Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои съвети и методи за успокояване на бебето в корема?
Какви са някои съвети за справяне с безпокойството по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои съвети и методи за успокояване на бебето в корема?
Участниците предлагат различни методи за успокояване на бебето в корема, като например да лежи по гръб, да говори с нежен глас, леко да гали корема и промяна на позицията, за да се раздвижи бебето. Участниците предлагат методи като лежане на гръб, говорене с нежен глас, галенe по корема и промяна на позицията, за да се разбуди бебето.
-
Какви са някои съвети за справяне с безпокойството по време на бременност?
-
Къде мога да намеря дрехи за бременни в София?
-
Какво се случи с Мирка и бебето й и как реагираха хората?
Там дет сте жега ле е? УандЕту, боооц:)! Приготви ли големия шезлонг за дебелата Муца?
Как шса фърлям кат зАклан петел във водатаааа, кат шамандура, мааани..
Аз не го усетих като ми го сложиха. Магьосник беше сестрата. Само като го махат леко придърпва. Пък и защо му е на човек катетър като ще ражда нормално?
Да си пръскаш ггъзето, ако се наложи да го посцепят
Ще набием сестрата с катетрите ма.Спок сега.

а за парите не се ядосвай, това е малкият дявол.

Предупредих ги отсега да ми търсят заместничка, че няма да мога да се дотъркалям на сцената в никоя одежда подходяща за целите - все пак ще съм в 35 седмица.

Аз така и не успях да си сложа рожденната дата пък
Такова чудо не бях мирисала/цялата къща мирише/.Сега ми се гади все едно току-що съм забременяла.Като проветрих,взе,че ми се дояде пица и пратих младежа да ми купи полуготова за микровълнова,че да не чакам ако си поръчам.Е,добре де,ама с тая пица сега мога да отрепя някой,ако го замеря
И в крайна сметка си поръчах.....та ще ми излезе златна тая моя прищявка 
Язък, че съм инженер
Сега нямам нищо общо със снимаката от срещата. Милото уж много ме хареса, а ми вика "ние врабчетата"
Добре, че е коса и расте, че ми иде да се гръмна 
То камък беше-не става за ядене-отврат
Сега си сложих датата.но да видим до кога ще стои там,че и вчера беше същото,пък днес като се проверих и никва ме нема.То верно,че съм чак декември,ама.......Пък няма нужда да се логвам,нали съм се изтипосала и аз в представянето