През СЕПТЕМВРИ ще проплаче наш'то мъничко юначе

• 12 292
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
А Шийла предлагам да я чакаме на летище София с "Калашници" Joy Joy Joy,че хич не чува да сложи снимчица hahaha

Аиде де! Wink

Dian4ence, Pezota,   bouquet   bouquet   bouquet

# 211
Dian4ence, Pezota, бъдете здрави smile3525

# 212
Е не! До сега писах огромен постинг и ми се затри ooooh! Не мога да повярвам просто Whistling
Голям разказ ви бях спретнала, но сега ще го карам в кратце. Вчера имах зверски контракции с болки. Проходът Шипка ми взе здравето с милиардите си дупки и разходката ни до Габрово се провали. Аз лежах, мама ми набоде гъзето с но-шпа и нещата уж се пооправиха. Обаче връщането даде всичко от себе си и пак се тръшнах с по-леки болки и контракции, но и с нещо като напъни. Сещате се как си изкарахме акъла, но като полежах успях да разчленя болките и установих, че "напъните" всъщност са колит и газове, които организмът ми се опитва да изкара, но не успява. Така или иначе към 8.30 отидохме в спешното в Казанлък и ме прегледаха. Всичко е ОК. Добре, че докторът се съгласи първо да ме погледне на ехографа и ако има нужда тогава гинекологично. Та се видя,че бебето е ОК, околоплодните води са в норма и... бебето било в 28 седмица, а предполагаемия ми термин 25 юли #Crazy Ей това ни шашна, въпреки, че аз си знам, че отглеждам големи бебета.. Ама не чак толкоз Wink Та сега чакам да се приберем в София и моят доктор да си каже как са нещата.
Гадното е, че не могат да установят от къде са ми болките. Предполагат, че са от бъбреците, или от задържане на урина и връщането й по уретрите към бъбречните легенчета... ooooh! Така или иначе доста се стреснахме Confused Но сега си почивам и съм добре Grinning
Така или иначе снощната случка имаше уникален завършек, защото мъжът ми успя да заключи колата пред болницата запалена и с ключа на стартера Shocked алармата ни прави някакви проблеми, та така... и до 1 часа след полунощ 6-ма мъже се суетиха да я отключват... търсиха ключар, не го намериха... Най-накрая ключарят ни намери сам и за 3 минути работа поиска 100 лв. Иван ги даде, както се сещате, защото просто бяхме в безизходица, но възмущението си остана #Cussing out Защото имам чувството, че само в тази държава като те видят на зор и в безизходица ще им хрумне така гадно да се възползват от ситуацията Sad Но пък ние сме живи и здрави и добре, колата е здрава и... халал да му са паричките на тоз пич. Само дето наистина трудно преглъщам такова безочие Sad

# 213
Малеееее Асе големи тревоги сте имали.Радвам се,че всичко е добре и най -вече ти и бебо Hug

# 214
Асе, наистина си преживяла един кошмар! Не стига твоите притеснения за бебо, ами и случката с ключаря, аз ако бях сигурно щях още да усложня нещата. Много се изнервям от подобно отношение.  #Cussing out Това с ключарите ми се е случвало и на мен, и сигурно в такова състояние щях да посегна на някого #2gunfire
Почивай си повече Hug, че те чака обратно път до София  bouquet Да кажеш как си после, ей, а и това с термина, наистина те мятат от дата в дата  #Crazy без да им мигне окото. 
Ти си печена и вярвам, че всичко ще се нареди Hug

# 215
Pezota,  nbirthday newsm67
Асе ужас.как си сега сльнце? Ма твоя Иван що не го уби този бе?Моя щеше така да направи.Ако си добре наврьщане, слез от магистралата и ела до Лове4 де. Hug
Sheila   само се скатаваш ти.Ще те 4акаме, ще видиш ти  Wink

# 216
Добре съм, бе Hug Всъщност до сега си правихме разбор с майка ми и тази бременност всъщност ми е точно като първата. Обаче първия път ги нямаше семейните задължения в сегашния им формат. И просто наистина съм си почивала страшно, страшно много Grinning А и сега (за добро или за зло) имам доста повече опит и натрупана информация, та доста по-лесно се плаша Rolling Eyes Пък и на страха очите били големи. Та наистина по едно време вчера бая се бях панирала ooooh! Но днес съм си същата, каквато си ме знаете Wink
Голям смях вчера Иван вика - ти нали няма да ми правиш такива изпълнения на почивката Laughing Викам - споко! Уж съм избрала мястото близо до хубав медицински център Wink Но се надявам да не му ползваме услугите Praynig Пък и пътят до Приморско бил нов. Изобщо не се минавало през Дюни и бил прав и добър. Освен това номерът с неспирането за пишкане повече няма да го повторим, защото то вчера от там тръгнаха работите. Много ми се пишкаше, обаче по прохода имаше зверска колона и нямаше как да сляза и да се изпишкам отстрани, та стисках до Габрово и явно това си е оказало много голямо влияние. После мама като ми набоде гъзето и като му праснах две бири - нещата влязоха във форма Wink Обаче наистина пътят не пречи, ако не е дупчен. Много кофти се отразява друсането нагоре-надолу Confused
А Иван - ми какво да ви кажа. Той беше толкова каталясал, че просто му ги даде парите и толкоз. Днес сме тук основна тема на разговор, щото както се сещате местните обсъждат как извадил парите и директно ги дал Wink Ама в такава ситуация и по нощите... какво може да направи. НЕ върви нито да се караш, нито нищо... Тъпо, но пък този да му мисли как спи спокойно като се възползва така от хорската безпомощност Sunglasses

Хей - ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКИТЕ  bouquet Да сте ни здрави, обичани и усмихнати, а най-големите подаръци - нали знаете - през Септември Hug Hug Hug

# 217
Здравейте сладурани  Hug!
Да ви спретна една виртуална почерпка по случай РД Simple Smile

Много се радвам, че тази година раста, а не само старея. Пожелавам ви и на вас да сте здрави, много усмихнати и спокйни и на есен да си имате най-сладките бебчета!

Асе, съжалявам че си преживяла токова премеждия. Дано се оправиш бързо и повече да не те мъчат никакви болежки   bouquet

# 218
Асе, добре че твоите премеждия все пак са завършили с добър край. Пожелавам ти да не се повтарят повече!  Hug
Dianchence, честит рожден ден! Жива, здрава и щастлива и с най-сладкото бебе септември месец!
Момичета, и аз се изпльосках в блога Simple Smile Големи сте сладурани всичките! Simple Smile
Ние днес се завърнахме от поредното си приключение, ходихме на Капиновския манастир, откриване на мотосъбор-сезона, имаше и концерт, абе беше много хубаво... Бебко не спря да рита докато гледахме игрите с мотори и концерта!  Flutter Сега ще си почивам и .... ще плюскааааам хехех Simple Smile Айде хубав ден!

# 219
Асе- HugПовече такива изпълнения- NaughtyАма ти така както я караш-на следващият преглед да не ти кажат,че ти е време да раждаш JoyКъде чак юли заби,бе слънце newsm78 Joy
Моарейн-как да спре бебко да рита с такива диви мама и тати Heart EyesАйде-и да не плюскаш много hahaha
Дианченце-от кога чакаме за почерпката,то лиги не ни останаха Joy newsm24

# 220
Дианченце,Pezota - Честито милички!!! Здраве, любов и гоооолеми подаръци ви желая.. септември , де Hug Hug HugВярно е че растете а не стареете Joy
Асе, Браво Crazyти тоз път през Шипка много го обичаш, май Naughty.
То там е ужас по всяко време на годината. Радвам се че всичко е ОК Hug Hugи да цункаш малката къдрокоса кукла Hug Hug Hug

# 221
Уанди, веднъж раждах юли, айде стига вече Crazy Wink
Пък и чак толкоз циганската не съм забременяла Laughing Последната ми дата беше 15-ти ноември. И по първоначални изчисления бях забременяла с по-късна овулация, но после както тръгна бебето си се оказа, че овулацията е била не повече от ден-два по-късно. Ама чак за юли не съм Naughty
Иначе ми даде снимка снощи човекът - добре си е замерил, обаче не му знам апаратчето колко го бива. Така че докато не ме види този, на когото имам доверие - не приемам никакви странни термини Grinning
То верно навремето им е било по-лесно. Сега с тези ехографи - ужассс. Все ще се намери с какво да те хвърлят в мисъл Whistling
Маринче, ами какво да направя като нашите живеят в Шипка и работят в Габрово Grinning Пък на Етъра в работилничките има такива вкусотии Blush ммммм. И аз обичам да си похождам Party Но сега се прибираме и почивам активно до 22 май, че тогава ще тръгваме за Бургас, защото на Иван братовчедка му е абитуриентка Crazy

# 222
  • Варна
Дианченце,Pezota birthday birthday

bdbaloni baloni

Желая ви много сладки подаръци на есен  Hug

# 223
Здравейте, има ли още някой тук дето да го е тръшнал гадният вирус, който явно върлува навсякъде? Егати и почивните дни и двамата с малкия сме болни. Само дето той вече е почти здрав, а на моето краят му не се вижда. Виктор въпреки, че уж беше болен, не спря да щурее като за световно, а аз с някакви остатъци от глас се опитвах да го усмиря малко. За всички бели, които можеше да направи реши, че точно сега му е времето.  Добре, че го пратих няколко дена на бабин дом, че иначе както си бяхме сами двамата щях да откача. На всичкото отгоре с тези празници болниците празни откъм лекари. Все ме бяха хващали разни настинки през годините, ама такова чудо като сега - вече 10 дена, не ми се беше случвало. Първо уж съвсем леки болки в гърлото, след това 2-3 дена здраво раздрано гърло в комбинация с болящ нос. Тъкмо свърши това и се почна една ужасна кашлица, която ми докара зверско главоболие. После и то отмина, ама продължавам да си бухам като магаре. След силно течащ нос, по който отидоха две рола тоалетна хартия, сега мога да се похваля със силно запушен нос. Абе вече ми се струва, че не мога да си спомня какво е това да се чувстваш нормално. И почти никакви лекарства не могат да се вземат. Ако не се оправя до края на почивните дни съм пак на доктор за нови лекарства и нов болничен. Що пари оставихме по аптеките заради мен и малкия през тези дни, направо не ми се мисли. И вкъщи ми омръзна да стоя и да се примъквам само от едното легло към другото като някоя стара баба.
Е, оплаках се хубаво. Може пък сега да ми мине. Единственото хубаво в цялата история е, че поради тотална липса на какъвто и да е апетит сигурно свалих 1-2 кг.

# 224
  • София
Честито на рожденничките! Да лапате днес вкусни торти, да получите прекрасни подаръци и винаги да сте здрави и щастливи от живота!    bouquet  bouquet  bouquet

Асе, няма защо да се ядосвате за парите и за нелепата ситуация- в такъв момент какво друго можехте да направите? Нали всичко е приключило благополучно все пак!  Peace  А за термина ти- хич не ми се вярва да е толкова рано.  Thinking  На мен последната ми менструация беше на 20 декември- значи месец и 5 дена след твоята, терминът ми е 27 септември. Овулация-не овулация, да си месец и малко отгоре пред мен, ама чак юли....нещо се е объркал докторът, ми се струва. Важното е, че е свършил работа човекът, де- видял е, че всичко е наред с бебето.  Simple Smile

Ние преди малко се върнахме от приятна семейна разходка в Борисовата градина. Ходихме на конната база на "Егида" да погледаме кончетата и Зори да направи една обиколка с понито, после поседяхме покрай езерото, но не се качихме на лодките, защото имаше доста вятър. На който му се гледат снимки, може да хвърли едно око-
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242904

Освен това сложих нова снимка в албумчето при коремчетата. А блогът става все по-готин и по-готин!  Hug

ston2000, съжалявам, че сте болни!  Sad Особено е гадно да боледуваш, когато си бременна и почти нищо не може да се взима като лекарство.  Sick За болно гърло много добра работа върши спрей с прополис- продават се във всяка аптека. Също и пчелен клей на капки. Пие се с малко водичка. За носа можеш да пръскаш Стеримар и Еуфорбиум (хомеопатичен спрей за хрема). Билкови чайове, мед, лимони - всичко това не лекува веднага, но помага.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт