Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 305
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 285
Goody ....кака ти Цоци .... има стаж по обектите бая годинки ...та там колко съмя  тренирала диета с ВиК ,.....малеееееееее не ми напомняй ...
тази вечер сме само с щерка ми ( домашния любимец отиде за два дни при мама си ) ... и малката гадинка ...като един долен подстрекател след като вечеряхме ...и заприказвахме "по женски " ( разбирай одумвахме мъжкото съсловие ) ...та тя невинно казва "Мамо ей сега да сипя по една водка ..виж какво ни е хубаво " .... така се разфучах  fight fight...че даже я напъдих да чете по статистика ... и да не ми се мотае с "неприлични предложения "
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО СЪМ ЖЕЛЯЗНА ....чак ми идва сама да се потупам по рамото ...и медал да си кача ...

# 286
Наистина страхотно си изкарахме, благодаря ви за комплиментите.  Hug
Sun, благодаря ти за съвета, аз по принцип всичко записвам и няма начин да ги объркам дните.
veri, ако ме видиш ядосана, хич няма да ти се иска да си около мен. Като започна да дивея, моите се изпокриват. Joy
Polly-Wolly  Hug, годинките ми ги пише в профила ми  newsm27, а килцата успях да ги сваля до килцата от студентските ми години, ехх, младини.  4470 В тая връзка имаше коментар на излета, че съм била мнооого слаба  #2gunfire, а аз им викам, че съм стигнала моминските ми килограми, такава ми е била целта, а те "И сега какво мъж ли ще си търсиш?"  Joy
Мамам Веси,страхотен излет .Много си сладка ,ама приятелката ти определено е за Дюкан. Peace
Перле, krikriHug, въпросната приятелка уж се нави да минава на Дюкан, ще й давам книгата, но да видим...Тя е доста несериозна с диетите, а определено й трябва. Не минах и на това събиране да давам обяснения какво съм правела и как съм се справяла, дори имаше изказване "Твоят мъж фабрика за кокали ли има?"  #2gunfire

Халейке, изглеждаш страхотно! Направо жена от класа, някакъв респект излъчваш.  coolcool Hug

Аз нещо не поразбрах, някаква "кражба" ли е станала, за каква парола става въпрос?  newsm78

Хайде лека нощ, аз съм още без мъж, така че при мен се отлага тази процедура.  luvbed  Joy

# 287
Здравейте, сладурки-дюканки Heart Eyes
Не съм писала тези дни, липсвахте ми Hug.
Записвам се в юбилейната тема, макар че не съм я чела цялата. Цветленца и благодарности за Вещи, Гууди, Атракция  bouquet  bouquet  bouquet! Аз пиша тук от 20 тема, та вече точно 80 теми присъствам. Grinning Но със съвсем различен външен вид и самочувствие bowuu!
Видях снимки на Халеева и Зеленко- страхотни сте, момичета, голяма разлика! Peace Ако и
ма и други снимки- ще ме извините, много имам да наваксвам.
Правим частичен ремонт и се налага да премествам компютъра от време на време. Пък и с тези празници няколко дни отсъствахме. Освен това дъщеря ми е с Варицела, 3 ден, в неприятното очакване съм да се разболее и малкия. Случи ми се и леко пътно-транспортно произшествие... и изобщо картината е пълна. Tired
На храненето му отпуснах малко края- уж стигнах килограмите, полу-втора, полу-трета съм, но сега си влизам в ритъм стриктно. Flutter
Пожелавам ви лека нощ, дано в утрешният ден да прочета повечко ! Heart Eyes

# 288
Привет

Аз пак нямам нищо умно за казване, видях въпрос за СТЕВИЯТА, горещ чай подслажда чудесно, но кафето си го пия с естествен вкус и който иска да знае дали стевията ще му подслади горещото кафе просто трябва да се жертва-аз няма да съм този път (а дори и да сложа стевия в кафето , много отдавна съм забравила вкуса на кафе със захар и отговора ми дали със стевия е сладко няма да е много коректен)

Имам малка промяна в подписа, но и болките във венеца и зъбите от онзи ден явно допринесоха малко за това, започвам да свиквам с хранене само от ляво, жабуренето понамали малко общата болка и като че ли започна да се локализира точното болно място, но  има още време докато стигна до зъболекаря (чак на 13 май), пасирам си месото със собствен бульон, измислям си по-меки храни и вече си хапвам по-добре. Ще се справя.

Видях много хубави снимки   bouquet

Гуди, щяхме да идваме за няколко дни в района (Вълчедръм) но не станаха нещата.
Но, появим ли се натам, задължително ще ти се обадя, дори ако трябва на тръгване да минем през Козлодуй за София (пък и в Козлодуй съм живяла от детската градина до завършване на техникума - градска съм ти малко). Много се радвам, че сте се видяли с Хрисула.

Друго не се сещам, освен че трябва да си легна. Приятни сънища момичета. newsm46

# 289
Привет, момичета! Hug
Да се запиша и аз в юбилейната тема и дано сте ми пак на късмет! Тъкмо дръпнах още надолу, тези празници ме разкатаха. Не се провалям, но разхлабих примката, което не ми се нрави, ама никак! Липсвате ми. Пуснахме си нет и  тук, макар че е отврат. Прегръдки. Ще поогледам малко назад. Heart Eyes

# 290
Добро утро, момичета!
С ваше разрешение, моля да се включа в темата!
Във форума съм от миналата пролет и с ниско-въглехидратна, високомазнинна свалих от 76-77 кг на 60-59кг за това време около една година! Разбира се и с много спорт! Но от едно известно време задържам и за това реших да сменя режима, освен това и една приятелка е на вашия режим , както и сина й  и имат супер резултати!
Вчера изкарах един ден от ударната фаза на протеини! Но овесените трици не ги намерих, че са затворени магазините! Но ще ги набавя и тях!
Членувам в Рицарките от миналата година и съм много доволна от тези виртуални местенца, където може да се споделя по сложния въпрос сваляне на килограми!
Може да ми задаватевсякакви въпроси!
Днес и утре съм на работа, но се надявам да има по-малко време за всичко!
Лек и режимен ден!
Желанието ми е да сваля около 5 кг!

# 291
  • София
Добро утро, момичета! Hug
Евич Hug, добре дошла и тук! Радвам се да те видя! Ще ги свалиш тия 5 кила и още как. По принцип Дюкан казва, че резултатите са по-бавни като се идва от друг режим, но Небесната краставица и Асса свалиха доста порядъчно въпреки това. Пожелавам ти успех!  bouquet
Светлат  Hug, разбира се, че ще се справиш! Крем-супичките са супер вариант! Можеш да пиеш и зеленчукови сокове в ПЗ дните. Според мен за П дните би могла да пиеш протеин на прах, вместо месо. Peace
Цвети Hug поредица от злополучия, пък като те няма си помислих, че се забавляваш някъде по празниците. Да оздравява сладураната и всичко да ти е наред!  bouquet
Сега ще си направя палачинката и ще се върна да чета, гледам, че и снимки има  smile3508 Обичам снимки  Laughing И аз се каня да ви пусна, но нещо не се справям да си ги монтирам, дано до края на празниците ми остане малко свободно време!

# 292
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!
Ей, Кри защо не направи едно кафе ,хайде аз ще го сервирам като едно време. Laughing

Халеева и Зеленкото много сте хубави и най - вече слаби ,браво момичета.
Мишле и Мазнислава стискам палци и на двете ,дано всичко да е на ред.
Цвети мразя ремонти но пък после удоволствието от промяната е супер.Дано децата да се оправят бързо.
Тези дни съм малко напред назад ,вчера бях на ,,ранчото" ,днес заминавам на гости на 7 км от Ямбол .
Добре дошли на новичките и първо четете ,а после питайте .Пожелавам ви успех.
Момичета от чата аз съм Калинка Златева(ки4ето63) 

Свидничка  Hug Hug Hug

# 293
Привет и от мен!
Детенце пак ми е болно, аман вече  ooooh!

# 294
Добро утро момичета,   sohappy
Нямах време 1 ден и вие доста за четене сте ми натрупали
Отивам да чета atwork  после ще пиша пак

Май вече мога да отбележа 1 кг /вече 3 ден катнара ми го показва/ но за сега не мърдам линийката, че знам ли, утре може друго да покаже.
Не било чудо за 1 месец да сваля 2 кг  #Crazy newsm78

# 295
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами!
 Аз да се оплача, че вчера ми беше един гаден ден, не, че нещо се е случило ами просто си ми беше зле - сънливо, смотано, малко ми се виеше свят. Сигурно налягането нещо е играло, или кръвното ми, знам ли? Важното е, че си бях режимна отвсякъде.

Халеева, Зеленко, ма много сте хубави и слаби, ей, цъ, цъ, цъ, браво!   bouquet
 На новичките добре дошли и много успехи!

Да се похваля - днес кантара показа 65,5 някъде, така, че вече официално мога да се запиша 66кг, което е - 4 за точно 3 седмици! (При това с прегрешения, ако бях съвсем стриктна сигурно щяха да са поне 5, но и на това съм доволна, още повече, че за мен този Април беше един тъжен, гаден месец.)

Много усмивки и свалени килограми пожелавам на всички, лек и режимен ден!   bouquet

# 296
Добро утро и от мен момичета!
Сузана63 благодарско за кафенцето, добре ми идва smile3521/на работа съм/
Атракция, съжелявам за детенце, пожелавам ви бързо оздравяване  love001
На Мишлето и Мазнислава - дано всичко да е наред и много Hug Hug Hug
Халеева и Зеленко - супер изглеждате! newsm10
Сънче - винаги мила newsm51
Марини - не разбрах къде ще ходиш лятото, но ти пожелавам да е слънчево и весело и няма как да те забравим, ще те чакаме  Nature Sunny family 1swing  grinning039 photo
Цоци, Росченка -  Hug newsm51
На новодошлите welcome /не че аз съм ветеранка, но смятам да стана/ и четете.
Ами не се сещам повече на всички останали които не мога да упомена  Hug newsm51  love001
Днес ще ви чета нон стоп newsm53Приятен и отслабващ ден!
Кри -  newsm51 smile3533

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 08:48 от kati_7140

# 297
  • София
Фифи, не мисля, че много си сгрешила, като си яла варено, а не печено месо. Peace Мисля, че това не е от чак толкова голямо значение. Още повече, че печеното понякога става толкова сухо, че трудно се преглъща. Аз си карах основно на варено, печено в плик (което е същото, ако не и по-лошо, защото мазнините си остават, а като си варя бутчета изхвърлям бульона), или в йена.
thorn birds, най-накрая се реши да пишеш,  smile3501 И аз откакто съм на Дюкан, забравих киселините и стомашните болки.  Laughing В интерес на истината след една гала в китайски ресторант (преди бях фенка на китайската кухня и едва изчаках да си направя една от галите там), ма която ядох пилешко със зеленчуци на сач, щях да пукна от киселини и болки. Никога вече! Crossing Arms
Новите момичета, вие ни четете и познавате, ама не е лошо да се представяте по-обстойно, нали трябва и ние да ви опознаем Laughing След като сте ни чели, ви е ясно, че страдаме от любопитство  Laughing Embarassed
be.free Hug, късничко започваш да пишеш, преди финала на втора фаза, но по-добре късно, отколкото никога  Laughing Поздравления за резултата   bouquet Винаги е така - последното кило пада много по-трудно и по-бавно, за съжаление  Sad Но ще се справиш и с него, стига да не се депресираш и да направиш някоя глупост (имам преди вид хапване на нережимна храна). Успех!  bouquet Скорошно започване на 3 фаза!  bouquet
Боркоммин  welcome Успех и на теб!  bouquet
Мазнислава Hug, стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Поздравления на теб и на мъжа ти!  bouquet
Цоци, Гуди, и на мен ми хареса ГГЗ  Peace Joy
Орелия, Зеленко  Hug Hug Hug вие сте ми любимите инвеститорки, ако мога така да се изразя  Joy Ори, хайде вече надолу, бре!  bouquet Зеленкото се отчете, сега е твой ред! Laughing
Росчо, Не съм, честити намаления!  bouquet
Сузана, защо си Калинка  Joy И по стар обичай чакам тебе да сложиш кафето  hahaha доброто старо време,а? Laughing
Атракция, да оздравява детенце!  bouquet
Кати Hug, приятна работа!  bouquet

# 298
Честита юбилейна тема на всички и от мен! Поздравления за положения труд и за всички, които участват и създават тази невероятна атмосфера!  smile3525

Аз тази седмица се видях с една приятелка и тя беше доста изненадана от резултата ми, разказах и за диетата и тя реши да я пробва - даже на следващия ден 4 пъти ми се обажда, докато намери овесените трици... Вчера й било трети ден - звъни ми по телефона и казва: при теб кога се появиха първите резултати, щото аз вече трети ден и нямам никакви, дори съм качила май. Разпитах я какво яде, какво пие, каква е ситуацията с МЦ и на пръв поглед нямаше някакво разумно обяснение. Казах й да изчака петте дни ударен и да види тогава дали ще има резултат. Но се почуствах гадно... всеки човек и организъм са различни - на всеки му действат различни неща, при някои става бързо, при други бавно. Как да й ги обясня тия неща и тя да не очаква, че това, което е станало при мен ще стане и при нея?! Все едно аз съм отговорна за цялата ситуация... кофти ми стана  Sick  Вие имали ли сте подобни случаи?

# 299
maqqieto, наистина мила всеки организъм си е строго индивидуален, аз правих 7 дни ударен етап, свалих 2 кг, след което ги качих, но бях с МЦ. Може приятелката ти да е правила преди това други диети и ако е така, при нея ще стане много по бавно, но да не се отчайва и да продължава напред и водичка да пие повече, безсолно да яде  newsm03 и резултатите ще дойдат newsm10

Общи условия

Активация на акаунт