През СЕПТЕМВРИ ще проплаче наш'то мъничко юначе

• 12 296
  • 294
  •   1
Отговори
# 90

усетих го, усетих го  newsm44
бебо шавал, а аз досега мислих че е някакво къркорене  Crazy
много благодаря за съветите на мамите, направо ми идва да ви  kiss Hug

лек и усмихнат ден от мен   bouquet

п.п. поздрави за мирка-много се радвам, 4е всичко е наред  Hug . ве4е знам какво е и защо си се притеснила така - аз всеки ден ще го проверявам  Blush

# 91
novi4ka браво smile3501 усещането е страхотно нали Party

# 92
Eхей! Хубави новини от Мирка! Следващият път за такива мисли ще има изкарване пред строя! Naughty
Сега споко до края! Peace
Аз на моя Зрънчо не мога да му покажа мъжествеността, че го раздава срамежлив пред доктора.
Вчера пак беше стиснал кълките. Joy
Аз да ви питам - няма ли да си направим списъче с рожденните дни и истинските ни имена в мултито в блоговата част?

# 93
  • София
Веч, ако споделиш с мен неграмотната що е то:
1. мултито?
2. блоговата част?
 Embarassed
Стелоооу, ти продължаваш с този нос Crossing Arms
Накара ме да ти зумна снимката на детето, та белким спреш да му се взираш. Значи супер добре се вижда, че това не е цялото нос, а се сливат нос и горна устна, както ти каза Уанда! smile3534
Новичка, честито.
Шейле, ами не съм още Embarassed
Mariam777 , бързо оздравяване!
Ние утре потегляме за Халкидики. Hug

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 14:50 от irinaradeva

# 94
Веч, ако споделиш с мен неграмотната що е то:
1. мултито?
2. блоговата част?
 Embarassed
Имам предвид нашата страничка, където си качваме снимките - сайта се казва Мултиплай (това е галеното).
Ако погледнеш заглавната страница, има вдясно част наречена Моя блог. Там можем да си пишем.

# 95
  • София
Мерси, Веч, за просветлението.
Като решите да го правим, всичко ще си кажа Joy

# 96
Момичета аз качих малко снимки от нашата сватба,ника ми излезе малко страни от снимката исках да е под нея ама не знам как става newsm78.Ако искате да гледкате заповядайте Flutter

# 97
  • София
Аз да ви питам - няма ли да си направим списъче с рожденните дни и истинските ни имена в мултито в блоговата част?

Хубава идея, Веч! Тъкмо си мислех наскоро, че ние хубаво се представихме кои сме и какво работим, обаче то беше преди толкова много теми, че лично аз всичко съм забравила.... Embarassed Кога ще почваме? Нали всяка от нас може да пише свободно там?

Новичка, поздравления, видя ли, че е въпрос само да свикнеш с усещането.  Grinning Оттук-нататък все ще те почуква отвътре човечето.  Crazy

Ирина, хубаво прекарване на Халкидики! Дано да имате повечко слънце и хубави разходки!  Peace

# 98
Здравейте, момичета Heart Eyes
Един ден не влязох и нещата потръгнаха със старите скорости. Браво!

Мирка, радвам се, че всичко е наред с бебка. Напълно разбирам как си се притеснила  Hug Аз веднъж в началото до нервна криза се докарах от подобни притеснения Embarassed

Ирина, хубаво изкарване и дано времето е с вас Simple Smile

Мариам, бързо оздравяване на щерката!

Новичка, честито за усещането. Възможно е в началото да не го усещаш постоянно. Казвам това, за да не се притесниш и ти като Мирка Hug

Сигурно пропускам някой с радостите или болежките му, затова моля за извинение. За всички  bouquet

# 99
Иринка-приятно прекарване на почивката Hug
Новичка-чудесно,че си усетила бебчо,но сега да не вземеш да правиш кълбета,че да го усещаш постоянно JoyМоже да не го усещаш всеки ден с еднаква сила,това да не те тревожи Peace
Мариам-бързо да се оправя девойката Hug
Абе,булките WhistlingМного сте хубави всички Peaceпу-пу Party
Разглеждах снимките....къде изчезна момчето на Шийла??? newsm78
Щях да забравя-честит празник!  bouquet

# 100
Dianchence  много ти благодаря мила эа телефона на Марков но като звъннах часовете за 5 май бяха вече заети и има свободни чак за юни.Още веднъж ти благодаря много! 
Сега да ни е честита новата тема! Честити гащички на мамите! И честити празници на всички! Отивамда ви изчитам!

# 101
Леле да не би аз да съм направила нещо като съм качвала снимки и за това сега да е изчезнала снимката на  Шийла Rolling Eyes
Понеже ми е за първи път и много не бях наясно със сайта ама мисля,че нищо не съм трила или махала само качих снимки от сватбата.
Ако заради мен нещо е изчезнала снимката много се извинявам на Шийла Embarassed baby_neutral

# 102
Момичета в понеделник съм на фетална морфология при Марков. Когато звъннах ми каза че няма свободни часове но после се обади и ме прие така че стискайте палци. Аз малко се тревожа защото май все още не съм усетила бебо и не знам дали това е нормално и дали всичко е наред.Дано да е наред че ми минаха някакви ужасни мисли скоро!Чао за сега от мен.

# 103
 den4e Стискам палци всичко да мине добре не се тревожи някои майки по късно ги усещат чак към 22 седмица,ще видиш че бебока си е добре Hug

# 104
  • Бургас
Еооо, драги ми зрителки, как сте, молим ви? Добре? Бравооо! Напълняхте ли с някое и друго килце след празниците? То не бяха козунаци викате, то не бяха агнета, празниците продължават за някои..ехааа..живот:)!
 Сори, че не мога да ви чета, едва успях сега да седна да ви пиша..поздравявам нови мами, ако има..
 Да ви споделя за моите нови гащи..хихи..ама истински, не за пола на бебоко:)), подариха ми гащи, на сини сливи, бели инак..големи, бабини...ха!:) Супер са! Седя по цял ден пред огледалото и се оглеждам.. Joy
Я кажете ритат ли, ритат ли бибоцити:), има ли такива дет им се гади още, какво четете, купихте ли някоя нова дрешка.. Четохте ли маймунската тема? Аз намерих малко временце та хвърлих едно око, има какво да се научи, ама по- скоро се смях на това дет я карали да диша, а мъжът и почнал да диша, все едно той ще ражда..па ша дода, излизам сеге за неизвестно време..цуни- муни:)

Общи условия

Активация на акаунт