Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 263
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Само да се поФаля, че имам нови снимки топли-топли от преди няколко часа.

Ей ги на     http://family.webshots.com/photo/2922338910067505659MeJqNv

3-та на 62 кг.

# 241
Халеевааааааааааа -  newsm51 smile3501  - Евала!!!!!

# 242
  ...
 thorn birds smile3501  smile3501 smile3501 за поста
.....

Мерси Цоци  Blush
аз с четенето тук съм напред, но не пиша ... че да не спамя, не съм част от "отбора", нямам кой знае какво да кажа / сигурно така и ще си остана не много пишеща/, но последните две теми наистина ми се видяха прекалено много "новите" въпросите за може ли или не може  ... та реших да споделя, че не е mission impossible да се запознаеш с режима дори и с малко четене. Ама малко поне трябва. Да не говорим за личното ми мнение, че и повечко не е излишно, ама това вече всеки си знае.   Simple Smile
ама знаете ли то за режима си има книга.никой не е казал че информацията за него трябва да се черпи от тук.аз не мога да си представя как ще започна нещо без да съм се запознала с него.и общо взето виждам че все по -често тук влизат хора които може би са чули,видели или прочели някаква бегла статия за протеинова диета от която много се отслабва.и в никакъв случай от тук не може да се изчерпи всичката информация , макар ,че вече е написано за първокласник.
и не искам да обидя никой!

# 243
Халеева,

# 244
Кометкааа супер си Hug

# 245
  • София
Как сте Дюканки  Wink ?
Аз съм в Русе, но само хвърча по познати. Съвсем загубих до къде съм стигнала с темичките  Embarassed. Май ще направя един голям скок като се завърнем в София  Whistling .

# 246
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Здравейте сладурчета Simple Smile
Аз малко късно, нооооо, да ни е честита юбилейната темичка и bouquet за целия труд на Вещи, Зеленкото и всички, които се трудят по темата и блог-а.
Гледам имало е война, ама не бива, милички.
Аз се занервям ако някой ме пита нещо по 100 пъти, но после просто не отговарям и ... аз съм добре, пък може тоз, който пита да си направи труда да прочете.
Хубаво е да се просветим малко и после да питаме ако нещо наистина не е ясно...
Аааа и 10лв. никак не са много, като се има предвид колко пари сме дали преди това за хапчета, чайове, козметика и т.н. с вълшебно съдържание, които те карат да отслабваш за 5 дни и не ти дават да излезеш от ВЦ-то Simple Smile

Зеленко, аз свалих съдържанието на пощата, за която беше да;а юзернейм и пасс и мога да го кача някъде за сваляне, ако се наложи. Само кажете и мазниславка ще направи необходимото.

За мен сега да кажа малко Simple Smile - върнах си килцата, които бях стигнала преди манипулациите и сега пак килцата на лентичката са верни, от което съм много щастлива. Върнаха три ембриончета и сега чакаме да видим дали всички ще оживеят. Ако се задържат всички - леле - мале, мазниславка ще е най-слабата на света от безсъние дори Simple Smile
Питах Доки може ли да запазя режима, на който съм сега и пак му изредих какво мога да хапвам и той каза, че няма проблем, затова - ПРОДЪЛЖАВААААМ и съм с вас, което много ме радва.

Мъжо вече мина под 0.1 тон и той се кефи неимоверно. Започнах да вадя стари любими дрешки и двамата си правим ревюта Simple Smile

Снощи пък направих козуначето на jedira и стана прекрасно  Hug Направих обаче двойна доза и го сложих във форма на мъфини, че да има контрол Simple Smile Иначе до днес нямаше да има и трохичка от него.

Нямам навика да ви изреждам поименно, но искам да пожелая на всички много свалени килца и много добро настроение.  Hug

# 247
Мазнислава, радвам се, че си ОК  Hug  Дано и занапред  да си така  Peace

# 248
  • София
Относно откраднатата "поща" с качената книга. Засега една интересна птичка създаде нов мейл по същия образец. Старият е възстановен, но от съображения за сигурност просто ми тръснаха новата му парола и да се оправям както мога  Embarassed Така че който иска, може да даде заявка на ЛС  Embarassed Напомням, че е редно всеки да си закупи книгата (зелената), за да му е винаги под ръка, а това е само временно решение, тъй като по някои населени места се твърди, че книгата била изчерпана. Да не се забравя съществуването на онлайн книжарниците  Peace

Понеже наближава моят 4-те месец с Дюкан (на 07.05.2008 г.), ето няколко снимчици от днес . Който помни първоначалния ми ник, ще намери някои от тях за прилично   hahaha тематични Joy

За протокола: 10 кг. за първите 3 месеца, 1 кг. (сериозно задържане) за 4-тия. Остава около 1/3 от пътя - мисля, че ще успея  Embarassed
Ограничавам само триците и прясното мляко. Нося си храна на работа, рядко излизам на заведение. Нямам истински прегрешения.

Минутки за реклама: Днес в блогосайта има доста попълнения в раздела Често задавани въпроси, както и в Полезна информация и мъъъничко в Смях

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 19:28 от Зеленкото

# 249
  • София
Здравейте, сладурки!
Отдавна не съм писала в тази темичка, но то е защото само за ядене се говори, а аз такова не понасям в момента, какво остана като чуя и видя месо..... Sick
Чудех й се на Вещи на последната среща как така не могла да погледне месце, като била  preggo  с Приси, ама сега и аз съм на нейното положение оттогава  Embarassed  Освен това килцата, които преборих за последните 2-3 месеца, сега съм ги възстановила  Embarassed, с което никак не се гордея, но както казах, не че да звучи като оправдание, но не мога да погледна режимна храна Embarassed Sick
Но за сметка на това си мисля много честичко за вас и ми липсва ведрата и свежа форумска компания тук! Отдавна не съм в час с новините около форумчето, а пък има и много нови дюканки, които не познавам,  но сега ме вълнуват по-различни неща от ядене и слабеене. А пък после ще ги свалям килцата- вече знам как! Peace

Да ви поздравя и за 100-ната, юбилейна темичка!  bouquet Браво на всички ви за стоицизма, упоритостта и търпението! Hug Аз, когато започнах да пиша, преди 8 месеца, се разписах за първи път в 37 тема........но редиците се множат, килцата падат......

Весели празници и хубави почивни дни желая на всички ви от сърце!  bouquet Ще се радвам, ако не сте ме забравили и ми простите, че малко ви поизоставих! Blush

# 250
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в юбилейната тема, с благодарности към Вещи и помощниците й   bouquet
Чудесни снимки сте показали днес, чудесни резултати сте постигнали.
Прекрасни са новините споделени от Мазнислава и Мишлето - дано всичко бъде наред с вас  fingerscrossed

# 251
--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте всички!Аз съм нова както и сами виждате и се досещате.  Доста време мина докато се реша на тази дюканска крачка И доста часове загубих докато прочета всичко,което сте написали. Пздравявам ви за отличните резултати,който сте постигнали.Мен ме мъчи един въпрос-мъчи ме -ни сън ме хваща,ни някъде намирам да прочета за това.Вече 5 дни съм със Дюкан,но не съм свалила нито грам.Голям срам! Помагайте,Моля!

# 252
  • България
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ МИЛИ ДЮКЕСИ !!!
Преклонна цифра,
добре закръглени бяхме,
а днес самочувствие набрахме,
верно понякога искри хвърчаха,
ама доволни всички замълчаха,
щом мерки и килограми се топяха.
Ще черпя всички, няма как,празнуваме днес юбилей.
Дюкеси каня Ви, елате всички Вий,
тук глъч  и безспирен смях се лей.
Куверт,вход няма, всичко е безплатно,
не се изисква дори специално облекло.
Важно това е, заедно да ни е приятно
и всеки да УСЕТИ, че ПРИЕТ Е СЪС ДОБРО!!!
Усмихвайте се и Успех!!! Почувствайте КРАСОТАТА НА ЖИВОТА:
Благодаря Ви за всичко и, че Ви има 
newsm51 newsm51 newsm51

# 253
 afwitch Привет!
Голямо чудене падна - да пиша ли, да не пиша ли, но накрая не издържах. Овладях емоциите си още преди няколко часа, затова ще подмина подтемата на темата, пък дано не я повдигаме скоро. Whistling
Без да искам, последните няколко теми съдържат по един мой пост (най-много два). Причината е в пустия му чат, където си изплаквам мъката ( и очите ), подмиваме се, изканваме се и всички други безобразности, които тук не си позволяваме. Blush Оревах света за ори, няма я!   33uu Гууди и тя се ската, ма ше ревна вече!  yahoo_49
Адски офф спретнах, ма са сФинявам искрено! 4470
Вещи & Co, благодаря за страОтнената нова тема, да ни е честита! newsm51  love001
Аз тежа 58.800, чакам да паднат последните грамчета и се пльоквам в 3-та вече с кеф! Crazy
Амиииииииии... май... като че ли... това беше. ooooh! Да си намляскам дружината и са мащам в спамището.
 Убавици ньедни, красотници безсрамни, люв ю ви, мааааааа!!! #Silly Kissing Heart  love001 tooth
За малко да пропусна да гушна Мишлето сладко и мазнислава. Стискам палци и на двете ви! Hug

# 254

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте всички!Аз съм нова както и сами виждате и се досещате.  Доста време мина докато се реша на тази дюканска крачка И доста часове загубих докато прочета всичко,което сте написали. Пздравявам ви за отличните резултати,който сте постигнали.Мен ме мъчи един въпрос-мъчи ме -ни сън ме хваща,ни някъде намирам да прочета за това.Вече 5 дни съм със Дюкан,но не съм свалила нито грам.Голям срам! Помагайте,Моля!
Може би нещо бъркаш  newsm78 Нямаш линийка за кг , но знам че дебеличките като мен свалят бързо , слабите по-бавно , но всичко зависи от тип организъм   Simple Smile
Благодаря Nelina за красивите думи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт