Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 190
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен!Благодаря за кафето.  Grinning  Вече 5-ти ден ударна вълна.Не съм се теглила на електронен кантар но дрешките стоят някак по-свободно newsm44 Дали да не направя 7 дена първа фаза? Stop newsm78

# 151
Добро утро нареждам се и аз за сутрешното кафенце  Simple Smile

Хайде да не разваляме добрия тон ...... Hug.... момичета няма смисъл ,всички сме зрели хора всеки решава сам какво ,как ,колко.
Виждате колко трудно се постига желания резултат ,така че излишно е да казвам че всичко е на собствен гръб .Колко нравоучително стана.

Наирянка сега научавам от теб  за това място,дори не съм чувала за него, наистина изглежда красиво а как се стига до там ?А ако имам възможност бих се присъединила към срещата с Цоци, пишете ми на лични  Peace

Искам да се похваля още един килограм отиде в небитието  Laughing

Sun ,Зеленкото хрумна ми нещо да направим на 1 стр. светещ надпис  "Първо прочети и после питай "

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 10:20 от FEN

# 152
Здравейте момичета Wink

Най-после ми остана време да мина да ви видя Hug. Липсвахте ми  Kiss  Kiss  Kiss!

Накратко- покрай Великден и аз бях в 3-та фаза, малко похапнах нережимни неща, естествено леко върнах нагоре, после пак надолу и сега кантарчето показва 81. 500. Бавно, много бавно се придвижвам към 7-цата newsm78, но пък не бързам. Най-важното е ,че не се отказвам от режима, каквото и да се случва. Много ми се искаше за 3 месеца с Дюкан да съм в 7-ците, но няма да стане явно, така ,че не бързайте да ми правите  място на скамейката Grinning

Вероятно съм пропуснала тези дни много лични празници  , за това поднасям цветя за всички момичета имали лини поводи да празнуват!

честита 100-на тема!!!
Благодаря за труда  на Вещи за оформлението на темите, като неразделна част от режима, както и на всички момичета, които вземат участие , за да ни бъде приятно и уютно тук!

На всички много  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss!

# 153
Добро утро  девойки!Благодаря за кафето от месеци вече ми е много приятно да го пия във вашата компания.Sun, благодаря мила   bouquet Пожелавам Ви лек ден пълен с хубави емоции!    Peace

# 154
Добро утро и от мен на вси4ки!  Реших и аз да се разпиша в новата тема, за която честито на всички.  ura Аз за сега не мога да се похваля с нови минуси,защото съм в мц и сам се подула като балон,но предполагам,че ще се оправя бързо.Искам само да споделя че това ми е първата сериозна диета(режим) , която съм решила да изкарам до край и това не е възможно според мен ако ви няма вас тук.Страшно много ме стимулирате и ми вдъхвате кураж и адски много се надявам да достигна резултати които сам си мислела че са невъзможни. Ох,аз бая се поувлякох целта ми беше всъщност да благодаря на всички,че сте тук и че ви има.Може преувеличено малко да звучи,но дори и с това че повече ви чета от колкото да пиша аз се чувствам все едно че ви познавам от много време. СТРАХОТНИ СТЕ! Hug  love001           Лек и приятен ден

# 155
  • София
Sun, подкрепям те напълно. Всяко търпение и добронамереност си имат граница. Днес ти си ми "на прицел"

svidni4ka, много се зарадвах на твоя пост преди време за реакцията на мъжа ти  Embarassed Давам те за пример заедно с Орелия как трябва да се "борим" със задържането: спокойно и режимно, резултатът ще дойде, няма къде да иде.

Не съм, мисля, че неправилно се засягаш. Помня, че ти даде обяснение преди време за ситуацията при теб и всички го имаме предвид. Мнителността е излишна. Има толкова хора, които поделят прегрешения, как така реши, че си баш ти визирана  newsm78

vii, като нямаш линийка, не очаквай отговор на подобен въпрос. Трябва да се каже малко повече: кг. сега, кг. цел (ако те е срам - колко искаш да свалиш като брой кг.), височина, деца и т.н. сега как да ти дадем съвет  newsm78 да, и прочети долното... Ако не знаеш как да си направиш линийка, лесно е: харесай си на някого линийката, кликни върху нея, следвай указанията и копирай кода в подписа си.

Мили новодошли момичета
, 'айде да се разберем преди да запитате нещо, да прегледате първа страничка, а? И преди да кажете "Ми аз я прегледах вече, ама не пише...", да ви обърна внимание на ей туй (т. нар. блогосайт): http://dukanskirecepti.wordpress.com/ В т. нар. блогосайт се мъчим да събираме есенцията на темите тук, полезните съвети и т. н., отделно има купища рецепти. Вчера специално съм си играла 2 часа да се ровя из стари теми, за да напълня секцията Често задавани въпроси, Ами те са за вас, бре! Забележете, че в края на много странички там има едно бутонче СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА. kато го натиснете, има ОЩЕ.
Призовавам ви за търпение. Отделете малко време на този блогосайт и да видим какво ще стане. Естествено, от въпросите често личи, че не сте прочели книгата. Затова прочетете пак 2 и 3 страница на тази тема като временно решение, докато си набавите свой екземпляр от книгата (зелената)  Whistling

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 09:45 от Зеленкото

# 156
ФРАНЦИ Hugдобро утро ,успешен и отслабващ ден Whistling,кога ще ме черпиш за хвалбите hahaha hahaha hahaha
Lady_A Hugчестита месечинка
Сузи Hugмерси за кафенцето
Сънчо wavey
Зеленкото ,:hug:метай поста си на всяка страница, дано пък да четат Peace

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 10:14 от rivela

# 157
Добро утро и от мен,
повишението ми от вчера го няма явно съм прекалила и с режимната храна .Важното , е че както бързо дойде плюса така бързо си и отиде.
На всички желая лек и отславащ ден.

# 158
Здравейте и от мен !

Mama Vessi , разгледах ти снимките, много си лъчезарна . Как ми се иска и на мен на излет....

Честито на всички със свалени килца, а на другите - търпение. Аз в момента варирам, но си продължавам режимно.

# 159
Здравейте, момичета! И аз като повечето от вас минах за известно време в 3 та фаза за празниците, защото си умирам за козунаци и агнешко, при което веднага се появи +1,5.  ooooh!От днес съм на протеини и мисля сериозно да си възвърна резултатите и дори да работя за още минусчета. Повечето казват, че нямам нужда от повече слабеене, но аз все още не се чувствам в перфектна фигура за лятото, а и като съм се захванала с Дюканството, ще си го направя докрай. Никога досега не съм била 5 месеца на специален хранителен режим, чак баща ми питат по улиците как съм го постигнала.
За новичките- резултатите идват бавно, по-трайни са от други режими, но и по-трайни. Видях леля ми от София, от 1 година е в 4 фаза и от смъкнатите е възвърнала само 2 кг (общо 10), което е доста обнадеждаващо.
Лек и отслабващ ден!

# 160
Добро и слънчево утро на всички Grinning

Искам само една напомнянка на новодошлите: вземете си мерките на обиколките и си ги следете. В дните, в които не свалате килограми намалените сантиметри ще ви изненадват приятно Peace

И едно предложение (може би към ЗлаВещица): защо не изплагиатстваме идеята на ЛаРедут- ките- в заглавието на всяка тяхна тема приканват да се прочита преди да се пита Rolling Eyes . Като погледна реално 90% от новите са нови въобще във форума и най- вероятно форумската етикеция им убягва, в смисъл влизат като на гости с обувките, удрят го на чат и т.н... Ако има "притурка" в заглавието да се изчита минимум настоящата тема (примерно), сигурна съм, че ще понамалеят излишните въпроси Peace

Забравих отчета: Орелия, Джани, аз ще си поседя още малко на 6-та пейка Mr. Green

Мама Веси, незнам на колко години си, ама ми мязаш на ученичка Crazy . Супер си  bouquet

# 161
                                    Привет на всички момичета. Hug

Да ви разкажа набързо и аз за издънките си, като ви призовавам да не правите като мен.И аз като Лорчето, след дълго задържане, се изнервих и скокнах, уж за малко, в трета фаза.Трета, ама се оказа, че в един миг се олях, и забравих за какво се боря, и каква е целта ми.Ядене на корем, алкохол и всичко останало, което е противопоказно за режима.Това продължи месец.Единственото, което съм спазвала, бяха сутрешните трици.Сега вече, покрай Великден, тотално прекалих.В един миг усетих, че натежавам сериозно.Стъпвам на кантара, и.....не е за разправяне.Не само, че бях на изходна позиция, ами и малко отгоре.Стана ми мъчно и тъпо, защото съм волеви човек, и се ядосах на себе си, че допуснах това.Веднага започнах с П дни.За моя радост, сега съм 71 кг., но защо трябваше да се стига дотук...Явно и ясно е, че режима работи перфектно.Може би беше достатъчно да съм в трета фаза един месец, колкото да раздвижа метаболизма, но при спазването на всички правила.А аз какво направих....
  За това искам да кажа на всички-МОМИЧЕТА НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА.Следвайте принципите на режима, ако искате да постигнете целите си.Повярвайте, колкото по-бавно е свалянето, толкова повече организма се настройва към постигнатото тегло.
 Не прегрешавайте, и не си мислете, че схемата ще действа винаги безотказно.В един момент тялото ще се обърне срещу вас, и няма да има вече перфектен режим.Самият Дюкан го повтаря не един път в книгата си.
 Влизайте по-често във форума.Дава страхотна мотивация.Аз като спрях да влизам, поради липса на време, сгреших.А винаги може да се намерят 20-ина минутки.Лично за мен форума е коректив.Само да си помисля, че може да посегна към нещо нережимно, и ме хваща срам.Да не говорим за чудесната атмосфера и съвети, които получаваме от тук.

Това е от мен.И помнете, че умните се учат от грешките на другите, а глупавите от своите собствени.

П.П.- Искам да изкажа благодарности, към всички, които се трудят за блог-сайта.Отдавна не бях влизала, но сега се изненадах приятно.Момичета, голям   bouquet и  Hug за безценния ви труд.Да хилядите.  bouquet

# 162
  • София
Уф, писах, писах, натиснах нещо и айдеее....отиде поста Crossing Arms
Привет ви все пак, честита ни Стотна тема, благодарение на Вещи newsm51
На всички ветеранки - много  Hug и  Heart Eyes
На новите - четете, мислете и питайте.
Сън Hug Зелено Hug - хубави постове, надявам се много хора да ги вземат под внимание, все пак това не е поредната диета 10кг-10дни, а хранителен режим, здравословен и без йо-йо.....
Аз си карам 3фаза, по устав, ще заминаваме за уикенда, та съм се впуснала в готвене на режимни нещица, защото там където отиваме такова жУвотно нема Joy
Лек и режимен уикенд и на вас Hug
Волна Hug Добре дошла отново, и докрай нали!?

# 163
  • София
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
И аз като Пилито снощи - писах, писах, натиснах нещо и айдееее.....отиде поста  Crossing Arms И нямах сили да го повтарям  Sad
По-късно ще се върна поне да отговоря.
Сега се включвам по повод изповедта на Волната. Асса май в миналата тема беше предупредила, че влизането временно в трета фаза  не е добра идея. Връщането към втора е невероятно трудно.  Peace Особено ако вече сме позаслабнали, чустваме се по-добре, валят комплименти и т. н. Трябва да си с много силен характер, да имаш невероятна воля и желязна мотивация. Така че преди да решите да минете в 3 фаза временно, поради празници или за почивка от втора, се замислете добре притежавате ли ги?  Thinking И струва ли си с лека ръка да загърбваме всички положени до този момент усилия?  Thinking
Волна Hug, съчуствам ти истински, защото помня колко трудно сваляше и как се бореше за всяко кило. Стискам палци!  bouquet Лора, и на теб! Дано и ти да намериш сили в себе си да се стегнеш и да достигнеш целта си!  bouquet

# 164
Здравейте,момичета!
Сузи,мерси за кафенцето !Аз сега го пия. Hug
Волна,ти си за бой. fightи няма да те пропусна Naughty
Мамам Веси,страхотен излет .Много си сладка ,ама приятелката ти определено е за Дюкан. Peace
Пиле,къде се загуби? Hug
Polly-Wolly,и на тази пейка е удобно . hahaha Joy Joy,ама е крайно време да освободиш мястото Hug
Насти ,Нели,Сънче ,Ривела,поздравени сте  love001  love001  love001  love001  love001
П.П.Не питайте повече за семки! И не се сърдете !!! Naughty
Лек и отслабващ ден !
Кри,браво !Както винаги търпелива и отзивчива. Hug

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 11:35 от perlata

Общи условия

Активация на акаунт