Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
Какво представлява доплер ултразвук?
Какво представлява биохимичният скрининг (БХС) и кога се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
-
Какво представлява доплер ултразвук?
-
Какво представлява биохимичният скрининг (БХС) и кога се извършва?
-
Какво означава ТК и какви са предимствата на абонамента?
-
Какво представлява 4D ултразвук и кога се извършва?

Гледам имаш конкуренция, та ще теглите чоп 
не ми харесва и името и.
знам си аз, че всички снахи за кучки ама нейсе
Така ще имаш достоверна информация
Едно голямо гуш от мене и дай Боже
Бъди силна миличка !
, няма да отида на екскурзия в Египет, няма да дефилирам за последно на едно така чакано ревю .... и още един куп няма ...

навън времето е само за разходка
- ЧЕСТИТО!!! 
трябва да видиш назад...
Освен това колата ни е нова, на 2 месеца и не искам да се осмърдява. Той самия слиза и излиза навън да пуши, ама като е с маминка- не смее нищо да й каже. Затова пък аз, одеве, на всеослушание си казах каквото имах да си казвам и сега съм им била скофтила настроението, защото не съм била дискретна. Ами такава съм си - директна
То човек като е дискретен и не винаги остава разбран. А кажи си нещата директно и в очи, та да те разберат, па после да се цупи и сърди колкото си ще! 

ама да видим. Ние такова сме си го поръчали и мойто усещане си е такова ... ама каквото сме си го направили - такова ще си го гледаме