Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 219
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 330
 wavey Привет!
Кри, Сузи  Hug
Evich, добре дошла при нас! Дано бързо ги свалиш тези 5 килограма! Овесени трици може да намериш и в аптеките, напоследък редовно от там се снабдявам!
Атракция, бързо оздравяване на детенце! Ужасно е с тези болести. Не сме спали половината нощ, 4 ден е шарката на Ивето и имаше висока темп. Sad
Рос4о, Не съм-  честити минусчета! Peace
Зеленко, успя ли да го разкачиш от компа Laughing? При нас е обратното- мъжа ми хич не се интересува, и само мрънка като ме види повече от 5 мин на бюрото. Но пък и аз не прекалявам като твоя мъж, просто и децата не ме оставят!
Безгрешна, добре дошла! Но и аз се чудя накъде ще сваляш, за твоя ръст 49 кг си е направо безумство! Naughty
Духи-Пухи, честити ти 2 месеца!  bouquet Резултатът ти е чуден, браво и за това, че продължавате да се кърмите толкова дълго! Така ми се иска и на мен още да кърмя Sad
Мазнислава, успех от сърце ти желая! Flowers Four Leaf Clover Честито минусче! Peace
Дени-Кали, не съм виждала и купувала диетичен кетчуп, ползвам домашен и то по малко!
Пипилота, по време на МЦ не е най-добрият момент за започване на режима, но ще се справиш! Хубаво е, че в ударният няма да се изкушаваш от нережимните храни на съпруга ти, а после ще свикнеш! Като гледаш резлутата, няма и да ти се иска да си го разваляш с нещо нережимно! Wink

# 331
Здравейте момичета !

Толкова сте изписали , че нямам време да ви изчета!

Вече месец съм с вас , вече почнах втори и само 5 кг, но имам надежда защото днес станах -6 , но от вчера имам за..к, какво да правя незнам досега не ми се беше случвало, чувствам се подута !

Моите данни започнах от 73кг, сега съм 67кг., цел поне 57, засега, започнах на 1.04 - това е от мен !

# 332
Здравейте момичета ... за мен пак е ДОБРО УТРО щото пак обърнах денонощието ( нощем бачкам денем дремя и се мотая )
ИСКАМ ДА РАЗДАМ УСМИВКИ на всички ( ако почна да изброявам може да пропусна някоя затова ЗА ВСИЧКИИИИИИИ ..... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51..
evich... добре дошла !!!
Пипилота ..... главоболието може да е и от началото на режима макар че на теб днес ти е първи ден а то се появява към 2-4 ден ... хайде скачай смело в отбора и за известно време приеми че имаш ...."временна алергия към облаците "..... аз така съм приела за себе си че ако  посегна към ВиК ...ще се обрина по моцуната ...абе както като пиеш антибиотици знаеш си че те не се връзват с алкохол ...и става ...
Да се похваля .... твърдо вече кантара закотви на цифри под 89 ( от ритуала максималната цифра за 10 стъпвания максимално показва 89 ......хихихиииии той гадината електронна инат ...ама аз по ИНАТ от него ) .... така че от пейката на осмиците ВЕДНАГА ДВЕЧКИ ДЕТО СА с 80кг и 100-200 грама ...моментално МРАШ при седмиците  smile3513, че ЦОЦИ трайно си намърдава дупето на пейката с осмица smile3508 ....хайде ПОЖЕЛАНИЕ  да не посочвам кои двечки ( може и повече ) да се местят ...  newsm44 newsm44 newsm44

# 333
цоцииии добре дошла добре дошла!и бързо и неусетно да седнеш при седмиците!!!
то туй пожелание и за мен... Blush

# 334
Добър ден,

Не съм писала два дни ,та сега ще наваксвам.......... Mr. Green
Честита юбилейна тема,че и 17стр.......... Crazy

Вещи   bouquet
Бързам да се хваля,днес се претеглих и какво да видя.....65кг., но за сега отблязвам само -1кг.,а утре може би и вторият ако се затвърди......... Heart EyesМного се радвам,всички ми казват да спирам вече,влизам в дрехи ,каквито не съм носила от бала си,просто е неописуемо. Grinning
При мен 1/1 се оказа страхотно решение! bowuu

haleeva
Видях снимките,сткрахотна промяна,браво!   bouquet
Отивам да си оправя линийката.................... Hug

# 335
monnnn....благодаря благодаря ... пожелавам си да минем през пейката на осмиците ...като през малка гаричка ( като приключение от типа секс за една нощ  newsm62) ..сега ти загледах линийката ...че ти си почнала има няма 17 дни преди мен ... но не те намерих в табличката да видя от какви тегловни "висини " си почнала ...

# 336
бях 96кг.с друга диета непосредствено преди Дюкан свалих 4кг.и сега от Дюки още 7кг.и съм висока 176кг.и представи си ожених се 57кила...преди 10г и виках че съм дебела...  Crazy
а тва за секса изключително ми хареса.....ма то бая секс ша требва....и як мъж  .да носи на всичко.

# 337
  • София, в полите на Витоша
Абе приемам аз че имам алергия уж, ама довечера на кръчма ме викат, мани-мани, направо ужасТ  ooooh!

Зеленкото, кажи за доматеното пюре, че и за по червеничкото си падам  Mr. Green
Благодаря за инфото за телешкото, не съм го видяла, но и нямам време много да чета, щото малката ми е с 38-9 Т от два дена и ме обсебва милото, че му е лошичко, та затова, а иначе и аз видях че не е най- подходящия момент, ама да използвам, че го няма мъжо ида не пита що плюскам непрекъснато като съм на диета  Joy

monnnn, аз от 18-тата до 30-тата си година бях 60 кила, после след втората свалих на 67, но сега след третата и вече на 40 се бях закучила на над 80, добре че ги свалих по неволя, та имам по-малко за Дюканския режим, че аз не съм от най-дисциплинираните... Crazy

Ама Вещи ми е жив пример как като искаш, става, от нея знам, че ако не обичаш вода, айранчето върши чудесна работа. А и с кола- лайт съм на ти отдавна, по шише си пия без усилия, така че оводняването няма да ми е проблем. Проблем ще е пикането, щото докато прекося София на път за работа в задръстванията, ще маркирам всяка бензиностанция...аз и без да се "оводнявам" съм си пикантна, пък сега  ooooh!

# 338
Пак привет! Току-що ходих до магазина на Иван Асен , ама и той затворен!
Благодаря на Цвети, че ми светна лампата, че ги има по аптеките тези овесени трици!
Майка ми закусва почти всяка овесени ядки, защото има ленив стомах, но аз никога не съм пробвала нито ядки, камо ли трици!
Но сега съм решила да ги пробвам , щом като трябва! Нямам за сега проблем с ленив стомах!
Вчера изкарах  - добре - пилешко филе на скара, нискомаслена извара , две яйца и една кофичка кисело мляко 0.1% Култура! Но без триците, защото не мога да ги намеря и вода около 1 л!
Не обичам да пия вода и никога не ми се пие!
Днес съм на същото, но мисля повече вода да изпия!

# 339
Абе приемам аз че имам алергия уж, ама довечера на кръчма ме викат, мани-мани, направо ужасТ  ooooh!

Даже не ми е трудно да се сетя кой те кани  Whistling Whistling
Ще ядеш само пържоли на скара и това е  Laughing

# 340

Даже не ми е трудно да се сетя кой те кани  Whistling Whistling
Ще ядеш само пържоли на скара и това е  Laughing

Не е трудно, а и в това е проблема- като знаеш какъв силен парньор е на масата....  Joy

# 341
  • Пловдив
Привет момичета! Тия дни са празници и нямам много време да пиша, но не се успокоявайте, виждам всичко и съм в пълна готовност за тигани и по-строги мерки  Mr. Green
Добре дошли на всички новички   bouquet и няма да се пуашите  Mr. Green
Много хубави снимки видях, момичета прекрасни сте!  Hug
Браво на всички свалили грамчета и килограмчета   bouquet Табличката не ми се сърдете че не съм я коригирала ден-два, заради проблемите с компютъра ми е  Embarassed Всичко ще е нанесено, моля само да ме извините за закъснението   bouquet
МайкаЗайка, добре дошла   bouquet Вече са ти казали, че има още едно момиче със същия ник и ще е добре да ви отличаваме по някакъв начин  newsm78 Разбрах какво ядеш, но не разбрах количеството на месото.  Thinking
Геци, мерси за ...    bouquet
Гуди, на мен и там ми харесва много , но като док е още по-готин  Heart Eyes
Орелия, не разбрах като си затвориш очите кремчето прилича ли на това, за което е есенцията, или само напомня далечно и недостатъчно?  newsm78
Евич, добре дошла и тук  Hug
Тъндър (tenderseducer) или ако не е правилно ми кажи как да ти пиша на кирилица, за какво бульонче говориш? Ако е от готовите го забрави  Naughty Не може. И защо ти липсват супите. Какво ти пречи да си направиш?  newsm78
whisper , кажи и ти някакво име на кирилица, че някои хора не можем да се морим с латиница  Mr. Green
Пипи, моето мнение за консервите в собствен сос е че не стават. Не се знае какво е месото вътре. Обикновено е телешко, а при нас е разрешено само шол, а предполагам, че консервите едва ли се правят от такова месо  Mr. Green
А, и да не забравя - умната двете с Цомбето, че тя ... нещо не се появява напоследък тук, дали да не приготвям тиганите  Thinking
На всички (няма да ви изброявам този път поименно) много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 342
пипи поръчваш си водка и само се чукаш с нея.пък аз съм на 28г.даже още не съм .другата събота ще ги направя.20кила ги качих от нищото.откриха ми намалена функция на щитовидната и било невъзможно да отслабна и да пия някакви хапчета и .......да обаче миналото лято пих пих пих и нищо.ама ето че можело да се отслабне.може да е бавно ама славно.
ти гледам си пробвала за момченце.аз съм се навила пък за момиченце че момчета 2 ги имам.ма чак тогава не мога и да си представя колко кила ще стана.

# 343

ПипиА, и да не забравя - умната двете с Цомбето, че тя ... нещо не се появява напоследък тук, дали да не приготвям тиганите  Thinking
На всички (няма да ви изброявам този път поименно) много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Цомба я зарежи, тя  и режим  ooooh!, виж ако включва водка зелена ябълка със сок ябълка, обикновена, не зелена плюс голяма сочна СВИНСКА пържола , моооооооооже  hahaha

# 344
evich, около ЦУМ има три магазинчета, в които ще има трици, но на 7-ми (сега не бачкат). Ако те интересуват, пиши ЛС Hug

east woman, за спирането на цигарите роман мога да изпиша. Тежък случай на пристрастеност бях (все още ми се пуши много отвреме-навреме, при все, че ги спрях преди 3 години). Намерила съм за себе си много ефикасни трикове, които ми помогнаха, та ще удрям рамо ако се налага Wink  (това съвсем сериозно го казвам Peace )

Общи условия

Активация на акаунт