беше, ако не се лъжа.

Виждам, че според феновете на Галатасарай, за да станат шампиони е необходимо Фенербахче да играе зле. Ами какво още да добавя не знам, вие сте го казали!
Честито!

# 118
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Добър ден и от нас! Как сте момичета, надявам се добре като слънчевият ден навън!  Hug Ние сме добре и тримата!  Laughing
Ей, че хубава тема сте отворили Мистик и Бенмари! Пък и вкусна   chef Дано да станат и на двете ви доматките! После ще ви направим дегустация, кои са най-вкусни в Ченгелкьой или във Фъндъкзааде!  Joy Моята баба от както я прибрахме от село в апартамента на терасата отглежда всичко - зелен лук, целина, пипер, домат, страшна работа и най-доброто за нашето здраве! Аз зеленчуци не мога да отглеждам , но мляко ще подквасвам сега! Дано стане   chef  Praynig
Хилинили, добре дошла! Вие с Бенмари изпуснахте РД на Селин, но догодина ви очакваме да сте на линия!  Hug Благодаря за поздрава за победата!  Hug
Ето го и един истински фен на Фенербахче - Бенмари! Като ви казах в началото, че не обичате другите отбори да побеждават мислех точно това! Няма да те поздрави, ами ще се заяжда!  hahaha Ами да ти кажа и с малко пари и с малко фенове и с малко знамена , ние имаме купа, А ВИЕ КАКВО ИМАТЕ? Нищо празен балон, фенове които бият футболистите си и празна торба - няма купа!  hahaha  hahaha  hahaha Но вие може да се радвате и на второто място, няма да ви е за първи път да празнувате Шампион без купа  hahaha  Joy  hahaha  Може да просветлиш, не просветените ви фенове за коя година говоря!  Peace А паричките си ги дръжте, може някоя купа да си купите с тях, защото то май за друго не ви вършат работа!   bouquet И защо ли всички отбори се подкрепят - Галатасарай, Бешикташ, Трабзонспорт ... А никой не подкрепя Фенербахче?  newsm78 Ако искаш прехвърли спора на лични, защото то 100 години не се е решил спора, та ние с теб ли ще го решим тук и сега???  Thinking Хайде с топли чувства, един фен на Галатасарай  bowuu   bouquet

Виждам, че според феновете на Галатасарай, за да станат шампиони е необходимо Фенербахче да играе зле. Ами какво още да добавя не знам, вие сте го казали!
Честито!
Каиги, как разбра?  hahaha Не, за да станат Фенербахче на второ място е необходимо да покажат най-доброто на което са способни!!!  hahaha  hahaha   hahaha Май това искаш да ми кажеш! Tо вие, за да бъдете в Шампионска лига, сигурно другите отбори играха прекрасно?  newsm78 Все някой е виновен, за да не сте Шампиони, нали? Или вратаря ви, или халфа ви, или нападателите, или треньора! Ама не, този сезон Фенерите играха прекрасно, моите поздравеления, дано до година да играят зле, че да спечелят, поне една купа!  bowuu И скоро да оздравееш и повече да не те сполетява!  Hug БЛАГОДАРЯ!
БЗ, няма проблем за децата винаги и всичко! Hug
Къде се загуби Шенай, Соняз и другите?  newsm78 Ей момичета пишете, как сте!  Hug
Хубав ден от мен и двете бебета   bouquet

# 119
Виждам, че не си следила мачовете. В Шампионската лига Фенербахче игра отлично, но не може  да се каже същото  и за Турската лига. За съжаление изгубиха няколко мача, което се оказа и фатално. Да не говорим, че начело през сезона до последните няколко мача беше Сивасспор. Те с какъв бюджет са, знаеш ли? Най-малко 20 пъти по-малък от този на Галатасарай!
А миналата година кой спечели купата, помниш ли?
Цитат
И защо ли всички отбори се подкрепят - Галатасарай, Бешикташ, Трабзонспорт ... А никой не подкрепя Фенербахче?
Не виждам как съперници в едно състезание могат да се подкрепят. Това е лично твое виждане.
Все някой е виновен, за да не сте Шампиони, нали?
Цитат
Все някой е виновен, за да не сте Шампиони, нали? Или вратаря ви, или халфа ви, или нападателите, или треньора!
"Failure has a thousand explanations. Success doesn't need one."
Sir Alec Guinness
Цитат
Ама не, този сезон Фенерите играха прекрасно, моите поздравеления,
Вие сте на 6 точки от тази прекрасна игра, скъпа! Затова и до последния мач ви трепериха гащите!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт