Великденската изненда е голяма - НОЕМВРИйчето, скрито във мама

• 10 922
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Аркси много съжалявам  Sad
Софи, пиши, пиши след малко ще те натоварим да пускаш нова тема Mr. GreenКой изписал той написал Joy Гледам имаш конкуренция, та ще теглите чоп hahaha
Момичета гледам обсъждате имената- някой мислил ли е да е на свеки, свекър?Аз съм категорично против, защото мойта освен че е ... Whistling не ми харесва и името и.

# 211
  • Попово
иначе за момичешко си имам фаворит  Rolling Eyes ама да видим... внучетата може би   Praynig Joy Joy Joy
Мечтииии  Whistling Те, снахите няма и да искат да чуят за твоето име  Joy
Flutter знам си аз, че всички снахи за кучки ама нейсе  Joy

# 212
Ole momi4eta, be sigurno az ne sym nared,   Rolling Eyes ne sym bila na doktor izob6to do sega, samo nasila me widqha 2 pyti na ultrasound i fokusa ne be6e mnogo mnogo wyrhu bebeto. Ginekolog ili aku6er ne me e wijdal, imam 4as za 20-ti Mai 4ak, nikakwi krywni testowe ne sa mi praweni oswen tozi da se potwyrdi bremennosta. Sophi daje pola na bebo znae ve4e. Az li sym napylno w maglata 4e ne sym hodila na izsledwaniq ili ne6to takowa? To Boja rabota dali e zdrawo ili ne, mai se okazwa po-lo6o da si w 4ujbina bremenna, otkolkoto w Bylgariq... Kajete kakwi izsledwaniq da gi tormozq da mi prawqt sega kato ida na 20-ti i kakwo po-specifi4no da gi razpitwam 4e nikak ne mi e qsno... Blagodarq vi
Предполагам, че системата на здравеопазване в Канада няма нищо общо с тукашната... Мога да те посъветвам да пуснеш една тема в "майки (бъдещи и настоящи)", все ще има други майки, които са бременели в Канадско Wink Така ще имаш достоверна информация  Peace

# 213
npoJIeT, виж това е специално за теб: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284568.0
Там няма начин да не ти отговорят на всички въпроси   Hug

# 214
  • София
Здравейте, момичета! Записвам се в отбора на ноемврийските майки. Бременна съм в 12 седмица с близнаци. Терминът ми е на 22.11.2008. Успех на всички!

# 215
Аркси   smile3518  Едно голямо гуш от мене и дай Боже  Praynig много скоро да се похвалиш с щъркелови вести и този път вярвам , че всичко ще е наред  Praynig
Много тъжно ми стана сега като прочетох лошата новина   Weary  Бъди силна миличка !  Hug

# 216
Hriska-piska специален поздрав за теб :
от общите ни любимци

Един ден преди да рабера , че съм бременна изкарах кубинките и рокерското яке и слушах любимата група ...
Когато узнах новината, първото нещо което си помислих беше, че няма да мога да отида на концерта на Металика  Sick , няма да отида на екскурзия в Египет, няма да дефилирам за последно на едно така чакано ревю ....  и още един куп няма ... 

После изведнъж акъла ми дойде и разбрах , че живота на моето дете не струва един концерт , една екскурзия , едно ревю ...

Ееееееееееееееей най-после и ние да си имаме близнаци     newsm68 newsm44
Alennita добре дошла сред нас и здрави бебенца през ноември  Hug Hug

# 217
Alennita добре дошла сред нас и здрави бебенца през ноември   newsm10
Добро утро момичет.Ставайте поспаланки smile3524навън времето е само за разходка

# 218
  • Попово
Дубруютру  Heart Eyes
Alennita  welcome

# 219
Добро утро, мацки Wink

АУууууу, какво виждам  Shocked БЛИЗНАЦИииии twin_neutral - ЧЕСТИТО!!!   bouquet
Добре дошла, Аленита  Hug

# 220
Лейдибейби, вкарай новите мами в списъка, имаше и едно майче за 27.11, май  newsm78 трябва да видиш назад...

# 221
  • София
Добър ден и от мен!
Днес ми е и хубав и тъп ден. Сутринта милото ме събуди със закуска в леглото, преди малко тръгнаха с майка му за вилата и аз на вратата казах на любимия да не пушат в колата, защото предния път като ходиха двамата и после миришеше на лисичарник, а тя си беше тръскала и на пода, що да се пресяга до пепелника #2gunfire Освен това колата ни е нова, на 2 месеца и не искам да се осмърдява. Той самия слиза и излиза навън да пуши, ама като е с маминка- не смее нищо да й каже. Затова пък аз, одеве, на всеослушание си казах каквото имах да си казвам и сега съм им била скофтила настроението, защото не съм била дискретна. Ами такава съм си - директна Crossing Arms То човек като е дискретен и не винаги остава разбран. А кажи си нещата директно и в очи, та да те разберат, па после да се цупи и сърди колкото си ще! Crossing Arms Много ми е зор! Whistling

Сега за да избия от нервите пуснах една пералня, след нея още една, ще изляза по пазара, ще си купя нещо.....да ми размине и на мен! Crossing Arms Ми така де, един хубав и слънчев ден от почивните да се падне, и тя ще го отвлече нанякъде, да й върши работата #Cussing out
Ето, оплаках ви се! Mr. Green

Аленита, добре дошла в отбора! Ето че вече и близначета ще си имаме! Party

# 222
  • Попово
Мишле_ със свекървите само директно се говори, иначе все си преиначават и си измислят... така и така никога не стават свои  Sunglasses  Naughty
представям си какво свекървище ще съм и аз ама хайде  Mr. Green Crazy

# 223
  • София
Вижте какво "свих" от декемврийките, съдържа много ценна инфо Peace

# 224
  • София
Ох, бъдещи мамчета, направо ми изядахте цялата мързелива неделна утрин! Мислях си да не влизам, ама викам, айде докато си изпия кафенцето да видя дали има някакви раздвижване, че последните дни покрай всичките тия рпазници, никой не пишеше ... И какво да видя!? 4 страници! Изпих си кафето, изпих си водата ... всичко си изпих, докато ви прочета и мъжът вече се мръщи, че му обещах палачинки за закуска, ама айде - за обяд ще са  newsm64

По формулката на pepena ми излиза  stork-boy ама да видим. Ние такова сме си го поръчали и мойто усещане си е такова ... ама каквото сме си го направили - такова ще си го гледаме Simple Smile

За именце - готови сме с мъжкото. Той таткото още от преди да направим бебочко си го беше заплюл, ама не мен не ми харесва.  Crossing Arms Даже снощи пак го обсъждахме и май успя да ме убеди!  Hug Предния път си имахме друго именце, но сме категорични, че няма да го използваме. Не му е било на късмет! (не помня вече назад кой питаше за подобна ситуация, простете, ама 4 страници - немога всичко да запомня  Embarassed)

По темата с изледванията няма да пиша нищо  Crossing Arms Мисля, че това е въпрос на личен избор на родителите! Освен това не искам да си развалям настроението с такива черни мисли! Но подкрепям мнението, че сме длъжни да направим каквото зависи от нас, другото наистина е Божа работа. Има една приказка, че ако само не си помогнеш и Бог няма да ти помогне!  Peace

Мишле_ ти пък какво си се впрегнала такава на свекито си? Я се стегни! Сега ти се е паднало да мрънкаш за щяло и нещяло! Все пак си бременна, как ще пушат в колата!  Crossing Arms

Arksi   smile3518 не губи кураж!

Alennita    welcome и честити ти  twin_neutral Ех, ти си най-очакваната мама сред нас! Най-накрая и ние да си имаме близнаци!  Tada

Чао от мен! Отправям се към кухнята, че и аз вече огладнях! По-късно може пак да намина! Ако не - слеващо включване от Морската Столица  newsm53

П.С. Луд на шарено се радва!

Общи условия

Активация на акаунт