Великденската изненда е голяма - НОЕМВРИйчето, скрито във мама

• 10 923
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
...ще е супер само да е вярно инъче ще вляза в графата най люти свекърви #Cussing out
Не бой се, ще си направим отбор на Варна и региона "Лютите свекърви"  hahaha Joy rotfImbo tooth И Пепена ще я вземем  #Silly

Цц  newsm25 ще се мъча още Wink Време бол  newsm66 newsm27

# 196
за сега ще вярвам твърдо в таблицата Joy
след седмица съм при Давидков дано не развенчае прогнозите Praynig
но....... Божа работа само да е здравичко
Софи какви са цените сега при него

# 197
Софииииии , Софи да ти имам проблемите  Whistling
 Аз поне за име не се притеснявам имам си готово и за двата вариянта , само да излезе живо и здраво  Praynig
Обаче да споделя една чуденка с вас , малко е налудничаво ама ще си кажа  Embarassed

Та значи , тези имена , които сега съм си ги измислила си бях избрала още при последната си бременност , и то пак още преди да разбера пола. Но тя за жалост приключи с мъртво раждане в 6-тия месец  Cry бебето беше момиченце.....
естествено не сме и давали име , защото беше мъртво родено , но мисълта ми е дали сега е правилно пак да използвам същото име , което бях си избрала за нея.....
Просто  на знам , от доста време се чудя и не знам как да постъъпя , знам че може би е лудост , но.....
Кажете си мнението , дали ще е честно или НЕ Cry

# 198
Hriska аз също бях измислила няколко варианта за мойто бебе, но се отказвам да го кръстя така както съм мислила (малко съм суеверна).По- добре изчакай и то ще си дойде новото име само, ще видиш.

# 199
Няма какво да те притеснява Хриска
не задълбавай в суеверия щом името ти харесва спокойно го дай на бебчо Simple Smile
така или инъче си мечтала да наричаш детето си така-сега е момента Grinning

# 200
за сега ще вярвам твърдо в таблицата Joy
след седмица съм при Давидков дано не развенчае прогнозите Praynig
но....... Божа работа само да е здравичко
Софи какви са цените сега при него
  Praynig САМО здрави дечица на всички ни!!! Praynig
90-100лв., но си заслужава всяка стотинка според мен  Peace Можеш да вземеш таткото и децата да гледат отвън  Wink Sunglasses

...Обаче да споделя една чуденка с вас , малко е налудничаво ама ще си кажа  Embarassed

Та значи , тези имена , които сега съм си ги измислила си бях избрала още при последната си бременност , и то пак още преди да разбера пола. Но тя за жалост приключи с мъртво раждане в 6-тия месец  Cry бебето беше момиченце.....
естествено не сме и давали име , защото беше мъртво родено , но мисълта ми е дали сега е правилно пак да използвам същото име , което бях си избрала за нея.....
Просто  на знам , от доста време се чудя и не знам как да постъъпя , знам че може би е лудост , но.....
Кажете си мнението , дали ще е честно или НЕ Cry

Аз не бих му дала името на предното ти бебенце  Sad то си е било за него  Cry Но ти си реши самичка  Hug Hug Hug

# 201
Хриска, аз не бих си кръстила детето по същия начин. Не за друго, не от някакво суеверие, а защото това име  си е било за това детенце, ти си искала то да се казва така, а не някой друг.
Сигурна съм, че ще намериш прекрасно име за бебчо, не се притеснявай Hug
Аз име не мисля - докато не ми кажат пола, няма да се моря две имена да измислям.  Laughing

П.п. Софи ме е изпреварила. Ама тя защото ми е адашка и мислим еднакво Wink

# 202
...П.п. Софи ме е изпреварила. Ама тя защото ми е адашка и мислим еднакво Wink
Верно ли  Shocked Heart Eyes Hug
 Thinking  А аз се чудяяяяяяя що се изкефих толкова на последния ти пост в "как да установим аномалии..." даже щях да пиша, ама айде викам, да не спамя темата Wink

newsm78  Ами к'во е туй Fairy, дето си го сложила  hahaha Joy

# 203
  • София
Аркси, съжалявам миличка! Hug Sad Ужасно е това, което се е случило, но щом така е станало- значи е било писано да стане! Сигурна съм, че много скоро ще бъдеш отново щастлива! Praynig

Ейййй, ама вие добра инерция сте набрали този следобяд....човек да не полегне за два часа...вие сте изписали целия форум, писарки с писарки такива Joy

Девойки, имате ли усещане за коремчетата си? Аз например, като легна по корем, и си го усещам. Усещам все едно имам топка вътре и ме подпира. Охххх, ама и аз го обясних, но точно така се усещам. Преди като легнех и си ми беше нормално, плоско, а сега усещам подутина.  Нямам търпение да идва петък и да ходя да си видя малкото мишленце Praynig Моля се само всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 204
...Аз име не мисля - докато не ми кажат пола, няма да се моря две имена да измислям.  Laughing ...
мързелана  Joy айде, ти си измисли мъжко и ако се окаже мома, ще ги менкаме - аз имам страшно женско Wink  Joy

Отивам на пазар  perko
Снощи правих тази (Топла салата с моцарела и бекон) салата за вечеря - БОЖЕСТВЕНА Е!!!

# 205
newsm78  Ами к'во е туй Fairy, дето си го сложила  hahaha Joy

Това ми е партизанското име, лепнах си го, когато за първи път се наложи да се регистрирам нейде в нет пространството и така си останах, приказна Laughing

Мъжко име категорично не мога да измисля ooooh!
Предният път си отдъхнах като разбрах, че ще е момиче точно защото нищо мъжко не ми харесва. Или пък някое ми звучи прилично, мъжът ми като ми каже как ще му казват "галено" и ми се отщява Laughing
Харесва ми Борис, но мъжът ми е Борис, двама Борисовци не ща в къщата Crossing Arms
И така, зор голям Laughing

Изобщо измислянето на име е много трудно, защото все се сещаш за някой неподходящ познат със същото име Laughing Ние например много искахме дъщеря ни да се казва Калина. Да, ама като се сетихме за една луда позната, се отказахме. После минахме на вариант Катерина - пак луда позната, пак ни се отщя. Накрая я кръстихме Михаела, защото не познаваме никой с това име Joy

# 206
  • На топло...
Аркси, страшно съжалявам, мила! Чакаме те скоро пак при нас! Hug

Никой не се сърди (бяхме на покупки, че въпреки само 2-те килца в нищо не влизам вече #Crazy и ходя кат чувал с едни дрехи на половинката), всеки сам решава какво иска за себе си, не съм и искала да обвързвам някого с мнението си! Лично аз съм направила каквото зависи от мен за здраво дете, другото е божа работа!  smile3505

Хрисе, мисля, че спокойно можеш да го кръстиш бебчето така! Вярвам, че кръщаваме душите на децата си на земята с имената, а не телата им... Де да знам де, аз така смятам. newsm78

Айде пак ДУХ!!! Отивам на РД!  newsm51

# 207
Днес изпратих малката при баба си, мъжът ми пък фъсна нейде по работа и аз направо се разкатах от чистене, като невидяла Laughing Тъжното е, че ми трябват поне още 4-5 такива дни, та да изчистя всичко из основи, а нямам сили за толкова, нито пък време. Но пък как си лъснах балконите - мих ги с маркуча, наджапах се здраво и много се изкефих.Е, сега не мога да мръдна, но това е друга приказка Laughing

Да ви кажа зачетох се за стволовите клетки и изпаднах в чуденка. Не се бях замисляла досега да съхраня, но сега ми влезе тая мисъл в главата. Ще трябва да го обсъдя с лекарката ми и с мъжа ми, предполагам, че би било хубаво да направим тази застраховка...

А, сетих се и нещо да ви кажа по повод на гърдите - понеже си говорихме скоро за мазила. Аз си взех на Чико серум за гърди и мога да го похваля, че е страхотен. Беше ми много странно, но откакто започнах да го ползвам, гърдите дори престанаха да ме болят. Вчера и днес обаче забравих да се намажа и умрях - кожата ми е толкова чувствителна, че не дават дори дреха да ги докосне. Та така, ако някоя от вас се чуди какво да избере, препоръчвам го този серум.

Айде, лека вечер на всички ви  bouquet

# 208
  • Попово
три пъти почвам да пиша и малкото говедце все ми изключва компито  Twisted Evil
м/у другото и аз съм в чуденка за името, така че предложенията за момчешко име Х 2  Mr. Green моля! да не се караме  Naughty иначе за момичешко си имам фаворит  Rolling Eyes ама да видим... внучетата може би   Praynig Joy Joy Joy

# 209
иначе за момичешко си имам фаворит  Rolling Eyes ама да видим... внучетата може би   Praynig Joy Joy Joy
Мечтииии  Whistling Те, снахите няма и да искат да чуят за твоето име  Joy

Общи условия

Активация на акаунт