Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 217
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Искам да ви почерпя по случай рожденния ден на детенцето ми .
Детенцето на Мамица също има рожден ден днес - да й е живо и здраво  ura
Имаме месечинки, свалили, задържали и нови попълнения в Дюканските редици - браво момичета и момчета, това е правилния път   bouquet

# 361

ПипиА, и да не забравя - умната двете с Цомбето, че тя ... нещо не се появява напоследък тук, дали да не приготвям тиганите  Thinking
На всички (няма да ви изброявам този път поименно) много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Цомба я зарежи, тя  и режим  ooooh!, виж ако включва водка зелена ябълка със сок ябълка, обикновена, не зелена плюс голяма сочна СВИНСКА пържола , моооооооооже  hahaha
ма кат ви заплющъ и двете, ше видите Joy Mr. Green

Аре па да те вида ти колко време ще издържиш без алкохол Whistling

И ако па искате да знаете, аз си спазвам режима, ама 50 на 50 Crossing Arms Mr. Green
Сутрин си ям киселото млеко с триците, през останалото време пак зобя по режима....но ако излизаме някъде минавам на трета фаза Joy
представям си ако излизаш всеки петък и събота.....щот то при нас всяка седмица е купон.и знайш ли как стоя и гледам сеир като не пия.изключително интересно.свиква се.

# 362
 newsm67  newsm59   ura Кремииииии - да ти е жив и здрав малкия и много да ви радва !!!  smile3525
И на Мамица детенце -   Gift - много късмет и щастие !!!!
Целувки за всички  newsm03  hug   love001 - няма поименно да ви изброявам !!!!
  261uu

# 363
Креми,   bouquetда ти е жив и здрав рожденника!

Много здраве  и късмет и хубаво детство!

На Мамица й честитих на друго място!  bouquet
Цоци, много се радвам за твоята пейчица! Peace

# 364
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на сладурчетата на Креми и мамица. Да са живи и здравии да ги слушкат майчетата им  Mr. Green

Пипилотааааааааа, що седиш гладна? намаш какво да хапваш ли?

# 365
Креми , Мамица да са ви живи и здрави рожденниците , да ви радват много.

# 366
зДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН newsm03 wavey,И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И РОЖДЕННИЦИ НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ,ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ ВЕСЕЛИ ЩАСТЛИВИ,ВИНАГИ В ДОБРА ФОРМА И ВСЕ ТАКА КРАСИВИ newsm51  love001 newsm03
аЗ ОТ ДНЕзапочнах режима съвсем насериозно,даже удържах на искушението пица защото моето мъжле си похапна с удоволствие пред мен,но аз успях.Ще изкарам 5-6 дни на удърен режим,но искам да се допитам вие колко предлагате да трае за 25 кила надолу?5 или пое4е дни newsm12И ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВЕТЕРАНИТЕ АМА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СМЕСВАТ БЕЛТЪЧИНИТЕ,ИЛИ ТР ДА СЕ ЯДЕ ПРИМЕРНО САМО ПИЛЕШКО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН,ИЛИ САМО ИСЕЛО МЛЯКО И Т.Н. newsm78
[/color]

# 367
Моето мнение е, че няма пречка да се смесват протеините...

# 368
ети можеш да смесваш както си искаш разрешените продукти.само разрешените!а за пиците не се притеснявай - ще свикнеш.отначало ще ти изтичат лигите и очите но после въобще няма да ти прави впечатление.даже ще се чудиш как си могла да поглъщаш тия гадости.аз лично се натъпквах с режимна храна така че да нямам място даже да опитам.и като си се наял по-малко ти се дояждат изкушения.

# 369
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВЕТЕРАНИТЕ АМА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СМЕСВАТ БЕЛТЪЧИНИТЕ,ИЛИ ТР ДА СЕ ЯДЕ ПРИМЕРНО САМО ПИЛЕШКО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН,ИЛИ САМО ИСЕЛО МЛЯКО И Т.Н. newsm78[/color][/color][/size]
айде аз да отговоря, че на другите вече им омръзна. Да може да се смесват.

# 370
k_savova честит рожденник,с пожелания най-добри,

Мамица,да ти е здраво и щастливо детенце

# 371
Вещи, достатъчно далечно напомня Laughing Абе става! Предполагам и малко ванилия ако се сложи съвсем ще го докара. Трябва да я пробвам в кекс, но аз го предпочитам солен, та ще видим.

Джани, ау честито, злостно завидях Twisted Evil А защо не се премерих ли - ми аз се меря след  00, и тая сутрин не го пуснаха тоя филм, та нямаше хич смисъл, щях хептем да се разочаровам. А и съм в ПЗ.
Честит рожден ден на дечицата на Креми и Мамица! Да растат здрави и послушни!
Геци Hug
Цвети Heart Eyes

Днес яко каймян ден Crazy

# 372
[БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА БЪРЗАТА РЕАКЦИЯ  smile3525а ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ОМРЪЗВАНЕТО,мисля че ние новаците тр малко повечко да четем newsm12,апък на ветераните като им умръзва да отговярат,да вадят тиганите newsm62,май наистина от време на време си ги заслужаваме smile3506,ама те са минали от тук и ни разбират за което мн им благодаря   newsm51

# 373
Днес ми е първи ден от ПЗ и понеже цяла сутрин бях навън, като се прибрах вече бях много гладна. Направих си една салата от марули, малък домат, две лъжици кисело мляко 0,1% и една филия пуешко филе. Незнам може ли не може ли, обаче беше много вкусно и сега ми е тежко и нищо не ми се пие, а съм изпила само три чаши вода.

# 374
Честито на малчовците рожденници!!!
Мамица и К.Савова - нека само да ви радват

Общи условия

Активация на акаунт