Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 267
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм "за"! Особено, ако след изброените нережимности в поста следва уточнение, "ама не си го слагам на сърцето". След като на човекът не му пука, защо ние да ги четем тия изкушения. То и аз ям сладкиши и вкусотии / по гала вечерите/ , ама не е тук мястото да ги изброявам май newsm78 .   

Цоци, към  поста ти под моя : 

Точно това имам предвид!  
           Против изброяването и хвалене с прегрешения да няма, все пак форумът е за подкрепа при правилно спазване на режима до постигане на четвърта фаза!!! 

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 00:58 от SECILIA7

# 136
Munieca   както ти каза вече Ривела ...за 30 кг се настои за дълга „местна обсада „ .... съвет от мен не си казвай че си на ДИЕТА ...а че си минала на друга "система на хранене” .. ... просто аз за себе си приех че „забранените храни „ наистина са ми забранени" като например все едно имам „алергия към тях „.... и така е по лесно ... имаше разни дами дето се тръшкаха „олелееееее немога без шоколад и сладки неща „ ...бих ги питала „ами ако имахте диабет например ..щяхте ли да ядете шоколад и сладкиши ... а с наднормени килограми както съм аз ...а и други с по 20-30 -40 кг отгоре .....опасността от диабет е голяма и тогава завинаги ще забравят вкуса на нещата за които сега се тръшкат че не могат без тях ... а сега може да е за 3-4-6 ...месеца че и за 1 -1,5 години да е все пак е краен период
SECILIA7 .... вие третофазничките ...имате "позволение " за "гала вечери "..и това не се брои за "прегрешение "...а и вие сте във фаза задържане на постигнатите резултати и адаптиране към приемане на всички храни ... но повечето във форума са във втора фаза ...така че трябва да сме по упорити ако искаме и ние да имаме право на "гала вечери "
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тази вечер съм настроена много НАЗИДАТЕЛНО и ПОУЧИТЕЛНО ... за което моля за извинение
Наирянка ..... аз след празниците ще ходя служебно до едни Шуменски общини ...а когато ходя натам винаги спя във Варна та ти предлагам като уточня кога ще се понасям в тази посока  ще ти пиша на лс ...поне за по кафе да се видим .... (аз съм в тежката категория ) ... ще ми буде приятно

# 137

Цоци,    Hug

Точно това имам предвид! Форумът е за подкрепа при правилно спазване на режима до постигане на четвърта фаза!!! 

Против изброяването и хваленето с прегрешения съм! Защото, ако мислиш, че вкусотии ми се хапват само по галите  Wink  Blush
[/quote]

p.s. редакцията на горния пост не ми се получи  Sad

# 138
Polly Wolly КАТО видиш ефекта от мазилото кажи моля че ми е много трудно да се ориентирам като тръгна да избирам

duhi puhi на Дева кремчето не е в червена опаковка /май имаше и други цветове/ а вътре е меден на цвят с аромат на мед и канела и изстудява? ползвала съм този, наистина е хубав

munieca като започвах режима имах също толкова за сваляне. Сега съм ги преполовила, а като започвах беше като на шега, не усещаш как минава времето и кога сваляш... при мен е по-бавно свалянето е доста време задържах - в началото си позволявах кашкавал, маслини и ядки /на ядките все още не успявам да устоя напълно понякога  #2gunfire Embarassed

Цоци и аз съм "за", от личен опит зная, че ефект ИМА  Naughty .... и аз като новодошла да си изкажа мнението  Blush  Simple Smile

Пипи_лота нося си и още как, в началото на колегите им беше странно и някой даже са подсмихваха, обаче им мина Laughing

лека нощ от мен, приятни сънища smile3524 и много минусчета утре ви пожелавам

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 01:31 от само_минавам

# 139
  • my own world....
100 теми !

Леле Вещи, шапка ти свалям за постоянството! И за темите и за тиганите и за свалените килограми! newsm74

Пожелавам на себе си и на всички останали такова постоянство!

Относно прегрешенията... един приятел, който е Дюканец също, по повод прегрешенията казва: "Който каквото сам си направи, цяло село не може да му го направи".  Натъпкваш се със забранени храни....после се мразиш....хем физически, хем психически страдаш...за 5 минути вкусно примляскване. Я се стегнете  Wink

За малко да забравя - вече съм 1 месец на режима  Crazy

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 01:21 от Lady_A

# 140
само_минавам ...видях ти линийката ...от кога спазваш "дюканския режим " ...защото резултатите ти са впечатляващи ...
Lady_A ,,....ПОЗДРАВЛЕНИЯ ...за месеца .... от не големия си опит (нали вече два месеца изтъркалях ...в смях и закачаки ) знам че първия месец е най тежък после..някак си ..върви по неусетно ...

# 141
само_минавам ...видях ти линийката ...от кога спазваш "дюканския режим " ...защото резултатите ти са впечатляващи ...
ооо аз съм тежък случай, от 22 ноември, вече 5 месеца и малко, много залитам, но не се отказвам  smile3506  няма да им се дам този път на килцата smile3533

# 142
  • Пловдив
100 теми !

Леле Вещи, .........

Ама аз съм тук от 8 тема, не от първата. Е, във втората направих опит да започна режима, но не можах, та започнах по-късно. И темите ги водя от 12-та нататък, така че не съм направила още 100  Crazy

# 143
 smile3521 smile3521 smile3521 Вещи като гледам как нараства Дюканското воинсто ...и как бързо се навъртат темите ... ей сегичка ще направиш 100 "твой " теми ...
 smile3534 smile3534 само_минавам ...ако има табличка на "грешниците " ... ще бъдеш по стриктна и килцата ще се топят по бързо

# 144
Лелеее, 100 БРОЯ ЗА ГЕРОЯ!  bowuu
ПОЗДРАВЛЕНЯ МОМИЧЕТА! Искам да кажа, че сте страхотни и ви пращам едно голямо БЛАГОДАРЯ!   bouquet

Едно честито послучай 1-ви Май, малко на патерици, но днес имах леко разпускащ ден. Изкарахме празника страхотно Mr. Green. Както ви бях писала работя по сайта на детската градина, в която работя и живот и здраве евентуално другата седмица ще е на всеобщо внимание. Много съм доволна от себе си.  Mr. Green
Ние днес с командосите бяхме на излет с няколко български семейства. Изкарахме си страхотно и най-вече децата се надивяха и тази вечер, бях все едно без деца, грогясали. Аз малко се окепазих - понеже беше слънчево и хем знам, че тук слънцето е силно не си сложих слънцезащитен крем, тен ще правя  Flutter и сега съм с опърлено лице, а носа ми лъщее като домат.  Joy

Моите килца все още са 63,  newsm10, сега съм с 300-500гр. отгоре, но съм с гости от Червен бряг  Mr. Green и не съм се трогнала много от тях.

Аз имам един въпрос към 3-тофазничките. Спазвате ли строго схемата за седмицата, като изключим, че в четвъртък е П и се спазва бройката 2 галавечери, за останалите дни има ли значение подредбата на ПЗ, Н и галавечерите?  newsm78 Много често ми се случва, когато съм в гала вечеря да не ми се хапват нережимни храни, а когато не съм в гала вечеря да ми се хапват, евентуално да ги разменям.  newsm78

Хайде лека нощ от мен, че утре съм на бачкане ПАК.  Sick

п.с. Снимки от излета ако ви се гледат. Mr. Green

# 145
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!!
Сервирам кафето и отивам на ,,ранчото".

Hug Hug Hug на всички .

# 146
Добро утро!
suzana63, мерси за кафето  Grinning
Хубав ден на всички  Hug

# 147
  • UK
  Добро утро!
  Все още 58 и нещо..... Whistling Чакам си търпеливо Mr. Green
  Такава мусака си направих вчера, че нямам търпение да стане обяд. Реших, че ще чакам лятото с нетърпение заради зеленчуците, а не заради плодовете. Вече си мечтая за червени чушки... абе с една дума се настройвам още за дъъълго режимстване.
  Ори подушвам, че сме от една порода - чакащата последните килца Laughing
 Hug на всички

# 148
Добро утро!  Hug

Сузи, благодаря за кафенцето!  Hug
мбм-Мария, честити 6 месеца с режима! Честито и на Сиси4а (4 месеца), Тотуния, (4 месеца), Фанта (4 месеца), Klemy (4 месеца), Криси мб (4 месеца), Нинна (4 месеца), Жозефина (3 месеца), Ла Форнарина (3 месеца), Далия (3 месеца), Ми Лейди (1 месец), Кати7140 (1 месец), Лейди А (1 месец)!  Hug
Добре дошли иуспех на tesoro, vev, elpet, munieca, MimSss, Ниночка, Пипилота!   bouquet
Честити намаления на Духи пухи, Джани, СуАрзу, Смайлис, 2в1Hug
Луда гъбке, браво!  smile3501
Франц, добре дошла сред нас и браво за постигнатото!   bouquet
Сиренна, оказа се, че маизената си е чисто царевично нишесте.  Peace
diditka, ти си си за 3-та фаза вече.  Peace
МамаВеси, страхотно сте си изкарали!  family А за схемата в 3-та, с всички ддни могат да са "подвижни", стига да спазваш правилата за общия брой нишестени и гали. Просто със схема е по-лесно да се следят.  Peace

Мили момичета, аз лично вече спирам да отговарям на въпроси, чиито отговори се съдържат на 1-ва стр. на темата, включително и в препратките и основно в блог-сайта, както и на въпроси, които вече са коментирани в настоящата тема. Такива постове просто ще игнорирам. Не се сърдете, но наистина вече е прекалено!  Peace

Хубав ден на всички! sun

# 149
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз съм "за"! Особено, ако след изброените нережимности в поста следва уточнение, "ама не си го слагам на сърцето". След като на човекът не му пука, защо ние да ги четем тия изкушения. То и аз ям сладкиши и вкусотии / по гала вечерите/ , ама не е тук мястото да ги изброявам май newsm78 .   

В случая се чувствам лично засегната. Не знаеш за какво става въпрос за да ме цитираш с този тон. И за да уточня - ядох пасха, дадена от съвсем скоро останалата ми единствена баба, другата погребахме на Цветница, нямаш представа колко ми е болно и прясно, и последното което искам е да нараня другата си баба, като не опитам от традиционното великденско ядене приготвено от нея за нас.
 Съжалявам ако съм груба, но ми стана неприятно пренебрежението с което съм цитирана, не забравяйте, че понякога, някои неща не са просто лигавщини.
 Иначе и аз съм съгласна за табличката с прегрешенията, предполагам на всеки започнал режима му е ясно, че ако не го спазва ще задържа, като го има в табличка поне няма да има безкрайни оплаквания.

Сега отивам да чета и нататък.

Лек и режимен ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт