Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 173
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 375
Креми, Мамица, да са ви живи и здрави малките съкровища и много да ви радват!   ura

Джани, благодаря ти, миличка!  Hug Heart Eyes Честита ти 5-чка и да не виждаш вече никога 6... на кантара!   bouquet

Прегръдки и целувки на всички!   love001

# 376
  • Universe
Креми и Мамица, да са ви живи и здрави рожденниците!!! Късмет навсякъде и във всичко!!!
 Дюканки, желаещи да отказват цигарите - и аз съм в тая група Peace   Поли-Уоли, чакаме триковете Praynig Praynig Praynig
Мазнислава и Мишле - стискам палци !!!
Атракция, Пипи лота - бързо оздравяване на дечицата
- хубави резултати видяххххххххххх - Халеева, Зеленкото, Мама Веси  Peace Peace Peace
La Bomba - българският принос - "Залян Дюкан" hahaha hahaha hahaha

eti_88 - всичко режимно може да се смесва и да се яде в неограничени количества /изкл. -  до 1 кг млечни/дневно, в т.ч. само до 250 мл прясно мляко /
- Крикриnewsm78 newsm78 newsm78 май само аз не съм те видяла на прословутите снимки "преди и сега" Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes, но пък съм впечатлена от огромния ти принос  към общото свалено тегло Hug Hug Hug/, Зеленкото!!!
На новичките -
Честито на месечинките и свалилите -
На инвеститорките припомням  Wink - търпи, бабо, за хубост
- специално за срамуващите се в ъгъла /те си знаят защо  Naughty Naughty Naughty/ !!!

ooooh! Не мога да се похваля с нищо - сигурно си инвестирам - тия 3 кг ще ми вземат здравето

Чатъркитееееееееее, , , !!!

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 18:41 от lenny_pld

# 377
ИСКАМ ДА СЕ ОПЛАЧА ЧЕ В ДР ТЕМИ ИМА ДОСТА ЖЕНКИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА ВАЖНИ,НИЕ ТУКА СМЕ СИ СУПЕР,ТАКА ЧЕ ДАНО И ТАКА СЕ ЗАДЪРЖИМ,ЧЕ МН ОЧНАХА ДА МЕ НЕРВЯТ, smile3515ЗА УСПОКОЕНИЕ ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ НАПРАВО ВИ ОБИЧКАМ,ТОЛКОВА СТЕ МИЛИ newsm51]

# 378
  • Пловдив
К Савова и Мамица ,
Да са ви живи и здрави рождениците. Да растат умни, щастливи и много радост да ви носят.

Et_ 88, момичетата вече са ти отговорили. От мен успех и занапред.

Byrne , салатата е напълно режимна. А закуската каква беше?  Водата е също важна част от режима, така че ако трябва се насилвай да пиеш поне 1,5 л на ден.

Ори, голямо гуш  Hug Hug Ти си знаеш, че ще стигнеш целта си! Като падне и този гаден кг, радоста ще е много по-сладка.
Сън, благодаря ти и аз. От твоите уста в ушите на кантара (казано по Дюкански Grinning )

Приятна вечер от мен на всички  !

# 379
Благодаря на всички, които ме поздравиха. Искрени благодарности на Кри- тя ми пътеводната светлина/ моля да не се правят асоциации с един филм от близкото минало/ Нея първа видях в албума, огромно впечатление ми направиха излъчването й и резултатите й, четях всичките й постове по няколко пъти и винаги намирах отговор на въпросите си. Леле май току що се обясних в любов.  newsm51 Embarassed.... Кри javascript:void(0);
newsm51..... да наистина последните килограми падат най- бавно- особено, когато от всякъде ти казват колко си отслабнала, да спираш вече, а някой направо питат да не би да си болна. Отваряш уста, захапваш поредната пилешка пържола и продължаваш и така.......до заветните кила.
Благодарности и на всички, които пишат в темата, няма да споменавам поименно, за да не пропусна някой. smile3525 smile3525 smile3525
 Много ми помогнахте момичета- свалях заедно с вас, радвах се заедно с вас на всяко свалено кило и се ядосвах, когато задържахте или някой кривваше от „дюканския път”, все едно аз съм го направила. Възхищавам се на търпението, постоянството и хъса, с който пишете тук и призовавам новите момичета да четат и да не бързат. Килограмите падат бавно, но сигурно. Вярвайте ми! Имайте търпение! Не забравяйте- килограмите на които сте не са се натрупали за месец или два. Но ще паднат. Падат и на такива като мен- ваксинирани от гладуване или безброй диети, не закусвали до започването на този режим, на такива, които не обичат месо/и аз съм от тях, но се научих да го ям/ и на такива, обичащи само плодове/ но съумяли да се откажат временно от тях/. Падат и най- хубавото е, че ако стигнете до края не се връщат. Какво по- хубаво от това?    Затова пийте вода, влизайте във форума, четете, яжте и ..........слабейте!

# 380
Пак здравейте!
 newsm59 newsm59
Всичко най-най-най на празнуващите!
В момента се наливам с вода и май ще дойде 1л и половина!
Този списък с магазините съм го прочела , но всичко е затворено!
Живот и здраве след празника!

# 381

Byrne , салатата е напълно режимна. А закуската каква беше?  Водата е също важна част от режима, така че ако трябва се насилвай да пиеш поне 1,5 л на ден.

Нямаше закуска, бях навън а и хич не ме бива в закусването. Иначе водата си я пия стриктно. Сега търся рецепта за нещо с подсладител, та ако някой може малко да ми подскаже.....

# 382
  • Варна
Здрасти и от мен. Гледам пак е пълно със страшно много нови хора - успех!
Byrne, ще си намериш нещо сладко в темата с рецепти, аз само да добавя, че трябва да избереш подсладител, който е подходящ за термична обработка (ако нещото ти ще минава през висока температура)!

Честито на рождениците и техните щастливи майчета! Тортата на Креми е голяма красота (ама ние си я знаем, че има златни ръце).

Халеева и Зеленко - впечатляващи фотоси.  Peace Браво на вас.

И да, постовете на Кри са едно от най-ценните неща тук.

# 383
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Byrne, виж тук  Peace, все пак най-лесно си остава киселото мляко със степче и желираното мляко.
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%94%d0%b5%d1%81 … %82%d0%b8-%d0%9f/
 Кексчето от трици пък е много подходящо за закуска, аз доста бързо му свикнах и вече ставам гладна, а по принцип никога не съм закусвала  Wink

Честит рожден ден на децата на К Савова и Мамица, много здраве и щастие!

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 18:26 от Не съм

# 384
Момичета, здравейте! Да си призная имам доста да отслабвам, но все отлагах и намирах извинение. Тия дни прочетох Жената днес и там ми направиха впечатление няколко статии на отслабнали жени с диетата на Дюкан. За мой срам имам книгата отдавна, но така събира прах в библиотеката. От вчера обаче си я чета и се навивам. Живот и здраве след празниците ще започна и аз. Само не съм сигурна толкова много месо как ще ми понесе. Докато четях, направо ме хвана ужаса, особено при препоръката за конско!!! Но пък риба обичам, дано да успея и аз като вас! Стискайте ми палци!

# 385
  • София
Мишле  Hug Hug Hug радвам се, че са само 4, щото като те прочетох, се ужасих. Нали знаеш, че си ми слабост  Embarassed Още месец и ще се нормализират вкусовите възприятия. А грейпфрутите са много полезни   bouquet
Тендър, бульона от пиле трябва да е домашен и да си му махнала мазнините. Оставяш го да замръзне и обираш отгоре. Готови кубчета не се използват, защото съдържат какви ли не глупости. Peace
Дени Кали, и аз не те съветвам да ограничаваш количеството на храната. Може само да ти забави метаболизма. Яж, докато се заситиш, ако трябва на често, но режимно. Рано или късно ще мръдне кантара надолу.  bouquet
Лео, сиренето от 1,5%-но мляко най-вероятно е с висока масленост на сухото вечество. Чети внимателно етикетите.
Духи Пухи Hug, честити два режимни месеца и добър резултат!  bouquet  bouquet  bouquet
Евич, аз съм купували трици от аптеки Ремедиум.
Пипилота, ако знаеш първите дни от режима какви невероятни количества храна поглъщах  Embarassed Embarassed Embarassed Психиката е голяма работа  Laughing Телешкото в собствен сос - за краен случай. Peace Купуваш си трици от магазинчето, от което и аз си купувам обикновено. Laughing
Не съм ви изчела още, по-късно...

# 386
орелийка да си жива и здрава сестро!!!всеки път като видя това "пихте ли ...... днес?" и надигам половин кило водиер.
на вас ви е писнало да ви казват да спрете да слабеете, а на мен ми писна да ме питат дали диетата има ефект.ми как да няма бе мама му стара като минах 2 номера дрехи надолу?и ме питат все едни и същи хора и всеки ден.и след тоя въпрос следва: и кво ядеш?   след като 100 пъти съм им отговаряла на въпроса.  само мойта приятелка си ме окуражава като ми казва всеки път като ме види"аууу браво ,браво продължавай в същия дух."

# 387
  • София
eti_88, я да те изнервя малко, че нали съм една нервозна лелка, ще взема да загубя тренинг. Я как се издаде, че не си чела книгата - там е написано поне на 5 места, че разрешените продукти могат да се смесват както си искаме. Я да се хващаш и да я изчиташ! Това не е някаква диетка за 20 дни, това е режим, който ще промени живота ти! И ако може по-малко да крещиш, става ли?

Едит: специално за теб да поясня, че писането само с главни букви ЕТО ТАКА в интернет се счита за крещене. Ако питаш мен, писането с очеизваждащи цветове - също, но това вече си е мое лично мнение.
Относно долното ти мнение, да не пълня форума, просто дописвам в старото. Нямам желание да не подклаждам войни, ама ако не видя тънката шега в отговора ми, значи проблемът в другата тема също може да е бил породен от... теб, а не от останалите. Разбира се, нямам представа за какво става въпрос, но да питаш нещо, което е написано на не-знам-колко места в книгата и после да се обиждаш, щом ти се казва, че не си я прочела - какво има въобще да говорим  newsm78 СТАРАТЕЛНОТО ИЗчИТАНЕ НА КНИГАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ЗА УСПЕХ НА РЕЖИМА. Ето на това му се вика крещене  Embarassed

П. С. "децката" градина  Joy отдавна не съм се смяла така. На колко си години всъщност  newsm78

Днес ми е първи ден от ПЗ и понеже цяла сутрин бях навън, като се прибрах вече бях много гладна. Направих си една салата от марули, малък домат, две лъжици кисело мляко 0,1 % и една филия пуешко филе. Незнам може ли не може ли, обаче беше много вкусно и сега ми е тежко и нищо не ми се пие, а съм изпила само три чаши вода.

Вички ли грешки да посочвам или само най-грубите?
Първо, закуската е задължителна. Кекс в микровълнова се прави за 5 минути + 1 минута бъркане на съставките. "Няма време" не се приема за оправдание.
Второ, бъденето "навън" не значи, че не може да се яде - носим си храна. Едно кисело мляко през сламка навсякъде може да се глътне.
Трето, струва ми се малко протеинът на твоята салатка. Пуешкото филе не е ли соленичко?
Четвърто, много малко водичка. Вода се пие през целия ден, а не наведнъж.
Пето, трябва да се яде малко, но на често. Голяма салата след глад... какво друго да очакваш  newsm78

evich, как не обичам празнословието  Whistling  аптеки Ремедиум работят...

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 19:12 от Зеленкото

# 388
Зеленкото ако мислиш че си ме изнервила-не виждам с какво.А относно книжката-НЯКОГА НЯКЪДЕ ДА СИ ВИДЯЛА ДА СЪМ ПИСАЛА ЧЕ СЪМ ЧЕЛА КНИГАТА. newsm03Жалко за теб че мислиш че съм крещяла,защото всъщност не съм Rolling Eyes,аз съм доста мирна душа HugА и защо като някой дразни някого просто не си замълчите за да не разваляте иначе така мирно водения форум.Все пак тук не сме за да се заяждаме като деца от децката градина,и всички сме зрели жени,или се лъжа newsm12Моля не прекалявайте с грубиянщината,тя е грозна черта за всеки човек,а виждам че всеъщност ти Зеленко не си такава,защото доста добре ни критикуваш,за което ти благодаря но може и по по мил начин,нали smile3525

# 389
Здравейте, отново  Hug

Честит рожден ден на мъниците на К Савова и Мамица   bouquet

Искам и аз да ви запитам едни неща  newsm78 ако сте го обсъждали, моля не се сърдете, не съм чела цялата темичка ( а и предните ) Embarassed
Така...както писах вече, 4 ден карам П, а една приятелка е пети ден и двете не сме мръднали като килограми, а уж правим всичко както трябва, без да сме включили триците.Нормално ли е това, според вас?Има ли някоя  с подобен развой?И двете нямаме кой знае колко за сваляне, но все пак.Аз имам някаква цел с тези мои 49 кг, но и с -5 ще съм си ок.

Другото, за което се чудим е как да правим втория етап като редуване? Сега ли да преминем към него или да продължаваме с ударния?Писахте ми, че ударен 5 дни е достатъчно, но при условие, че нямаме никаква промяна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт