Фаталната 13-та Хасковска, пролетно-лятна

• 18 776
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
За яслите нямам много информация, Вили не е ходила Thinking

Бубу-линка добре се завърнала във виртуалното пространство Hug, да не би градчето в което живеете да се казва Calpe Grinning
Ще ми бъде любопитно и много интересно да разкажеш повече, когато имаш време Peace

Hug

# 136

Момичета, ще стягам дребното за ясла и затова търся малко инфо и по точно как водите дечицата на ясла /става въпрос за Първа/? Аз трябва да го водя с количката, но там има ли някакво определено място където може да я оставя и след това да си я взема, когато го забирам  :
  В яслата на Влади (6-та) винаги има детски колички в коридора. Мисля, че във всяка ясла е предвидено място за това. Така, че не го мисли...   Успех на мъничкия "ученик"! Peace

Бубу-линка, страхотна изненада! Hug Мислех си къде ли се изгуби, а то каква била работата.....   И на мен ще ми бъде много интересно да разкажеш повече!

# 137
здравейте моми4ета Simple Smile
Бубу-линка добре се завърнала във виртуалното пространство Hug, да не би градчето в което живеете да се казва Calpe Grinning
Ще ми бъде любопитно и много интересно да разкажеш повече, когато имаш време Peace
   Бубу-линка, страхотна изненада! Hug Мислех си къде ли се изгуби, а то каква била работата.....   И на мен ще ми бъде много интересно да разкажеш повече!
Hug
благодаря ви за 4удесните думи
Toni4ka, град4ето в което живеем не се казва така, Бениаррес се казва, има интернет сайт ако ви е интересно 6те ви го дам да разгледате, около 800 жители е, но има и много 4ужденци (вкл. около 20 българи). питейте ако не6то конкретно ви интересува...
ина4е мога да потвърдя 4е в 4ужбина първите няколко месеца (а може би и години) са много трудни, о6те пове4е за нас, за6тото нямаме документи и не знаем езика, много е трудно да се намери постоянна работа при нали4ието на тези обстоятелства, та така, не е лесно....
ина4е местните си живеят добре, спокойно и охолно мога да кажа....
това е от мен за сега 6те пи6а пак, имам снимки но не знам дали 6те ви е интересно, ако искате 6те дам линка...
за сега това
поздрави на Хасково, и напи6ете какво ново там в града на тополите?

# 138
...
това е от мен за сега 6те пи6а пак, имам снимки но не знам дали 6те ви е интересно, ако искате 6те дам линка...
за сега това
поздрави на Хасково, и напи6ете какво ново там в града на тополите?

Давай, давай линка, разбира се, че ще е интересно Grinning

# 139
ето го линка със снимките http://s113.photobucket.com/albums/n233/borjna/
аре приятно гледане, ама и от вас искам нови снимки....

# 140
  • под шипковия храст
eй, Бубу-линка значи къде си била!?  Hug и аз се чудех къде се изгуби!!! Thinking
минавам само да ти кажа здрасти и продължавам да стягам багажа, че утре сутрин отиваме на мореее  tooth newsm01 family smile3548
така че, от мен чао засега...

# 141
Има ли бременни от Харманли

# 142
eй, Бубу-линка значи къде си била!?  Hug и аз се чудех къде се изгуби!!! Thinking
минавам само да ти кажа здрасти и продължавам да стягам багажа, че утре сутрин отиваме на мореее  tooth newsm01 family smile3548
така че, от мен чао засега...
благодаря ти най сърде4но, аз ти пожелавам весело изкарване на морето
вие май всяка година ходите по това време?имам такива спомени....

# 143
Бубу-линка, късмет сигурна съм че ще се справите Laughing
Снмките ви са много хубави - със Съни и Катя къде сте снимани?

mit*bul - весела почивка - хубаво време и много збавлеия Laughing

Toni4ka - и на нас новият детски кът ще ни е близо - да не излезем комшийки newsm78

ivanah - ние ходихме в първа ясла - няма специално място за колички, но съм виждала много "паркирани" там, така че няма страшно Laughing

# 144
Roshalche, може ли още малко инфо за първа ясла...Някой ми каза, че всяка сутрин лекар преглеждал децата /температура, гърло/ и болничките били връщани вкъщи, за да се намали риска от заразяване на останалите. Това вярно ли е или е далеч от истината  Thinking Ако е така би било чудесно  Peace Боледува ли твоето детенце повече, откакто ходи в яслата? То вярно, че без това неможе, но все пак трябва да е в рамките на нормалното  Tired

# 145
Бубу-линка, късмет сигурна съм че ще се справите Laughing
Снмките ви са много хубави - със Съни и Катя къде сте снимани?
[
благодаря ти за хубавите думи, дано е така Simple Smileнадявам се силно Praynig
със Съни и Катя снимките които си гледала, мисля 4е са от арда ... ти от къде ги познава6?д аим прати6 поздражи ако ги види6 града Simple Smile

# 146
Първо за яслата - ние сме много доволни от първа ясла - Ради се чувстваше добре, харесваше госпожите, но боледуваше - нямахме месец без АБ - истинска мъка беше в това отношение. А колкото до сестрите в ДГ и ДЯ - има ги и проверяват - доста по-строго в ялите отколкото в градинката  Laughing и въпреки всичко това не е никаква гаранция за детето  Laughing

Бубу-линка, Съни е в нашата група в ДГ, а преди това се познавахме с Катя от Арменският парк - там играеха децата като малки  Laughing Днес ги видях като се прибирахме от градинка  Laughing следващият път ще ги поздравя Laughing

Вие добре ли се чувствате  Laughing

# 147
Боряна, вие сте направили най-важната крачка - заминаването!!
Оттам нататък ще се оправяте, няма начин.
Пожелавам ви много, много късмет и най-важното е да се подкрепяте и да не се отказвате Hug
Довечера, ако ми остане време ще кача снимките от сватбата на Миленка Heart Eyes
п.п. Вили беше шаферка!

Приятен остатък на деня Grinning

# 148
# 149
Здравейте момичета    bouquet
Тони4ка страшна сладурка е малката ти кукла Crazy

Момичета разбрах,че щели да отварят клона на УНСС в Хасково отново и щели да правят филиал на Софийския университет.Някоя от вас да знае нещо по въпроса.И на двете места от октомври щяло да има студенти.
Моля ви  Praynig ако някоя от вас има инфо по въпроса да сподели  Peace

Общи условия

Активация на акаунт