Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 185
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 210
Вещи,

Коригирай на 1 стр. така: Триците се ядат и през трите фази-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
допълнение    От първият ден на режима до последния ден на съзнателния ви живот!

# 211
Марини -  newsm51 - прекрасно лято !!!!!!

# 212
Марини,  Hug

А какво стана с диетуването на Ла бомба и Лео  Thinking Аз ли не съм ги засичала отавна тук?

# 213
Какво четене му ударих , чак очите ми станаха на  палачинки #Crazy.Браво на момичетата , които помагат на начинаещите , защото трудът е голям , за да се подготви всичко ясно и точно Simple Smile
Имам само едничък въпрос- ядете ли от готовите пилешки пържолки  newsm78, защото знам , че са солени. Удобни са за тези , които ходят на работа и затова питам да ги ям ли или НЕ

# 214
  • София
Я поздрав за подклуба на клуба   bouquet
Да не забравяте фолиевата киселина  Peace

За работа си нося храна, даже съм публикувала в блогосайта моята торба с манджи за работа  Embarassed В Продукти е, ако някой се интересува, де.

Купени пържоли и прочие
избягвам винаги, когато мога. Консумирам само на заведение в компания, когато няма друг изход (П). По принцип гледам да поръчвам салати напр. зелена салата с яйце (да има поне малко протеин), неподправени, за да съм сигурна, че нямат олио и т. н. Нося си парафиново олио в чантата и най-невъзмутимо си го вадя. Само предварително отлепям етуикета, за да не привличам вниманието много, де (ПЗ). Мога да посъветвам да попрочетете в блогоайта в Често задавани въпроси има доста по темата Simple Smile

За сиренето също там пише, ама да похилядня за новичките. В БГ няма достатъчно обезмаслено сирене, така че в 1 и 2 фаза - извара. Сирене и кашкавал - в 3 фаза.

И без да се обиждате, момичета нови, барем книжката (зелената) попрочетете, а? А относно своята реакция мога да кажа само: каквото повикало, такова се обадило. Щом дори Сън се отказа да ви отговаря, какво повече може да се добави  newsm78

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 15:55 от Зеленкото

# 215
Вижте колко интересна информация получих  Embarassed

mail.yahoo.com
YAHOO! ID: ducan_book
PASSWORD: knigata

Вижте в Drafts  #Crazy

не мога да вляза като се логна ми казва че или id-to или паролата е грешна

# 216
  • София
Чудех се колко време ще отнеме, докато някой злонамерено "открадне" хубавата идея  ooooh!

Очевидно не съм параноичка, а "реалистичка"  Embarassed  Просто някой се е възползвал и е сменил паролата и сега адресът е негов -  shame on you, крадецо  #Cussing out

П. С. Дадох сигнал където трябва, ама се съмнявам.... Ще пиша по-късно за резултата

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 16:31 от Зеленкото

# 217
tatyanasg аз като гледам и приблизително едни и същи старт & цели имаме Simple Smile освен да си пожелаем успехи и весело преобразяване с този режим. За мен лично не е нещо което спазвам насила, не бързам за никъде. Весело и вкусно ми е Simple Smile
мога да си ходя на обед до квартирата да ям, със закуската сам още леко на Вие, ама хапвам преди да тръгна за офиса ...   Tired Вода си пиивам открай време поне 2л., имам проблем с намиране на някои продукти тук, но има достъчно много, та не се тръшкам Simple Smile 
Много ми хареса преди време едно изказване на Наирянка , че тук нормативи и срокове няма Simple Smile когато тогава, с колкото с толкова, важното е  да се усещаш добре в кожата си  Peace

# 218
  • Някъде там...
Чудех се колко време ще отнеме, докато някой злонамерено "открадне" хубавата идея  ooooh!

Очевидно не съм параноичка, а "реалистичка"  Embarassed  Просто някой се е възползвал и е сменил паролата и сега адресът е негов -  shame on you, крадецо  #Cussing out

Нека който вече се е самообслужил да създаде една нова поща където се сети, да сложи книгата като драфт и да даде данните тук, за да могат и други да се самообслужат.

Който е регнал да пише за забравена парола , аз така си оправих една поща.

# 219
Честита юбилейна темичка! И моите килограми днес най-сетне са юбилейни. След почти месец на режима съм -6 , т.е. от 76 на 70кг.

# 220
  ...
 thorn birds smile3501  smile3501 smile3501 за поста
.....

Мерси Цоци  Blush
аз с четенето тук съм напред, но не пиша ... че да не спамя, не съм част от "отбора", нямам кой знае какво да кажа / сигурно така и ще си остана не много пишеща/, но последните две теми наистина ми се видяха прекалено много "новите" въпросите за може ли или не може  ... та реших да споделя, че не е mission impossible да се запознаеш с режима дори и с малко четене. Ама малко поне трябва. Да не говорим за личното ми мнение, че и повечко не е излишно, ама това вече всеки си знае.   Simple Smile

# 221
  • UK
  Ха, здравейте и от мен!
  Само да си кажа за кълновете Simple Smile Според мен, ако ще сме стриктни трябва да ги ползваме само на гала вечеря. Това все пак са семена или ядки и това, че са покълнали не променя този факт. Не смятам, че могат да се причислят към зеленчуците.
  Андичара ако искаш ми прати мейла си на лични, ще ти пратя книгата.

# 222
Здравейте момичета! Отдавна Ви чета, но не съм писала. От 20.03 съм на режима, досега само 5кг съм надолу, но и за никъде не бързам.
Ето нов адрес с книгата
pticasprujina@yahoo.com
ducan_book

# 223
А пържоли по ресторантите ядете ли ?
Питам защото обикновено по рецептурниците на ресторантите в рецептата е написано да се потапят в олио ,мазнина преди да се хвърлят на скарата  newsm78 

Лично аз си взимам шишчета, когато съм някъде навън. Някак си най- недокоснати от мазнината ми се виждат Crazy . Доколкото знам, самите тях не ги мажат, мажат повърхността, на която ги цър-първат. Абе незнам, ама голямо четене пада, като седнем някъде...  ooooh!

Цоци, ако с AutoCAD можеше да изкласяяяяя, ехееееее.... ма не мож' Tired (ти знаеш най- добре, де  Wink ). За чертежите: чертежи да искаш да ти правя Joy

Гудетоbouquet

Ако някой има проблем с виртуалната книга, да ми пише ЛС- ще я пращам Peace

# 224
Здравейте момичета
Моите кила бавно и славно си спадат  - за близо месец -5
Остават още 15, но ще ги преборя.

Имам въпрос за триците  Mr. Green Mr. Green

Не ме бийте

Забелязали ли са да действат по-слабо ако са сготвени – на кекс, палачинка и тн? От няколко дена ги ям само така и имам проблем с 00 и се чудя дали може да е от това?

Поздрави на всички упорити дюканки.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт