Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
Какво представлява доплер ултразвук?
Какво представлява биохимичният скрининг (БХС) и кога се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
-
Какво представлява доплер ултразвук?
-
Какво представлява биохимичният скрининг (БХС) и кога се извършва?
-
Какво означава ТК и какви са предимствата на абонамента?
-
Какво представлява 4D ултразвук и кога се извършва?
и горе главата. Hriska, всеки си има мнение по въпроса за здравната каса, не се впрягай 
просто е малко крайно да кажеш ,ч е не може да се разчита на ЗК, при условие , че все пак има нещо насреща
Каквото и да ти кажа, сигурно ще прозвучи банално. Изпращам ти една голяма

Освен това тя ми се стори много мила женица. Вече 3 пъти ни гледа без да иска ни пари, ни направление. Вече имам чувството, че ако всеки ден ходя - всеки ден ще ме гледа! Да ми пусне тя рутинните изследвания без пари - друго неискам от нея. Аз ще ходя и в Токуда на частно. Там си мисля, че определено са по-големи специалисти, а и техниката им е 6+
Замислих се преди малко, че в продължение на един месец, че и повече, всяка седмица гледаме бебочко. До сега 3 седмици подред при тая Банчева. Другата седмица във Варна. А после на 15ти сме в Токуда .... Абе въобще ... След 15ти спирам прегледите поне за месец!