Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 254
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добро утро на всички. Благодаря за комплиментите  Embarassed

До Майка Зайка на латиница: менюто ти след обяд не ми се изясни, освен това май на две места видях прясно мляко - натюр ли го ползваш newsm78 Лентичката ти също много интересно се е получила  newsm78

Момичета, дайте акъл как да го откъсна моичкия от ПЦто, че трети ден е заседнал пред играта и само от време на време става да ме изведе като кученце навън за малко и да яде и толкоз  Embarassed Фръцкането с предизвикателни дрехи и по без дрехи не действа.  Embarassed

# 301
Атракция  spoko, напълно те разбирам . baby_neutral

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 11:35 от bermudez

# 302
Здравейте, момичета  Hug
Включвам се при вас като дюканка вече 4 дни, карам на ударен етап и мисля да го продължа 7 или 10 дни, имам 10 кг за сваляне.След две бременности за 2,5 години си искам пак старите 49 кг  Cry ставам прекалено слаба за 168 ръст, но така се чувствам страхотно, а това е най-важното!
При мен проблема е малко със закусването- много ми е трудно да хапвам сутрин, защото обикновено първото ми ядене за деня е най-рано към 14:00  Rolling Eyes лош навик, но след кафе с цигарка хич не ми се хапва  Crossing Arms

Разглеждах албумчето и много ви се радвам, резултатите на всички ви за определено завидни!БРАВО!

Отивам да сгъна едно яйчице....

Пожелавам на всички лек и усмихнат ден

# 303
  • София
Мишле Hug, за 2 месеца 19 кг ли върна  Shocked Не искам да досаждам, много се радвам за теб, но от личен опит  Embarassed все пак да те предупредя, че килцата никак не помагат за лекото бременеене и раждане, а да не говоря са след това. Дано да спреш да качваш така  Hug Нормалното качване по време на бременност е не повече от 10-12 кг.  bouquet
Майка Зайка No 2, вече си имаме момиче с този ник в темата, та как ще ви различаваме newsm78 На линийката ти пише, че си свалила вече 5 кг, а пишеш, че нищо не си свалила. Подозирам, че тези 5 кг са от диета преди Дюкан. Ако е така, ето ти отговор на въпроса защо не си свалила.  Peace На местна почва можеш да се консултиеаш с Блеки, за което най-искрено ти завиждам   bouquet
Нелина, супер стихче,  smile3501 smile3525
Насти Hug, за тези, които не влизаме в чата, старай се да се обаждаш от време на време!  bouquet Скорошна трета ти желая!  bouquet
Халеева Hug, голяма си работа, да знаеш! Изглеждаш просто фантастично!  smile3501 smile3525
Гуди, Хрисула Hug Hug, обичам такива големи дюкански усмивки!   bouquet  bouquet  bouquet То верно вие не се виждате много, ама предавате настроението  Laughing
Зеленко  Hug  и ние сме имали такива периоди  Laughing Като ми писнеше съвсем, изключвах директно компютъра, но моичкия не ми се сърдеше. Е, помрънкваше...
Безгрешна, добре дошла!   bouquet За 10 кг няма смисъл от 10 ударни дни, не прави повече от 5. Peace И закусвай!
И понеже много новички се насъбраха след великденските козунаци  Laughing пак ще ви досадя с един стар мой пост.

Не трябва да се допуска прегладняване в никакъв случай. Яжте винаги, когато сте гладни - но режимно! Не забравяйте, че няма ограничения в количеството разрешени храни. Когато се ядат белтъчни храни организмът произвежда кетони, които убиват апетита и водят до трайно усещане за насита. Белтъчините изискват продължително смилане и се усвояват най-бавно от всички хранителни вещества, това забавя изпразването на стомаха. Колкото по-бавно се усвоява дадена храна, толкова по-късно ще се появи гладът. Затова - яжте начесто, по малко (толкова, колкото ви е достатъчно, за да не сте гладни) и то белтъчни храни.

# 304
Добро утроооооооо  Hug
Да ви черпя по една вода по случай 2 месеца Дюканстване  newsm08

И да се отчета малко  Mr. Green

кг -11
талия -15
ханш -6
бедро -5
бюст -1 (тука нема мърдане ей  smile3534)

Продължаваме напред с бодра стъпка  newsm68
Ама от днеска минавам в 3та фаза.. ама без гали и хляб за всеки случай  Mr. Green Малко повече плодове и кашкавалче чат пат - това ще са ми прегрешенията  Crazy Ако видя зор ще затегна коланите  Naughty

# 305
Добро утро момичета  Hug Heart Eyes

Да питам зелен фасул и бамя може ли  ? Rolling Eyes

И да питам в Билла видях някакво диетично сирене newsm78
не пише свежо, а диетично, става ли за нас и едно на което пише,
че е от 1,5 % масленно мляко? newsm78

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 10:44 от L е о

# 306
ДОБРО УТРО,
Сузи, Hugмерси за сутрешното кафе,с удоволствие си го пия.
Духи Пухи  Hugчестити два месеца с режима на Дюкан Peace,приятна трета фаза Whistling
Атракция, Hugбързо оздравяване на детенце.
ros4o,Не съм Hug
Крикри Hugкакто винаги чудесен и съдържателен пост.
Зеленко wavey
Франци    love001
на дамите от чата smile3525 smile3525
Пожелавам на всички спорен ден newsm51

# 307
Лео, може зелен фасул и бамя..
1,5% масленост за сирене според мен е чудно  Peace другите да кажат  Rolling Eyes

# 308
Здравейте на всички с днешна дата!
Безгрешна, аз съм на твоята височина и гоня кг на които си в момента.
Била съм и 49 на 16 г
Сигурна ли си, че искаш да си го причиниш?
Вярно е, че една жена никога не е достатъчно богата и достатъчно слаба Grinning
Мисълта ми е , че си от щастливките , които могат спокойно да си хапват.
Желая ти успех newsm10

# 309
Добро утро!  Hug

Кри, Зеленко,  smile3501 newsm51
Добре дошли на всички новоприсъединили се! Успех!  bouquet
Татянасг, Вили Бетс, Атракция, Нино4ка, Фен, Насти, Росчо, Не съм, честити намаления!  Hug
Мишленце, много се радвам да те "видя"!  Hug Обаждай се по-често.  Heart Eyes
Халеева, Зеленко страхотно изглеждате!  newsm10
Гууди и Хрисула, макар нищо да не се вижда от снимката, усмивките ви не могат да останат незабелязани!  Hug
Духи, честити 2 месеца!  Hug
Зазу, като си в Русе, защо не се обади? Знаеш ли колко срещи изпусна. Все още не е късно, ако искаш да се видим.  Hug
Мазнисалва, стискам палци всичко да е наред и да си имаме първите дюкански тризнаци!  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Цвети, дано скоро да се оправят всичките ви проблеми!  Praynig Hug
Лео, зелен фасул и бамя може.  Peace За сирената не съм много сигурна - имат ли допълнително добавена мазнина?  newsm78

Хубав и усмихнат ден на всички!  Heart Eyes

# 310
Добро утро или вече къ, Добър ден вървим... Wink,но си позволих повечко сън днес.Благодаря,че ми помагате да открия причината поради която не свалям!  bouquetZelenkoto ,след обяд пия една чаша прясно мляко...натюр си го пия,само малко Стевия му слагам.Пропуснах вчера да спомена,че пия много чай-не обичам да пия много вода и наваксвам с него(всякакав чай,понякога и за 00,защото винаги съм имала проблем с нулите).Не съм се отчаяла,ама ако и този път не успея,ще се  #2gunfire...ми то не бе глад,не бе малко нещо,не бяха луди пари за медикаменти и изследвания-та английски,та холандски,чак и български,не бе ходене по диетолози...............нейсе викам си открих и аз Обетованата земя-да си полегна,да си почина от тормоза на килцата и глада...............Ама-не,не би.

# 311

Лео За сирената не съм много сигурна - имат ли допълнително добавена мазнина?  newsm78

newsm78 Другия път ще погледна по-подробно какво пише newsm78

# 312
  • Oslo,Norway
добро утро и от мен аз нещо зациклих на тея кг и не мърдам  smile3516смених уж от 5 на 5 сега съм 1 на 1 чета тука че има резултат при доста хора ама какво стана да му се невиди.
вода си пия гледам дори тука от два дена да си ограничавам количеството на режимната храна амаааааааа newsm78
ще я гледаме каква ще я къдрим
лек и отслабващ ден на всички  bouquet
п.с. рос4о ти смени ли си схемичката че ти се размърдаха кг

# 313
  • София
MaikaZaika, не забравяй само, че прясното мляко е 250 мл. на ден максимум! Манджите по възможност сама си приготвяй, в купените неща (кайма, пържоли, кебапчета, кюфтета и т. н.) има доста нережимни съставки, независимо какво пише на етикета  #Crazy Иначе изглежда менюто ти добре според мен. Малко повечко търпение, хапване на често, много вода и всичко ще стане. Влизането във форума също много помага за доброто настроение, па и понякога изникват интересни неща. В момента има доста нови момичета, които очевидно не са чели книгата (не визирам никого конкретно) и малко се изнерви обстановката. Убедена съм, обаче, че атмосферата ще се оправи, да не ни е за първи път  Embarassed
А, да, я виж пак за лентичката настройките  Embarassed

Кри, рекох на мъжОто каквото ме подучи, ама той пък рекна, че играта била Диабло и имала ауто-сейв и не му пукало, ако му го изключа ПЦто. Пък ако много знам, той щял да ми изключи Асус-чето  #Crazy И се разхили като едно дяволче, играчът му с играч  Tired Пуууу, аман. Сега съм направила режимна пица (ПЗ сме) за закуска, че станахме доста късно и ще го изушавам с манджа, барем стане   chef

L е о, зарежи го това сирене. Маслеността на млякото, от което е направено, е 1,5 %, но самото сирене има доста повече масленост. Извара му е майката в първа и втора фаза. В тази връзка опитах прехваления Дядо Либен, ама не се впечатлих, оставаме на Пършевица.

deni_kali, само да споделя покрай моето около 3-седмично задържане, че килцето се предаде без абсолютно никакви промени в режима и че задържане се брои над 10 дни без движение надолу. Да не забравяме, че задържането си е жива инвестиция в дълготрайността на сваленото  Peace

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО ДОБРО НАСТРОЕНИЕ  bouquet

# 314
Здравейте!

Срам не срам, направих си линийка. Минах 5 дни ударен режим, от днес съм на ПЗ.
Това, което забелязвам, че кожата на лицето ми направо грейна. Изчезнаха разширените пори, косата ми стана по бляскава и не се омазнява бързо. Незнам от водата ли е или от белтъчините, но съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт