През СЕПТЕМВРИ ще проплаче наш'то мъничко юначе

• 12 282
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Драсти, как сте бременюги в тъз жега?Simple Smile Hug Там дет сте жега ле е? УандЕту, боооц:)! Приготви ли големия шезлонг за дебелата Муца? JoyКак шса фърлям кат зАклан петел във водатаааа, кат шамандура, мааани..Simple Smile
А да ви кажа, днес се виждах с една мама, дет ми каза да си купя катетер за раждането, че понякога слагали голям размер катерери и било боляло..глей за кви раоти си говорим...айде довиждане, аз отивам за катетер:))))))), а мога да се върна с някой балканджия северняк як:)! JoyСичку тва майтап, само едно е истина- че искам да съм и тук и навън на кафе, желая да се клонирам, някой да знае къ става тава? Обичам ви, ох, казах го..))))))))))досега го пазех в тайна)))))) Довижданка.

# 226
Муце, недей слуша тез работи за катетрите Wink Аз не го усетих като ми го сложиха. Магьосник беше сестрата. Само като го махат леко придърпва. Пък и защо му е на човек катетър като ще ражда нормално?
Кротни се и се успокой. Пък ако държи все пак да купиш нещо от аптеката купи си Бивацин-спрей Peace Да си пръскаш ггъзето, ако се наложи да го посцепят Wink

# 227
Муцоууууууу Hug Heart Eyes Ще набием сестрата с катетрите ма.Спок сега.
Асе ма ний не сме от нормалните бе сльнце.Нали сме от дьртите  hahaha Joy Joy Joy

# 228
Dian4ence, Pezota Честит ви рожден ден!Много да сте здрави щастливи и обичани,а Септември най-големите подаръци ще получите!
 newsm59  bigdance2
Мале Асе миличка големи перипетии големи чудесии!Радвам се че сега с бебето сте добре! HugАма маци да не зема утре като отворя форума да прочета че си родила вече! Joy
Ох и мен се мъчи да ме фаща тоя вирус!!Ама не му се давам!!А иначе покрай тоя ремонт в нас мъж ми само кашля и киха и едвам диша горкия!Та пак купувахме инхалатори за асмата и не ми се мисли как ще я кара!!
С бебо сме добре обаче!!Това поне е хубаво рита ли рита мъничето ми за компенсация на онзи ден когато ме изплаши! Laughing
Муцо кви катетри мари!!! JoyАз не ща да ми бъркат у нежното местенце там с тръбички!! JoyЩе се моля пък барем ма пожалят!То може да не се наложи де ама знае ли човек hahaha

# 229
Дианче, Pezota да сте живи и здрави и много обичани!  newsm51

Асе, добри премеждия си имала. Пази се повече, мила Naughty а за парите не се ядосвай, това е малкият дявол.

ston, бързо оздравяване ти желая!

Много ми харесва блогът. Ще се разпиша и аз скоро в него, просто сега хич не ми се седи пред компа, влизам само да ви държа под око Wink

# 230
Dian4ence, Pezota Честит ви рожден ден! nbirthday
Да сте здрави и бебетата да раздават шутове!!!
А за вируса да кажа че аз сам по добре,вече нямам температура.Ура и като баите да кажа
ПАЗЕТЕ СЕ че голям ужас нямах сили да стана кило и половина свалих .Дано беба не е усетила колко и е зле на мама!!!Аиде да си почивате много ...!!!  newsm10

# 231
Алоу, рожденничките, страхотни почерпки раздавате! Аз раздавам за вас много здраве и любов! Hug  bouquet
Другото само ша доди.
Мен ме е хванала лигнята нещо, ще я видим тая работа. Срамежливкото ме подритва редовно, дори в сряда на репетицията (нали вече чуват пущините) подрипваше в ритъма на песните. Очертава се музикален като брат си. От сега съм се размислила за концерта ни през август - с голямата шкемба имам две солови изпълнения Shocked ooooh! Предупредих ги отсега да ми търсят заместничка, че няма да мога да се дотъркалям на сцената в никоя одежда подходяща за целите - все пак ще съм в 35 седмица.

Асе, мила, направо ми се разлупка сърцето заради теб. Направо ти се чудя на акъла тоз загубен път да го катериш нагоре-надоле като здравей-довиждане. Аз съм сдала багажа още на първия завой (имам мноооого "приятни" спомени от него). Hug

У нас времето като по чудо е топло, слънчево и само за разходки. Направо не се спираме у дома. Вече докарвам текезесарски тен Joy

# 232
Малееее, колко дейни сте били през тези два дни  Hug До сега ви четох, та милото чак заспа на дивана докато ме чака  Laughing
Разгледах блога и е супер Simple Smile И какви сте хубавииии, пу-пу да не са ви уроки   newsm51 Едно голяяямо гууш за всички  Hug И аз искам да се включа, но понеже не съм наясно, ще съм благодарна ако някой разясни на лични. Иначе прочетох обясненията и съм наясно, само дето нямам Add new entry, a add new blog : http://september2008.multiply.com/journal/compose Ако е същото, как се качва снимка тогава  newsm78
Асе, големи премеждия, мила  Hug Важното е, че всичко е свършило добре  Hug
Честито на рожденичките newsm59 От здраве да не се отървете Hug А с тези почерпки май ще станем сто кила до септември  Mr. Green Аз за два дни при мама и тате две килца трупнах  Cry
Още нещо исках да кажа, ама кво да се прави ... празна глава бременна  Joy

# 233
Вечка,ама знайш ква хубава ще си с големият тумбак на сцената LaughingПък и песните ти ще са интересни,с "ах","ъх"...нали ще се задъхваме тогава Joyкакъв е тоя хор,бе мацко?sorry,ако си обяснявала,а аз съм бляла Embarassed
ston-какъв е тоя вирус?10 дни-че ти на парцал си станала HugДа се оправяш бързо Hug
Сонче,то голям зор с тоя блог SickАз така и не успях да си сложа рожденната дата пък ooooh!
Сега да ви се оплача и аз.Сина ми като поканил приятел у дома,а краката на момчето миришат,та се не трае CrazyТакова чудо не бях мирисала/цялата къща мирише/.Сега ми се гади все едно току-що съм забременяла.Като проветрих,взе,че ми се дояде пица и пратих младежа да ми купи полуготова за микровълнова,че да не чакам ако си поръчам.Е,добре де,ама с тая пица сега мога да отрепя някой,ако го замеря smile3514И в крайна сметка си поръчах.....та ще ми излезе златна тая моя прищявка smile3515

Суит,разгледах снимките-ама тя голяма сладурана твойта госпожица Heart Eyes

# 234
  • София
Суит,разгледах снимките-ама тя голяма сладурана твойта госпожица Heart Eyes

Уандичке, мерси за вниманието.   bouquet
Ето тука можеш да добавиш рождения си ден:
http://september2008.multiply.com/calendar/compose
 Hug

Ако и сега имаш проблеми, значи не си се логнала в сайта. Паролата и потребителското име са на първата страничка в темичката след списъка на мамите.  Peace Влизаш с тях в сайта и можеш да пишеш и добавяш каквото си искаш.  Laughing

# 235
Уанде, верно е голям зор   comp03 Язък, че съм инженер  Embarassed Но какво да се прави Wink
Като прочетох за пицата и олигавих тука клавиатурата  Crazy Утре май тва ще готвя Wink
sweetkids, аз рождения ден го оправих, но я кажи моля, как става това със снимката. Въобще на правилното място ли съм?
Забравих да се изжалвам, че в петък се подстригах Sad Сега нямам нищо общо със снимаката от срещата. Милото уж много ме хареса, а ми вика "ние врабчетата"  smile3511 Добре, че е коса и расте, че ми иде да се гръмна  #2gunfire
Сега ви оставям за час-два, че започна Индиана Wink

# 236
  • Свиленград
Момичета, изтипосах се и аз в блога,ама сам,о с тази снимка не можах да се справя. Постнах я като атачмент. Ако някой може да я оправи нека ми помогне  Embarassed Иначе...ок, няма проблеми!
Асе, всичко е добре,когато свърши добре,така че...пази се малко повече и всичко ще бъде наред.

Уандич, хахахахахахха до какви последствия водят едни миризливи крака,а?  Joy Joy Joy
Ston, този вирус го изкарах и аз. Искренно ти съчувствам,защото знам какво е. Пожелавам ти скорошно оздравяване.

# 237
Вили-да,бе Joyдо ядове и разходи hahahaАма чудя се на родителите на такива деца-то добре-пуберитет,ама съвсем пък мерки да не вземат newsm78То детето не е виновно/като не е научено на хигиена/
Сонче-недей се лигави над клавиатурата rotfImaoТо камък беше-не става за ядене-отврат ooooh!
Суит-е,как нема да гледам снимки,бе душа PartyСега си сложих датата.но да видим до кога ще стои там,че и вчера беше същото,пък днес като се проверих и никва ме нема.То верно,че съм чак декември,ама.......Пък няма нужда да се логвам,нали съм се изтипосала и аз в представянето hahaha
Инженери,неинженери-зор си е тоя сайт/или ние сме съвсем изтъпяли с тея хормони/ newsm62

# 238
Вечка,ама знайш ква хубава ще си с големият тумбак на сцената LaughingПък и песните ти ще са интересни,с "ах","ъх"...нали ще се задъхваме тогава Joyкакъв е тоя хор,бе мацко?sorry,ако си обяснявала,а аз съм бляла Embarassed

Уандич, не съм обяснявала подробно. Пеем госпъли, филмова музика и откъси от мюзикъли. Проблемът при концерта е, че ще пеем откъси от мюзикъли, а за двете роли няма откъде да намеря коремести костюми.
Солата ми са от "Уестсайдска история" и от "Клетниците" - все специфични неща. Ама ще съм голяма смешка...

Сонче, за влизането в блога - точно това е командата, което ти пишеш, моята бременна глава пак фантазира. За качването на снимка - погледни малките картинки като ти се отвори новия прозорец да пишеш, една от тях беше за избор на снимка и можеш да качваш директно от компа си. Някой питаше вчера за размера на снимката - няма никакво значение. Моята снимка е към 1900 пиксела по дългата страна и пак ми я качи без да хъка и мъка. После автоматично я намаля, но имайте предвид, че омазва качеството.

Много приятно съм изненадана от всички хубавици дето се престрашиха да пишат в блога. Само на Стела ще опъвам ушите с тая анкета дето я е мацнала, дори не знам как да я махна.

# 239
Ве4 изтрии я де.И аз не знам, как.Даже не знам как го направих.Изтрии го.

Общи условия

Активация на акаунт