АДЕНОМ на хипофизата - тема 2

• 96 598
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 245
Инхибин Б и АМХ винаги на 3ти ден. Няма zначение дали имаШ оЩе кървене или не. Вzема ти се кръв от вената. Под яйчникови антитела най вероятно имаШ предвид антиовариални или ???

# 1 246
Инхибин Б и АМХ винаги на 3ти ден. Няма zначение дали имаШ оЩе кървене или не. Вzема ти се кръв от вената. Под яйчникови антитела най вероятно имаШ предвид антиовариални или ???

Мисля, че са антиовариални. Знаеш ли за какво са показател? А като нямам менструация значи няма смисъл да изследвам инхибин и антимюлеров хормон?

# 1 247
Честно да ти кажа не zнам точно zа какво се иzследват антиовариалните. Най добре попитай в zакованата тема zа генетични и имунологични проблеми.
А инхибинът и АМХ няма ниЩо с кървенето. Моята менструация е по 2 дни, т.е. на 3ти ден съЩо нямам кървене. Просто броиШ 3ти от на,алото на кървенето и отиваШ да ти вzемат кръв.

# 1 248
Честно да ти кажа не zнам точно zа какво се иzследват антиовариалните. Най добре попитай в zакованата тема zа генетични и имунологични проблеми.
А инхибинът и АМХ няма ниЩо с кървенето. Моята менструация е по 2 дни, т.е. на 3ти ден съЩо нямам кървене. Просто броиШ 3ти от на,алото на кървенето и отиваШ да ти вzемат кръв.

Благодаря!

# 1 249
Добро утро момичета Hug. Пожелавам ви да ви върви по вода /навън се излива ситен студен дъжд при нас Wear Umbrella  umbrella/.
Миле, t_pavlova   Hug, благодаряви за подкрепата. Но при нас с ендокринолозите положението е ooooh!. Чудя се вече къде да ходя, а ми и писна както ви казах. Както и да е мисля да мина през личната и поне да изпрося направление за пролактина. Някой знае ли колко струва измерването на костната плътност? Освен всичко друго ужасно ме болят костите от 3 дни.
Желая ви слънчево настроение напук на дъжда  Hug.

# 1 250
  • Пловдив
Добър  ден и от мен!Времето днес е ужасно подтискащо и мрачно-само за сън Heart Eyes

Фрезия, подкрепям Миле.Когато намериха аденома абсолютно всички хормони мо бяха невероятно объркани . След два три месеца пуснах контролно хормоните и бяха почнали да се наместват LaughingВажно е да попаднеш на читав ендокринолог
Миле, стискам палци скоро да се похвалиш  Hug Hug
Даф, върти ми се някаква сума от 40 лв за измерване на костаната плътност,поне в Пловдив е толкова.
Цветилена, как си , как е малката Рая?
Цецинка се губи , да драсне някой ред да каже как е кара?

Хубав ден от мен!  bouquet

# 1 251
  • Пловдив
Тук съм,сладурки HugПросто няма с какво да се похваля.Тия дни смятам да пусна едно пролактинче,че не съм го изследвала от 4 месеца EmbarassedАнели,как е малката принцеска Heart Eyes
Даф,къде те болят костите,мила и аз имам такива проблеми и нещо взех да се шашкам ooooh!
Прегръдки на всички  bouquet

# 1 252
Даф, майка ми си прави това иzследване в Пловдив преz октомври месец. Преди да го направи доста се поинетересувахме и в раzлични клиники имаШе и раzлични цени (между 20 и 50 лв. ) Майка ми отиде там, където й каzаха, че имат най новия апарат. Естествено беШе и най скъпия (50 лв.) Понеже я придружавах мога да си кажа мнението. Лекарят беШе невероятен, апаратът беШе нов и съвременен. Честно да си кажа zнам само един лекар, който е толкова всеотдаен. Е тоzи е вторият. Ако не можеШ да направиШ това иzследване в твоя град гореЩо мога ти препоръчвам тоzи. Ако искаШ подробности ми пиШи.  Hug

# 1 253
Добро утро милички Hug.
Миле, благодаря   bouquet. Все още обмислям идеята дали изобщо да си правя изследване. Като няма свестни доктори, човек започва да си търси сам. При нас има двама всеотдайни лекари, но те са с други специалности.
Цеци, болят ме костите под коленете и ръцете. Не знам от какво е, но от понеделник едва ходя Sad. Трябва да се поровя за малко повече инфо из нета. Иначе в болницата във Варна ме прегледаха ревматолози, но нищо.
Май не трябва да се вторачвам толкова много в себе си newsm78.
Лек ден на всички  bouquet.

# 1 254
Добро утро и от мен!
Дано днес на петък 13 да се случат само хубави работи на всички!
Лек ден!

# 1 255
Здравейте
и аз съм с микроаденом на хипофизата 5мм. Първо пих Парлодел, като го спряха Бромокриптин, но ми ставаше лошо и последно съм на Медокриптин и нямам странични ефекти. Борим се за бебе вече 3 години. Аденома ми го откриха 2006 и оттогава с приемът на лекарства цикълът ми се нормализира и имам овулация, но за съжаление сме и с мъжки фактор и пак не се получава.
Иначе понякога направо забравям, че съществува този аденом и не ми създава проблеми. Тази година съм на контролен ЯМР и се надявам да се е свил.
Хубав ден на всички.  Hug

# 1 256
  • Пловдив
Сесил,съжалявам,че и ти имаш този проблем.Пожелавам ти да се е смалил аднома Peace
Даф,мила,не се вторачвай.И мен ме болят колената и кръста и дори всичко ми хрупти,но гледам да не му обръщам голямо внимание,което пък не съм сигурна дали е правилно,но какво да направя като ми писна от лекари!

# 1 257
  • София
Момичета, доста съм заета тия дни, а и имам известни проблеми, но ви следя. Пожелавам ви хубав уикенд!

# 1 258
  • Пловдив
Сесил  и аз съм доволна от медокриптина.Но ми се иска сега да пия достинекс.Откакто го лекувам този аденом   съм забравила че , съществува.Да си призная май всичко ме боли.От седмица две изпитвам нечовешки болки в гърба и кръста , нощно време като заспя се отпускам  и ставането от леглото ми е голяма мъка.Нямам идея на какво се дължи ,ама дано скоро спре че е гадно.Ох, стига съм мрънкала -желая ви хубав макар  и фатален ден , и много слънчев уикенд  bouquet  bouquet

# 1 259
Честит празник, момичета!
Пожелавам ви първо да сте здрави, щастливи и да сте най-обичаните жени на света!   bouquet
Sessile, добре дошла при нас!

Общи условия

Активация на акаунт