Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои съвети и методи за успокояване на бебето в корема?
Какви са някои съвети за справяне с безпокойството по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои съвети и методи за успокояване на бебето в корема?
Участниците предлагат различни методи за успокояване на бебето в корема, като например да лежи по гръб, да говори с нежен глас, леко да гали корема и промяна на позицията, за да се раздвижи бебето. Участниците предлагат методи като лежане на гръб, говорене с нежен глас, галенe по корема и промяна на позицията, за да се разбуди бебето.
-
Какви са някои съвети за справяне с безпокойството по време на бременност?
-
Къде мога да намеря дрехи за бременни в София?
-
Какво се случи с Мирка и бебето й и как реагираха хората?

)", това беше малко лирично отклонение..
във ваша чест е са и ще гаврътна гълток за здраве, многодетство, дълголетие и каквото ви дУша сака..аз съм срамежлива и няма да си слагам снимка в блога и да пиша за себе си
, някой поет, ако има, да действа:) и да направи менует:)повтарям- менует..
И чак да ти пуснат райския си решила! 
Само дето снимка не сложих, че сега както съм се офърцала нямам актуална. Но тези дни ще се снимам и ще допълня.
Майка му обаче се понася към леглото

Аз и в албума с булките исках да слагам снимки ,ама като ми работи мозъка на 50%...и не схващам
Моя доки ми каза че ще направим каквото искам/ако до тогава няма показания за секцио/но той лично е против секциото!Аз го обмислях и то друга гледна точка-зная че ще ме боли много каквото и да е раждането!Но се страхувам че в паниката и големия шок/аз от страх и болка заедно изпадам в шок/ мога вместо да напъвам правилно и както там си му е редът да навредя по някакъв начин на бебо!А от тази гледна точка като ще ме боли поне бебето да е изън корема ми и да няма никаква опасност за него пък аз ще се оправя!
В крайна сметка има жени които и след нормално раждане едва ходят стават лягат сядат и им е трудно да се грижат за бебтата си!И другия вариант-след секцио все едно нищо не им е било и се грижат сами за децата си без проблеми!
Цунки и хубав ден!