През СЕПТЕМВРИ ще проплаче наш'то мъничко юначе

• 12 300
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Мирка пуснах ти на лични обяснение дано да съм помогнала Hug
sweetkids_mama страшно заглавие,много ми хареса newsm10

# 196
Е, изтипосах се и аз в блога,  Simple Smile, много сладко се получава, хайде повече мами там!

# 197
Ми и аз не мога да се постна в блога, само чета  newsm78, даже акаунт си направих. Но както и да е, поне ще ви чета... то друго не остана.

А, за грамажите на бебето, на 19и април когато бях на преглед в Токуда, ми казаха, че бебето според ехографа тежало примерно 230 гр, но те слагали още 160-190 гр отгоре, защото ехографа им бил настройван от японци за японци.
Така че в 18а-19а седмица 420 гр бебе, малко мноооооооожко ми се стори, още повече, че горе долу тогава бебето е 1/10 от крайното си тегло. Да няма гигант от 4100 да раждам  #Crazy????
Така че, тва с теглото на бебоците - малко ала-бала ми се струва.......

# 198
pezota пробвай с user - September2008
pass - mamaibebe със тези трябва да влизаш за да можеш да пишеш мисля,че трябва да стане ако не бъркам нещо.
Мирка какво стана оправи ли се с блога?

# 199
С много благодарности на Singing girl. Явно съм проспала на предишните страници паролата и юзър нейма.  Crazy

# 200
Ей ме в блога ама без снимка че явно не ме хареса и не ми позволи да я кача-голяма ли е не знам!! newsm78Не зная и какъв е максимума за големина на снимките!както и да е няма да ме гледате и без това не съм от най-убавите Joy
Големи благодарности на Пеещата мама и от мен ако не беше тя щях да се мотая като патица в калчища още!

# 201
Мирка радвам се че си успяла Hug и си си много хубава даже нали гледах снимките от срещата,голяма си сладурана Flutter
Може да пробваш с по малка ако имате промени се правят под профила има edit ако решиш за снимка Peace

# 202
И аз се изтипосах , до колкото можах.

# 203
Могла си,могла си Joy Heart Eyes
А някои утре ще имат рожден ден,а? Wink

# 204
Чакаме виртуална почерпка  Hug

# 205
Ами не мога,момичета,явно съм много zастреляна.Първо не zнам как да пиша на кирилица,там няма кредор,пък аz нямам кирилица тука.После въпроси ли трябва да ми иzлиzат,или вие си иzкисляте какво и в какъв ред да пишете?И не zнам как качвате снимките..Карай,така се мъчих и докато успях да сложа снимка в албума..
Спите ли всички?Хайде лека нощ...

# 206
Ооооо, какви сте убави всичките. Ама гледам албума на коремите не расте...защо?!

Деси, ти можеш да го напишеш тук и след това да го копираш и сложиш там. За снимките..сигурно има начин като пишеш в блога да качиш снимка.

# 207
Шиила а ти турна ли съ там.Дъ тъ видим пак бе душа.Такава елегантна.Пък и какви хубави снимки правишшш .. Hug
Диан4енце  newsm64 newsm59 newsm67 newsm18  bigdance2 newsm18 Tada  costumed034  ura

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 10:16 от stelllla

# 208
Дианченце,pezota, nbirthday Да сте живи и здрави,пък подаръка да си го получите септември Heart Eyes
И хайде-чакаме да ни почерпите,че сме бременни Joy
А Шийла предлагам да я чакаме на летище София с "Калашници" Joy Joy Joy,че хич не чува да сложи снимчица hahaha

# 209
Дианченце,pezota  newsm59 newsm67  Gift  party023 Tada  ura Честит ви рожден ден милички пожелавам ви здраве на вас и вашите семейства и септември месец най-хубавия подарък Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт