Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява смъкването на корема по време на бременност?
Какви са мненията за сутиените за кърмачки?
Какво представлява записването за нова тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява смъкването на корема по време на бременност?
Смъкването на корема по време на бременност е процес, при който бебето се премества по-надолу в малкия таз. Това обикновено се случва около средата на осмия месец и може да облекчи натиска върху стомаха, но също така може да доведе до по-често уриниране и затруднено движение. При първа бременност това може да се случи по-рано, докато при раждали жени това може да се случи по-късно или дори по време на самото начало на раждането.
-
Какви са мненията за сутиените за кърмачки?
Мненията за сутиените за кърмачки варират. Някои жени споделят, че са си купили такива сутиени, но не са доволни от комфорта им. Други смятат, че е важно да изберете правилния размер, като се има предвид, че гърдите могат да пораснат още след раждането. Също така има предложения за спортни сутиени за кърмачки, които също могат да бъдат удобни за някои жени.
-
Какво представлява записването за нова тема?
Записването за нова тема е начин за изразяване на интерес и ангажираност с обсъждането на определена тема във форума. Често участниците изразяват желание да бъдат информирани за последните публикации и да участват активно в дискусиите. Това позволява на всички, които се интересуват, да бъдат в течение на актуалните теми и да споделят своите мнения и опит с другите участници във форума.
-
Какво представляват контракциите на Бракстън-Хикс и срещат ли се у нас?
-
Наблюдавах червени петна отстрани на хълбоците. Това случва ли се при други бременни?
Добре, че не им се вързваш. 
То щеше да е ненормално да отслабвам
Кога се връща samimami?
! За samimami не знам нищо, но утре ще и звънна на мобилния и ще ти пиша. Но дори и да я няма можем да се видим и само двете! Ти си голяма героиня
!
! Току що се прибрахме от ресторанта където беше купона
! Беше готино!
то към такива кво уважение да изпитваш?....
Той моя корем е малък и се надявам сега през 8 и 9 месец да не изкочи изведнъж, че и аз се страхувам от тези гадни стрии
И аз имам стари стрии(от бързо израстване) и сега се мажа упорито и още нямам стрии, нооо ще видим 
На този дъртак бой му е малко

, много са ми гнусни. И аз бих занемяла, ако бях на твое място.

Какви са тези хора, бе?!?