Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява двоичният код 111000 за числото 56?
Какво е мнението на автора за туристическата агенция VisitBulgaria?
Какви са впечатленията на автора от посещението им в Малайзия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява двоичният код 111000 за числото 56?
-
Какво е мнението на автора за туристическата агенция VisitBulgaria?
-
Какви са впечатленията на автора от посещението им в Малайзия?
-
Какви са мненията за пътуванията до България?
-
Какви са съветите за грижа за дете с пъпка?
Идеи?
и да могат да изкарат разпечатка - излязъл е еди кога си, не е влизал след това, ерго - извън страната е. Между другото, чисто хипотетично, какво би попречило на баща му да иде в България и да го доведе по-късно?
?
А имало ли е някаква причина или просто фирмата ви downsize-ва? (После как да искаш да идеш в бизнес, аз за тва харесвам държавната работа - поне имаш някаква сигурност).
. Ако само намекна за този вариант, нашите ще се откажат от мен чрез Държавен Вестник
. Двата комплекта родители живеят близко едни до други, а и работят по цял ден, така че чергарстването тип 'ще се изкъпем у нас и ще спим у вас' хич не е проблем.
Нямам представа от къде я е хванал, в болници не сме стъпвали, гости не сме имали, аз съм джърмофоб, мия баните с белина постоянно, неговото корито, ръце и неговите и нашите постоянно. Казаха, че от отваряне на врата може да се хване 

не че сега ще успея да го направя, но принципите помня!
Дано бързо да се повлияе от антибиотика! Аз за първи път чувам за такава болест.