Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 328
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добър вечер, момичета!
Много се извинявам, но поради загубване на снощния ми пост, ще пиша сега за неща от началото на темата  Embarassed
Атракция, моя мъж скочи от втора директно в 4-та без П ден и не качи, задържа си свалените 10 кг. Но и той в един момент не издържаше вече, все гледаше към нережимното. Беше си казал, че ще сваля 10 кг и като ги свали, още на следващия ден мина в 4-та. Само че някои полезни навици си останаха - триците, обезмасленото мляко, не използва вече масло, яде черен хляб. Та искам да ти кажа, че и в трета мъжа ти може би ще смъква, особено ако не прави гали. Но след като спре да сваля, ще трябва да си брои от тогава нови дни  за 3 фаза. Peace
Катя, Биска, Дени Кали, Росчо, Росченка - много сте готини  smile3525 Биска, не се притеснявай за трета фаза, ще се справиш!   bouquet

1. спортувате ли? и какво?, защото аз не много, даже въобще, само гледам да ходя когато имам възможност, но и в това не се старая много Rolling Eyes и
2. какво правите с провисналата кожа, защото при мен положението не е много приятно за гледане а идва лято и ми се ходи на море тази година Confused  Praynig

Спортувам от началото на 3 фаза и се чуствам перфектно. Според мен си тежичка още за спортуване, само вело или плуване са полезни за теб. За провисналата кожа - пак плуване. Мазане с кремове непременно. И масаж, ако имаш възможност и време. От София ли си? Може и на лични да ми кажеш  Laughing
Тезоро  Hug добре дошла! Имаше едно друго съкровище, когато аз влязох в темата, т. е. преди 90 теми  Joy Успех!  bouquet
Вев, добре дошла и на теб!  newsm10
Сиренна, от година съм на Дюкан  и още не съм правила нищо с майзена или с царевично нишесте  Peace  welcome
Луда гъба Hug, поздравления за страхотния резултат!  bouquet и положението с кожата не е чак такова, каквото го описваш. Не съм видяла да ти видят кожи, все още newsm78
Елпет  welcome  bouquet
Франци Hug, трябваше ли да чакаме юбилейната стотна тема, за да започнеш да пишеш? Joy
Пипилота, Диди1860, добре дошли и на вас! Ставате част от подклуба на тройните мами. Дюкан е особено подходящ за такива случаи.  Joy Леко и безпроблемно диетуване!  bouquet
Муниека, добре дошла и не теб! 30 кг не са непосилна задача! Бъди стриктна и ще успееш!  bouquet
Дидитка, минавай в трета фаза, смело!

# 271
  • Пловдив
15- ти  ден си в цикъл?!  newsm78

Според мен иска да каже, че е около овулация  Wink

Ами ние винаги сме така - или МЦ, или преди, или след, или овулация, или преди, или след ... Joy

# 272
  • София, в полите на Витоша
... така че сега пия последната мастика с мента ...

Надявам се се шегувкаш Rolling Eyes ...

А защо да се шегувам, за пръв път ли чуваш някой да пие мента с мастика?!? Rolling Eyes

# 273
Вещииииииииииииииии - тоз вика че ще се бие за тебе !!!!!!!
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/11_04/laurieDM2511_468x1010.jpg
 smile3521

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моми красни и прекрасни  Mr. Green
съвсем импровизирано и неочаквано, както винаги стават Убавите работи, днес бИде проведена  Дюканска срещичка  Mr. Green
срещата беше мини, мини, та чак микро  Mr. Green
присъстваха две принцеси-дюканеси: от ляво на дясно аз и Хрисула   Heart Eyes да е жива и здрава, че се обади и се намерихме  Heart Eyes
ей ни на  Hug

за качеството на снимката и вида на манекенките е виновен мъжО - разсмиваше ни  Mr. Green

пипилота   Heart Eyes  - леко Stop не пали  Peace последно облаче звучи  Rolling Eyes страшничко, кажи, че е последно преди режима, като минеш в трета-четвърта може пак   Heart Eyes Heart Eyes

геци, вещи Blush Blush бийте ме до полилавяване, ама тук ми харесваше повече  Blush Blush

# 275
Не, Пипи,  чувала съм и преди Peace. Просто режима изключва алкохола, за това... Мислех, че знаеш и се шегуваш

# 276
  • Sofia
Благодаря за посрещането! надявам се да имам търпение и воля! да.а съм си пусков срок от 3ти та утре съм на пазар за дюкански продукти!

# 277
Цитат
Франци Hug, трябваше ли да чакаме юбилейната стотна тема, за да започнеш да пишеш? 35
Добър вечер,момичета!krikri, всеки път когато решавах да се запиша в темата,ставаше наплив от нови момичета  и си мислех сега къде и аз да се бутам да товаря темата.Сега използвах момента заради празниците  Hug Да споделя и аз за моя съпруг и той профуча през Дюкан за 1 месец свали 10 кг. и сега ( от 3 седмици) кара някаква 3-4 фаза и не мърда на кг.Яде сутрин трици,зеленчуци всеки ден (без четвъртък) сладичко режийно и не толкова гали как си му е реда,,но и друго ми направи впечатление как започна сам да си слага спирачки и да си подбира храната, когато сме на вън или на гости.Точно това осъзнаване му е хубавото на режима.Много  Hug на всички.

# 278
  • Oslo,Norway
оооооооооооооо гледам тука война се е водила на дюкаска територия #2gunfire
абе хора не се стягайте толкова наистина аз като начинаеща исках доста неща да науча но въпреки всичко за новичките като мен  съобразявайте се малко вие тук го взехте пък за гореща линия, ако всеки ви пита на ден по 1000 пъти едно и също нещо вие как бихте реагирали newsm78
защото примерно ако бях аз колкото и нескромно за прозвучи бях ви ударила на всички по една хубава българска  и повече най вероятно не бих отговорила на нито един нов ама добре че не съм от ветераните и ветераните не са като мен.
ей хората ви изкарали на тези който не са си купили книгата 1ва страница  та на всичкото и отгоре и книгата ви пуснаха вземете я прочетете и всичко ще ви се изясни
а то кво става два дена  се пише може ли млякото да е с 1.5 масленост мога ли да ям сирене в ударния триците задължителни ли са   и след това има и сърдити  hit
хайде да се спирам че току виж някой ме е мернал  някъде и fight ще се чудя как да се отървам.
 smile3524сега пожелавам лека и мека на всички и утре с нови сили само напред
към победата
 smile3540

# 279
  • София, в полите на Витоша
... така че сега пия последната мастика с мента ...

Надявам се се шегувкаш Rolling Eyes ...

...... така че сега пия последната мастика с мента и зелена салата и от утре започвам....

Не се шегувам, но цитатът ти е непълен  Mr. Green

А за уточнението благодаря, аз книгата на Дюкан я имам от една година, ама пусто с четене не става... Wink

А и ако искам да съм честна, с водка  и кола- лайт + тормоз и ядове свалих за два месеца 13 кг., сега реших да сменя режима с безалкохолен....  Joy Joy Joy

Goody   Peace

Ако не стане без облачета, ще карам пак само на облачета  hahaha

Успех на всички, от сега се чувствам АДСКИ гладна  Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 23:26 от Пипи_лота

# 280

...... така че сега пия последната мастика с мента и зелена салата и от утре започвам....
Не се шегувам, но цитатът ти е непълен  Mr. Green

Ауууу, Пипилота, моя грешка oops , чела съм с половин око, извинявай  bouquet
... и добре дошла от утре Hug

# 281
Така ме цепи глава Cry, че ужас... Лека нощ на всички luvbed

# 282
чудя се аз къде ми се загуби Hrisula ..а тя щъкала из страна ...добре че Goody е вярна информаторка ... че и папарак са си намерили момите .... радвам се за вас момичета  Hug Hug Hug

Пипилотааааааа мила моя ако с водка с кола се сваляха килца ...аз вейка да съм отдавна ... че ако се излее ВиК ( Водка и Кола) дето са съм наляла в гърлото си ....ще удави темата ............ако искаш да свалиш килца .... забрави за облаци и ВиК ... сега се сетих че имаше и една диета "салата с вино " ...и ние съм пробвала .... и все 56 номер панталони си купувах  Laughing
....

# 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Така ме цепи глава Cry, че ужас... Лека нощ на всички luvbed
провери си кръвното и ако е ниско удари един айрян със сол
не забравяй водата
за ден-два ще мине
 Peace

цоцииииииииииииииииииии hahaha hahaha подуши облачета и трикольори и веднага се метна с плонж  Joy Joy
нЕ се карайна пипито, то почва от утре, а днес си взема сбогом със сЛободийката  Laughing
и не ни завиждай  Sunglasses да би в Козлодуй долетяло и ти би чудо видяло  Mr. Green
жъ мъ бийът, хем на две места: у форОма и у дома  Crazy

# 284
Халеева, моите страхопочитания, изглеждате просто великолепно omm  bouquet
Настьоооооооу Kissing Heart, немам време за чат, а и ти завиждам много злобарски за килата, не се очертава скоро да видя същата цифра аз и си мрънкам пост след пост едно и също - досадна спамърка, кво да ме прайш. Crazy
Гуди и Хрисула, може нищо да не се вижда на снимката, но две усмивки със сигурност забелязвам Hug Hug
Зеленко, браво, екстра си! Peace Че и какви коси си заметнала за по-скришно Joy

Споделям: Купих извара Жоси - мазна, много мазна. Тестът с лъжичката - провал. Не знам откъде са измислили тия 58 калории, сигурно от мазнини само ще да са.
Мое мнение, знаем, че каквато и да е извара е по-добра от сирене. Предпочитам си 100-те дедолибенски калории засега. Sunglasses

Купих есенция шоколад, направих желирано кисело мляко с нея - трябва да се яде със затворени очи, за да е пълна илюзията, че ядеш шоколадов крем. Laughing Иначе е меко казано странно снежнобялото кремче.

А да. Сочното кюфте само на мен ли не ми става сочно и не се подува достатъчно или има някаква цака, дето новопроялите кайма не знаят да приложат?

Лека нощ мили дами, пожелавам ви режимни сънища Scatter  byeuu

Общи условия

Активация на акаунт