Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
Какво представлява доплер ултразвук?
Какво представлява биохимичният скрининг (БХС) и кога се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
-
Какво представлява доплер ултразвук?
-
Какво представлява биохимичният скрининг (БХС) и кога се извършва?
-
Какво означава ТК и какви са предимствата на абонамента?
-
Какво представлява 4D ултразвук и кога се извършва?
и от мене! Слава Богу, че висичко ви е наред! Сега малко почивчица по празниците и ще сте 6+ после!
Ама сте големички, тц-тц-тц 6.5см! Гигант! 
И после ми обяснявайте, че нямало начин толкова рано да се видят 

Но докато бях там още 3 момичета дойдоха със същите проблеми та се поуспокоих. Спасиха едно момиче с кървене в 16 седмица. Може да са много добри като лекари и сестри но за пациентите си е един кошмар!!!
Лежи на стари лаври, вече е бизнес-дама, не и лекар.

(макар и в първа бременност), да не говорим за газовете... 

... Май не е съвсем необичайно. Имате ли подобни наблюдения?
. 

) Другата седмица като отида на преглед ще питам док какво ще каже по въпроса, щото вече взе доста да ми липсва
. Фолиева киселина и витамини ми каза ако искам да пия 
Тук в САЩ болничните са почти неплатени 100$ на месец, но има една застраховка short term disability , която при бременност покрива 26 седмици и изплащат 60% от заплатата. Аз бях 4 седмици болничен и сега съм още 4 т.е. до следващото посещение при лекаря. Освен short term disability има и long term disability (не си спомням точно колко седмици покрива) двете заедно покриват повече от 9 месеца. Освен това като представих бележка от лекар, че съм бременна ми обясниха, че ако се върна на работа ще ми дават по-малко работа т.к. съм бременна.
. Явно трябва пак да почна с плуването, ама изчаквам да минем в 4-ти месец, че не знам какво плува друго из водата, не че е мръсна, но ме притеснява някой да не е болничък без да знае и да пипна.
, не му разбирам...