Изгоден online-магазин за дрехи

• 568 470
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
Аз все още си чакам пуснатата поръчка на 08.09. да е с променен статус поне. Днес в едночасовото намаление на тениски от 11-12 часа успях да пусна по една блузка с дълъг ръкав за мен и мъжа ми, но сайтът просто беше ужасен. Забиваше, а по едно време направо блокира. На косъм бях да се откажа, да видим какво ще дойде. Предполагам, че двете поръчки няма да дойдат заедно, значи ще има доста да си почакам.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 13:50 от Cherissa

# 301
  • Асеновград
Здравейте момичета, днес разбрах за този сайт миниприкс , но не мога да влезна да го разгледам. Sad
Изписва ми ,очаквайте скоро newsm78
Дори не мога да разгледам вашите покупки. Sad
Защо така Sad

# 302
  • на земята
Ами да днес така изписва  newsm78 очаквайте скоро и това е,сигурно има много пуснати поръчки или нещо обновяват..)))Сигурно ще го пуснат,нпакое момиче беше званяло там на телефон от сайта,ако го знае някой да го даде да звъннем да питаме и аз искам да правя поръчка..)))

# 303
  • Асеновград
Лаленце благодаря за отговора, ще следя темата дано го оправят , че нямам търпение да разгледам.

# 304
  • Sofia
Ами да днес така изписва  newsm78 очаквайте скоро и това е,сигурно има много пуснати поръчки или нещо обновяват..)))Сигурно ще го пуснат,нпакое момиче беше званяло там на телефон от сайта,ако го знае някой да го даде да звъннем да питаме и аз искам да правя поръчка..)))

Не отговарят. Сутринта даже ми върнаха обаждането, а сега никой не вдига, а заявката ми за връщане е със статус "обработва се". Трябва да чакам мейл от тях, преди да извикам Спиди да им върна артикула.
Нещо са се претоварили, ще почакаме  Peace

# 305
  • София
 е-мейл feedback@miniprix.bg или да се обадиш на телефон 02 / 49 17 574 от Понеделник до Петък в часовете между 08:00 и 16:30.

Заповядайте, на този номер звънях, аз пък с молба да ми забавят нещата ден- два, докато се прибера, а също така гледах, че много момичета задават въпроси и във фейсбук, ама аз не съм му фен Wink

# 306
  • на земята
TsveteS,няма смисъл да звъниш да се забавя поръчката,ако не си у дома за да я получиш казваш че те няма  и че искаш да си я получиш от офис,и тя стои в СПИДИ  5-7 дни,не се притеснпвай..)))

# 307
...
Нещо са се претоварили, ще почакаме  Peace
Ми как - пуснаха им сайта в бг мамма и стой та гледай сега, не могат да ни смогнат, то на бягащо насреща босоного и голо стадо като нас кой може да се справи  Laughing

# 308
  • Пловдив
Днес получих поръката си от миниприкс, очарована съм, обувките cubanas /поръчах ги на нормална цена, без намаление/ са в оригинална опаковка, една тениска оказа се на cachecache.fr, един жакет, който е на Бершка - взех го за 30 лева, като палтенце е  Hug , един шал и едно калъфче за телефон също на cachecache.fr, на което не са му махнали алармата, сега не знам какво да го правя..но като трябва ще прежаля 3 лева. Taka че който е поръчал да не съжалява  Peace
Може ли линк към обувките и жилетката  Peace И на мен доста неща ми изглеждат добре, но много малко е информацията и снимките.

# 309
Може ли малко помощ на новака Simple Smile
Кои са "кубанас"-ите, които масово хвалите и отговарят ли си на номера, че ми трябва висока обувка и ако е подходяща за повода, пък и на цена от 27 лв.... ще бъда предоволна
  bouquet irim
Ако може да споделиш за мерките на обувките, че аз съм с 25 см. ходило и се двоумя м/у 38 и39 номер - много ще помогнеш. Предварително благодаря за отзивчивостта

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 16:10 от Nolina_

# 310
Може ли линк към обувките и жилетката  Peace И на мен доста неща ми изглеждат добре, но много малко е информацията и снимките.
http://www.miniprix.bg/produkt/1001931/ това е жакетчето на Бершка, само Л е останало
http://www.miniprix.bg/produkt/1000394/ обувките cubanas, моите са тъмно сини, но това е модела, има го в няколко цвята  Peace

# 311
Хайде на обувките Mr. Green
http://www.miniprix.bg/produkti/damski-drehi/obuvki-1/filter/l3-510/ до 17.00  е намалението

# 312
И аз да не остана по-назад пуснах една поръчка от миниприкса Blush На 6-ти направих една,но преди малко нещо се изнервих много и я канселирах Crossing Arms До кога да чакам пък да я обработват Stop И след 10мин пак пуснах друга Crazy Да видим какво ще дойде,няма да я отказвам тази . Докато някой неща обаче ми бяха в кошницата на една цена докато разлиствах страниците да разгледам и станаха двойни цените,но тези в кошницата не се промениха Mr. Green

# 313
  • София
И аз да не съм по-назад  отчетох се с 2 поръчки на 7 и 8 -ми.  Simple Smile Какъв е срока за обработването на поръчките ? Thinking

# 314
Направих нова тема само за миниприкса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678107.new#new

Общи условия

Активация на акаунт