Фаталната 13-та Хасковска, пролетно-лятна

• 18 768
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
хорца, здравейте Simple Smileаз ве4е съм на родна земя, в родния град Peaceскоро ще се появя в центъра и ще се виждаме....

# 211
Мерси, sisil76,  stefaniika...Малкия беше отсъствал 5 дни, днес го заведох и нямаше проблем. Ще се интерисувам в нашата ясла как стоят нещата за по-дълъг период  Peace
Бубу-линка , добре дошла в БГ  Wink

# 212
Бубу-линка, добре дошла! За колко време сте тук?

Момичета някой има ли повече информация във връзка с тази статия: http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&a … 7988&Itemid=2  ?

# 213
  • БГ
anni4ka, привет!!!   Hug  Много интересна информация, още в понеделник ще посетя директорката на нашата ясла с надеждата да получа по-подробна информация. Иначе, през септември щях да ходя да подавам молба в ДГ за прием през май, дали ще ни спестят тази бюрокрация?!

# 214
Ани това от статията, ако е истина м***а им м****а, съжалявам обаче не мога да се сдържа, какво ли няма да направят заради повече пари.
И какво излиза ДГ ще станат една голяма ясла, просто не мога да си обясня някои неща Crossing Arms

# 215
  • France
Здравейте, момичета. Върнахме се от Арапя. Чудесно място за почивка, особено за деца. Пак ще отидем, но в края на август- не обичам навалицата.
Това е за сега от мен.

# 216
Бубу-линка, добре дошла! За колко време сте тук?

Момичета някой има ли повече информация във връзка с тази статия: http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&a … 7988&Itemid=2  ?
anni4ka, добре заврила Hug
тази статия наистина е вярна и от есента градините ще се обединяват с яслите....

# 217
Момичета, моля ви насочете ме къде в Хасково има детски кът подходящ за празнуване на детски РД (да има интересни игри за децата, аниматори или клоуни и хубави мезенца за майките и пийване)

# 218
А за тортите какво ви е мнението? от къда да поръчам, за да е красива, вкусна и прясна? аз съм си твърдо за Афродита, но не знам дали продължават да държат първенството по тези три признака, миналата година направих голяма грешка и поръчах от 2-те кукли Sick беше наистина голяма грешка.....

# 219
Момичета, моля ви насочете ме къде в Хасково има детски кът подходящ за празнуване на детски РД (да има интересни игри за децата, аниматори или клоуни и хубави мезенца за майките и пийване)

Ние ще празнуваме в бившата "Лакада", сега е "Смехораните", има хубави играчки за децата + жена, която ги наблюдава по време на играта, предлагат и аниматор (клоун) срещу заплащане - ние няма да ползваме услугите на такъв все още Grinning, за другото ще разкажа като мине. Обещаха ни също заведението да работи само за нас и нашите гости (е разбира се си има условие, което трябва да се спази) Laughing
Торта смятам да поръчам от "Афродита".

п.п. Отказахте ли се от Испания Thinking

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 00:19 от Toni4ka

# 220
добре Тони, ще 4акам после да споделиш впе4атленията си от там, а за тортата няма да останеш разо4арована сигурна съм:)
да, отказахме се от Испания (поне за живеене там, а ина4е на по4ивка може пак да ходим)Simple Smile
Моми4ета, тази тема така като гледам не можем я свър6и до Коледа.......много форумски липси не6то, май само аз си пи6а и това е....

# 221
За тортата -Афродита.Наскоро имахме рожден ден-все още ги правят хубави,особено медената и еклеровата.

# 222
За тортата -Афродита.Наскоро имахме рожден ден-все още ги правят хубави,особено медената и еклеровата.
за Афродита нямам никакво съмнение:) винаги са правели най-вкусните торти в Хасково.....на мен ми е любима еклеровата Simple Smile

# 223
Бонбонки
Мезенце
Мезенце
Салатка
Винце
Мохито
Мартини
За хапване
Хапване
Биричка
Десертче
Десертче
Кафенце

Нашата Принцеса Вили днес навършва 3 годинки, така че се почерпете за нейно здраве Grinning

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 13:21 от Toni4ka

# 224
 Олеле, Тони, каква почерпка си спретнала! Разваляш диети, а?! Mr. Green

Да ви е жива и здрава сладката Вили! Да е щастлива и малко непослушна! Heart Eyes

Весел празник, с много усмивки и подаръци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт