Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 329
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 255
MaikaZaika   пиши колко килограма си колко искаш да свалиш ...спазва ли си скоро друга диета ..какво ядеш на ден и по колко пъти ...

maznislava ......лелееее представих си образно ...наведнъж три бебока ... хем е трудно хем е такава радост защото няма по голяма радост от децата ни, а така ще направиш с едни удар ТРИ заека ... или в началото буболечки СТРАХОТНО ...стискам ти палци и за тричките

# 256
  • София
MaikaZaika, добре дошла. Като идеш на лекар и той те пита първо какво те боли, а после диагностицира. Така и ние ще питаме разни работи, ще си кажеш и тогава ще дадем предложения  Peace

Като начало най-хубаво една лентичка да си сложиш. Ако не знаеш как, питай, лесно е, ще ти обясним. Може на ЛС, ако искаш. Така най-добре ще се следи промяната в теглото и изминалото време. А и помага за мотивацията  Peace

По-нататък, на колко си години, имаш ли деца (колко), ако са малки - кърмиш ли, колко си висока, от колко кг. тръгваш, каква е целта ти. Някакви екстри други, ако се сещаш, напр. хормонални проблеми и прочие, което би могло да повлияе. Ако имаш някакви притеснения, може поне колко кг. искаш да свалиш. Имаме си мадами всякакъв размер и калибър, така че, мисля, повод за стеснение няма.

Най-накрая, напиши си дневното меню, но подробно и по часове. вкл. водата.

Е, тогава ще можем да помагаме. Така, на един гол пост, какво да ти кажем  newsm78 Иначе от мен лично да ти препоръчам ей тука да прочетеш малко в Често задавани въпроси, да видим дали няма да се самодиагностицираш  Peace  http://dukanskirecepti.wordpress.com/ Блогосайта му викаме за по-кратко. Има доста информация, па и рецепти.

Така, де, сподели малко за себе си и ние ще се опитаме да помагаме  Peace

# 257
  • София, в полите на Витоша
Ами хайде- така или иначе 13 ми е щастливо число, тринайста страница, мъжо замина на почивка сам, щото малкото дете е болно, имам четири- пет дни сама с децата за твърдия режим, така че сега пия последната мастика с мента и зелена салата и от утре започвам- имам едно печено пилИ, въоръжавам се с търпение и започвам да боря- ако бреборя още десетина кила от настоящия момент, макар че току-що ми дойде  Mr. Green , няма да се оплача.

Грехота е да не се хвана на хорото, Вещи е толкова железна  Hug

Стискайте палци да устискам, най- ще ми е трудно да ям редовно, щото съм свикнала само по веднъж на ден.

# 258
Мазнислава, Hugуспех мила и каквото дойде Peace
Мишленце, Hugприятно ми е че се сещаш за нас ,знаем че си ангажирана с нещо изключително важно Peace
Нелинко Hug прекрасно стихотворение си измислила    love001
Насти Hugнедей рИва,а скачай в трета Hug
Nino4ka wavey
Майка Зайка Hugнещо повече за самата теб...за да помагаме

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 21:41 от rivela

# 259
Първо да се извиня!Ама...притеснителна съм Embarassedкакво да правя?Пък после ,като се отпусна ехххехеееее,стигане нямам.Години:39,Размери:160см,67кг.Две зайченца-байченца-на 16 и 15 години,женски Simple SmileХормонални проблеми-нямам(благодарско за което,на когото трябва).Стремежите ми са да сваля 15кг Embarassed(скромни ли са или....).От преди две години-диети всякакви,а също и цялата гама от медицински продукти и хранителни добавки-познати и не толкова познати.Менюто ми-пилешко,телешко,риба и всякакви рибни,яйца,кисело и прясно(от него не мога да се откажа)мляко 0,1% на Герма и Верея...........А за линийката,наистина незнам! Embarassed Simple Smile

# 260
... така че сега пия последната мастика с мента ...

Надявам се се шегувкаш Rolling Eyes ...

# 261
  • UK
  Аз само наминавам на бързо да ви нагледам и се връщам към учебниците Sick
  Не смея да влезна в чата, че като го захапя и ми отива ученето на кино, така че постоянно го държа затворен, а днес незнайно как ми се включи сам и с прискърбие трябваше да го затворя Cry Поне акълът не ми е в кантара и току-виж се изхлузило някое килце надолу Mr. Green
  Зеленко това килце през четвъртия месец доста ти личи, бе! Има разлика от срещата, браво! А пък тези ракетки колко са ми познати....напомнят ми само за лекции и изпити Simple Smile
 Майка Зайка да не си пред цикъл? Само за това не си дала инфо Embarassed сори
  Лека вечер на всички

# 262
  • Пловдив
Пипи, добре дошла  Hug

# 263
# 264
15 дни си в цикъл или е нещо друго newsm78

# 265
Майка Зайка,трябва да ограничиш на първо време млечните -прясно мляко 200гр.на ден,кисело 2кофички ,даже ако можеш 1 на ден, пробвай така една седмица и дано има резултат Peace,Месото е смисъла на този режим,а не млечните.
Чак сега забелязах ,че си спазвала и други диети,възможно е по- бавно да се развиват при теб нещата ,докато ти заработи метаболизма както трябва,Дано да имаш необходимото търпение.Успех!

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 22:01 от rivela

# 266
Пак сгафих... Embarassed.....15-ти ден.......

# 267
Прясно мляко-250гр.,кисело-една кофичка-използвам я за да си слагам в млякото триците(овесен
Така.....Подред:Книгата-прочетена,водата-най-малко 1,5л,сутрин кафе с мляко,шунка или яъца,10-10,30-киселото мляко с триците,обяд към 13,00-риба,пиле,теле Laughingбез мазнина,варени или печени с подправки,16.30-прясното мляко,вечер-същото и може малко кисело мляко.....................

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 22:23 от MaikaZaika

# 268
15- ти  ден си в цикъл?!  newsm78

# 269
15- ти  ден си в цикъл?!  newsm78

Според мен иска да каже, че е около овулация  Wink

Общи условия

Активация на акаунт