През СЕПТЕМВРИ ще проплаче наш'то мъничко юначе

• 12 286
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Мирка ма то голяма аристократщина бе, слънце  Joy
Радвам се, че вече си добре  Hug
Ириноооооооууууууу ти да ни съ сърдиш мъри.Нали тъ хваля  smile3534 Hug

# 76
  • София
Стелооооу, я съ скрий, ма smile3534

# 77
Ми ш` съ скрия.  smile3533 Ще ходя да лягам.Дано успея да поспя тази нощ.
Лека от мен. Hug

# 78
  • София
И от мен лека.   HugЗет ти мъ гони и без това Joy Joy Joy hahaha

# 79
 smile3508 ами нормално.Да дадем път на младите. Heart Eyes smile3533 Hug

# 80
Айде,убавици-лека нощ от мен smile3524Да спинкате спокойни/за Мирката най-вече Peace/и утре с хубави новинки от всички  bouquet
А!Щях да забравя-Веч-хубав съвет за костилките от череши PeaceИ браво за снимката HugОт колко време все забравям да кажа EmbarassedАма докато изчета всички страници и забравям някои неща Sick

# 81
МИРКА, много се радвам че всичко е наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    bouquet  newsm51 newsm51 newsm51
Знаех си че ще е така, но важното бе ти да си убедена. Вече съм спокойна на 100% и отивам да си лягам. Лека нощ момичета и приятно изкарване на многото почивни дни.....

# 82
А така,Уанде,иzясни ми се картинката,ми много ясно,че няма да го биеш,а zа носенето съвсем..Аz точно т´ва си викам,ма де да ви zнам отношенията Joy Бе който си нема акъл(сиреч аz),така е..
Айде лека,сигурно спите вече..

# 83
Миркааааааааа, разплака ме бе момиче...ма верно майката сие майка....ох,пък моита мн ми липсва Cry ей,момичета с вас ставам и с вас лягам,образно казано де... Hugседа си тука накрай света и чета ,чета Heart Eyes

# 84
Мирка, радвам се че си се успокоила. Но така е, от сега се почва с тези притеснения, отърване нема.

Stelllla, ми как ще го кърмиш туй девойче? Майтап де, нищо му няма на горкото, остави го на мира.

Uanda и твойта прекрасна се заформя, браво, браво.

Иринке, Иринке, ти изкомандва ли красотния пубертет да ти качи някоя снимка? Не се уфлянквай, искам да се "запознаем".

Сонче, ми добре си ти е момчето, ама дзвинявай, нашто май та минава.  Joy

# 85
На кой ще дърпам ушите Naughty, където му минаваха такива мисли в главата... Мирка, наистина  май си го изпитала майчинския инстинкт Whistling Whistling, както майка ми казва" Майка лесно се не става" Peace Peace. Радвам се че си се успокоила , пии едно топло мляко и гушни милото.
Ух,   ooooh! че съм заплес ...ЧЕСТИТИ НОВИ ГАЩУРИ, появиха ни се и снахите..... Joy Joy Joy те срамежливи не като майките си Joy Joy Joy ама и хубави бе, пу пу

ЧЕСТИТ  ДЕН НА ТРУДА, девойки!!!
 Да си починете хубаво днес, най добре под завивките, или на масата:35: Joy

# 86

Stelllla, ми как ще го кърмиш туй девойче? Майтап де, нищо му няма на горкото, остави го на мира.

Ми не знам, златна.Но как  newsm78 ще плува в морето по гръб се чудя  Joy Joy
Дано се оправи тоз нос.
Иначе ви качих и малко от женските и прелести.Стига само мъжки.И без това ни водите. Wink
Хубав ден и весели празници.Айдееееее пак запразнихме.Нормално.

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 09:41 от stelllla

# 87
Добро утро мамета!!! Grinning Честит ви ден на труда и днес само да почивате никаква работа.
То като гледам пак ще сме в намален състав.
Айде лек ден на всички Hug Hug Hug

# 88
Добрутро моми (то сред бял ден станало)!
Ние у дома все сме болни.
Вчера вечер щерката ми се прибра от игра и дигна 40 градуса температура Shocked ако щеш.
Припомних си набърже всички бабини, лелини церове и лекове.
Малката има алергична кашлица, а мен ме заболя гърлото и почнахме лимоните и меда.
Разглеждах новите попълнения от снимки на малките красавици, ама те голем убавици бре Heart Eyes да са ви живи и здрави!

# 89
Здравейте и от мен Simple Smile
Мирка, душица, радвам се много за теб  Hug Пък и момиченце и име си има вече  stork-girl Ама голяма калпазанка, щом от сега ти изправя косата  Joy
Стелка, къде го видя тоя нос  newsm78 Нищо му няма на детето Hug Я каква красавица е  Laughing Абе всичките бебоци са ни бонбони  Hug
Sheila ще ги мерим  Naughty Аз не се предавам  Joy  Joy Пък и таткото толкова горд, милия  hahaha
Мен днес ме чака доста работа, но се включвам от време на време  Sunglasses
Мириам, дано се оправите бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт