Изгоден online-магазин за дрехи

• 568 429
  • 796
  •   1
Отговори
# 285
  • при моите любими
Eййй , ама голямо пазаруване е паднало в минипри. И аз с 16 бр. за 35лв.  Сега съм хареса няколко мъжки работи, дано да пуснат и 50% на мъжкото скоро. Simple Smile Като пристигне доставката, ще пиша дали съм доволна.

# 286
Мацки, промени ли се статуса на поръчките ви? Моят от вчера си стои "приета" - нормално де, почивни дни все пак, но да не вземат да свършат нещата, докато дойде моя ред  newsm78

# 287
При мен не се е променил. Как така да свършат нещата, нали са си поръчани  newsm78
Аз имам въпрос относно мъжките обувки. Някой знае ли дали си отговарят номерациите? Моят мъж носи 46 номер и винаги е било голям зор намирането на обувки. Гледам, че имат и 46.5 и се чудя кое е по-удачно да поръчаме евентуално..

# 288
  • Варна
И аз да се включих в поръчалите, много съмнителни цени, ама айде...

# 289
Здр!Четох по напред за писалите на миниприкса ,но никъде не разбрах как става плащането ,с карта ли ,с пейпал ,искам да направя поръчка, а незнам плащането?

# 290
емка83,плащането е с наложен платеж.Плащаш на куриера при доставка.

# 291
Имам поръчка от Празниците, така че сигурно днес е предадена на Спиди, но ми е странно наименованието в Статуса  newsm78
Хем Приета, хем изпратена, предполагам, че приета не е това, ме аз съм я получила  Rolling Eyes

История на поръчката
Дата   От   Съобщение   .....................................................Нов статус
06-09-2012 21:04:18   ИМЕНАТА ми   Твоята поръчка е изпратена успешно    Приета   

# 292
  • ...на безопасно
Имам поръчка от Празниците, така че сигурно днес е предадена на Спиди, но ми е странно наименованието в Статуса  newsm78
Хем Приета, хем изпратена, предполагам, че приета не е това, ме аз съм я получила  Rolling Eyes

История на поръчката
Дата   От   Съобщение   .....................................................Нов статус
06-09-2012 21:04:18   ИМЕНАТА ми   Твоята поръчка е изпратена успешно    Приета   

"....изпратена успешно" - в смисъл, че ти си изпратила поръчката си до тях и те са я приели. Не нещата от поръчката да са изпратени по куриер към теб.

# 293
  • Sofia
Някой връщал ли е и на какъв език им пишете? от формата за контакт ли?
Аз днес писах от нея на БГ, но сигурно няма да ме разберат. Ще взема да им пиша на английски.

# 294
aniK ,
не съм връщала,дори още не съм получила .Дълго се колебаех дали въобще да поръчам.
Та ,ако не е много нахално да споделиш каква е причината за връщането(как са нещата като качество?).Докато още е време да канселирам поръчката си,защото изобщо не ми се занимава после с връщане.

# 295
  • Sofia
Ами аз направих проба с ЕЙ ТАЗИ ЧАНТА - бяла., Очаквах синтетика за тази цена, но на снимките вътрешната част наподобява кожа. Синтетика е, много пипната - отвътре има като вградена малка чанта с джобове и хастар, копче за закопчаване, копчета отстрани (разширява се), голяма е, а такъв модел торба имам от АСОС и е много интересна, НО... не бих я носила - на фона на всичките скъпарски и хубави чанти, които имам, тази ми простее  Embarassed Мирише на синтетика, не я щЪ  Stop
Имам втора поръчка с мъжки тениски за по 4-5лв - тях няма да го връщам, каквито и да са.

Писах им сега на английски от контактната форма и през мейла, да видим  Crossing Arms

# 296
Днес получих поръката си от миниприкс, очарована съм, обувките cubanas /поръчах ги на нормална цена, без намаление/ са в оригинална опаковка, една тениска оказа се на cachecache.fr, един жакет, който е на Бершка - взех го за 30 лева, като палтенце е  Hug , един шал и едно калъфче за телефон също на cachecache.fr, на което не са му махнали алармата, сега не знам какво да го правя..но като трябва ще прежаля 3 лева. Taka че който е поръчал да не съжалява  Peace

# 297
  • София
Аз ей сега говорих с тях на български обадих се на номера, който пристига с първия и-мейл

# 298
  • Sofia
Аз ей сега говорих с тях на български обадих се на номера, който пристига с първия и-мейл

Peace Супер любезна дама ми обърна внимание, че има бутон в сайта в "Моя Профил" - Заявка за връщане на продукт (ново бил) - кой да догледа, нали все на чужди езици пазарувам  ooooh! Embarassed

# 299
  • там край морето...
И аз тук при вас - да се отчета с първа получена поръчка от miniprix - дойде за 4 или 5 дена - cubanas - в оригинална кутия - перфектна изработка - страхотна обувка, и много удобна, притесняваше ме тока 8 см - защото по принцип нося от 3-5 см - но са супер удобни - и на промоционалната цена от 27.30 лв - са чудесни - даже се замислям да си поръчам още едни но в друг цвят  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт