Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 971
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
=^._.^= Честит ти завършил първокласник!
Никси  И аз съм за детскста!Иска ми се й Крис да тръгне, записала съм я , но проблема с активноста и правилното говорене си остава и може да ни спъне! Rolling Eyes

# 241
ПРЕДЛАГАМ СРЕЩА В СЪБОТА/НЕДЕЛЯ. можем да се срещнем при самолетите във военно-ист. музей - затворено пространство, чисто, спретнато и децата ще са ни под око  Peace
ако забавим още малко, после ние ще заминем заради ремонта, после тити ще роди, после ще настане лято и морета, и ще стане съвсем трудно.

еххо - прибра ли се? ся ще съм като свекърва - ще гоня всяко твое пътуване/прибиране по тая дестинация  Mr. Green

# 242
и мене, и мене да гониш, че ние вчера отскочихме до Сливен. Даже го търсих онзи злокобен Коньовски завой, но не разбрах кой е. Така се натъпках с череши, не е истина, взех си и за тук малко Simple Smile
мисля и до Бургас да отскоча, зависи как ще потръгне следващият месец.

за срещата съм, разбира се. Навсякъде на 1 юни ще е пренаселено с деца, може би музеят наистина е подходящо място.

# 243
ми значи в събота, а? и без това в неделя сме на рд.

тити - а ти сама с детето ли, бря, жено? ако е тъй, не одобрявам!  Mr. Green

# 244
Ние все още сме без Юлиана, че действаме по задачки, видяхме си я за 3 дни и беше много хубаво! Мъчно ми е, но съм спокойна, защото я оставям щастлива. Решихме да не я взимаме, защото в момента в Казанлък е Празника на Розата и има доста забавления, панаир и др. - 2 седмици. Освен това свекърва ми на 13-ти юни има юбилей 50 г. и направо ще съчетаем, та Юлиана ще си дойде в София на 15-ти юни, направо за Мечо Пух.
Така че отпадаме за срещата, макар че мога и сама да дойда да ви видя. Мисля си само, че ще са жеги - да го предвидите!

# 245
не, не сама, учудващо. но за мен е наистина отскачане дотам, а не да ходя за цялото лято, затова говоря повече в ед.ч.
тук е моментът да разкажа как Деян се запозна с черешите  Mr. Green понеже не искаше да ги яде и му изцедихме сок, ама хубав сок! Изпи детето порядъчно количество за пръв път в живота си и си тръгнахме, като на излизане от града решихме да спрем при приятели в едно предприятие в полето. И детето изведнъж като се опъна - не ще да влиза в цеха. А той обича нови места и нови хора. Бре - реве, дърпа се и е нещастен. По едно време се хвана за дупето и разбрахме какъв е зорът  Mr. Green добре ,че носехме гърне - сложихме му го насред полето и детето си отседя като истинскси мислител пред величествената панорама на Сините камъни  Joy

# 246
ПРЕДЛАГАМ СРЕЩА В СЪБОТА/НЕДЕЛЯ.

Аз съм на линия + 2 броя наследници.
При самолетите е добре, гого и без друго е на вълна самолети Whistling
Поне знам, че няма да го гоня ooooh!

Гогата и той яде череши таз година, беше изненадан, че имат кокал hahaha

# 247
  • София
Честито успешно завършване на учебната година. Били, много са ти хубави момчетата!

Аз ще дойда на среща, ако има. Аз предлагам 10 часа неделя - 01 юни, но май нямам планове за целия уикенд.

Три дни бях тук и тук сама без мъже и деца.

# 248
морски поздрави от нас! хубаво е тук, почиваме си. обмислям да сторим направо във варна, вместо в софия  Mr. Green морето обаче е студено, дори за джапане в него не става. сега се запътваме към басейна.
видяхме се с никики и криста, която наистина е една малка топчица, не спира на едно място и за минута.
за срещата може да се класираме и ние.

# 249
За среща и ние може би ще се появим, но не обещавам за сега. Иска ми се, но да видим.

Били, много сладък първокласника! Честито и на теб и на него  Hug

Elspet, хубаво е на двореца, да! Добре сте се ориентирали къде да си правите team building  Wink

Юка, да пиете по едно коктейлче и за нас на плажа, пък може и да не се топите още  Whistling  Hug

Ето малко обновяване по сватбата- вече имаме готов проект за покани. Ще го снимам като е готов! Много си ги харесвам  Grinning
Сега е време за обмисляне на прически и грим. Онзи ден избрахме и свръх- кичозните дреболии за църквата- свещи, украсени бутилки и късметчета за хвърляне- защо не правят наистина стилни неща в тази сфера, просто не разбирам  Tired

Дайте идеи къде могат да ми направят сватбен списък с подаръци- кои магазини. Видях една фирма, която прави такива неща, но е чааак във Варна. Срамота, в София да няма  Naughty  Mr. Green

# 250
  • Там където има любов
е срамота във Варна никой ли не се организира (малко сме  Mr. Green) не че не ни е лудница с разходките ама все ще се организираме
тити -  rotfImbo много сладко. ние череши още не сме опитвали ама ще съм подготвена
*MILADY*  - напредвате браво, а на коя дата ще е свадбата, че аз съм пропуснала Embarassed
Юка - много добре хванахте хубаво време, дано да изкарате добре Grinning

# 251
Съни аз съм на линия!А събота и неделя сме все в детския кът (че Крис да изхазходва паулъра) Laughing
Дай си телефона на лс и ще си прайм срещички, ама да те предупредя - аз нон-стоп бягам насам-натам след Крис, така че..фитнеса безплатно е от мен! Joy
Юка Hug на мен ми беше много приятно, надявам се пак, а Кейти е ..най-сладкия бонбон на света! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 21:32 от nikiki

# 252
Здравейте Simple Smile

тити, искрено ме разсмя  Laughing

Били, честит завършване на първокласника! Да си почине хубаво през лятото и на есен само шестици  Heart Eyes

Милейди, чакаме снимка на поканата  Grinning

Елспет, много яка банда колеги сте Simple Smile

ух, имам работа ...

# 253
  • Карлово
Здравейте!
Аз малко се позагубих, но едно че времето е подходящо за разходки, а и си чакахме новия комп, но вече съм на линия.
Тити, страхотен аватар!
Били, честит ти завършил първокласник!
По повод разговорите около черешите, ето:
Марти и черешите
http://community.webshots.com/album/563592039oAvvUn?vhost=community

И ако ви се гледат малко абитуриентски вълнения, класът, на който бях класна преди да забременея с Марти, завършиха.
http://good-times.webshots.com/album/563592051phDvaH?vhost=good-times

# 254
  • Gabrowo->Sofia
Ние няма да успеем за срещата. Ще ходим в Кюстендил на среща със съучениците на Дани. Срам, не срам, за първи път ще оставим Ваньо на баба му за една вечер...

Общи условия

Активация на акаунт