Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 154
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
четох, четох  Mr. Green и разбрах, че:
има задържащи, на които е необходим начален тласък;
има не внимаващи в картинката;
има повече и по-малко серозни

за всички тях - потупване с моята вълшебна пръчица  Wink

за сливите - Настииииииииииииииии - убаво пояснение, ама момичето писа, че започва трета фаза  ooooh! а в трета май са позволени   сега ще се скрия да не закача някой тиган ще почета пак за трета фаза, че и моичкия скоро ще е там  Peace
зеленко - това дали ще е полезно за блога? http://www.eenk.com/?p=426 - предупреждавам!! само за трета и четвърта фаза
пипилотаааааааааааааааааа - голямо озъбване е паднало  Joy и моя змей е в групата  hahaha ей ти почерпката по повода http://imagesfrombulgaria.com/d/52130-4/P1120947.JPG

# 527
Здравейте,
Може би по Великден се издъних накрая ама сега съм стриктно режимна, няма предаване, тия дни бая ме напоболява стомаха, но с хапчето се разминава.Режимна съм с изключение на суматия хапове които пия, то няма как за кръвно за МЦ и така, няма отърване от тях.Та mamce стига си се оплаквала от дълбоката провинция какво да правим, ама нали като беше у нас имаше и Верея 0,1 % и трици ,от 750 гр. които вие нямате , ами какво да правим малко са големите магазини при нас.Щом и ние тук сме на диета значи има продукти, ама пък ние ще слабеем по интензивно като изминаваме дълги разстояния да си ги намерим.Хайде малко шегичка  Laughing

# 528
  • София
зеленко - това дали ще е полезно за блога? http://www.eenk.com/?p=426 - предупреждавам!! само за трета и четвърта фаза

Феята е  #Crazy
Еленко аз много го харесвам, а и не амо него, ама за туй нЯщо трябва третофазничките и четвъртофазничките да кажат... Продукт: Селски пълнозърнест хляб Унипек, ама пише, че има семки в него bouquet

Възползвам се да благодаря на всички, които ми писаха ЛС за САНИЕ/СЕНА. Записах някои мнения в блогосайта, раздел Често задавани въпроси.

С цел допълване на информацията в блогосайта очаквам Вашия коментар по следните дискусионни теми:
1) Приспадате ли лененото семе от количеството трици за деня?
2) Приспадате ли пектина от количеството трици за деня?
3) Режимен ли е според Вас телешкият джолан (стр. 67 от книгата)?

Призовавам към спазване на добрия тон.
Напомням, че всичко, което се изписва в темите за Дюкан в този форум, се преглежда, и част от него се прехвърля на блогосайта.

П. С. Блогосайтът е ей туй: http://dukanskirecepti.wordpress.com 

# 529
здравейте!от 14 дена съм на удЪрната диета на дюкЯн.свалила съм само 15 кг .струва ми се че са малко но все пак какво ще кажат по-старичките?въпреки че не си направих труда да прочета книгата прочетох първа стр. , но не разбрах дали трябва да ям трици.но това не ми пречи да консумирам вместо тях ядки.разрешени са нали.а риба може ли?защото по великден се поолях и изядох освен рибата и 2 козунака.но те бяха със заливка от кисело млеко та не се притИснявам особено.ааа и може ли вечер по 50г водка че съм с ниско кръвно?а по едно пакетче семе може ли?извинявам се за многото вАпроси но държа да ми се обърне веднага и незабавно внимание.от по старичките.

# 530
  • Пловдив
здравейте!от 14 дена съм на удЪрната диета на дюкЯн.свалила съм само 15 кг .струва ми се че са малко но все пак какво ще кажат по-старичките?въпреки че не си направих труда да прочета книгата прочетох първа стр. , но не разбрах дали трябва да ям трици.но това не ми пречи да консумирам вместо тях ядки.разрешени са нали.а риба може ли?защото по великден се поолях и изядох освен рибата и 2 козунака.но те бяха със заливка от кисело млеко та не се притИснявам особено.ааа и може ли вечер по 50г водка че съм с ниско кръвно?а по едно пакетче семе може ли?извинявам се за многото вАпроси но държа да ми се обърне веднага и незабавно внимание.от по старичките.
Тва шега ли е? Защото не мисля, че е уместна точно от човек, който пише без паузи и без главни букви и аз поне едва го чета  Rolling Eyes Нищо лично, но не се сдържах  Embarassed

# 531
  • София
 spam2

monnnn
, ето ти внимание (не открих на Вещи тиганЯ, явно си го носи със себе си)

smile3538  baduu smile3540  People No Good  33uu  341uu bambam nono red fight fight newsm11 smile3511 smile3515 newsm61 smile3516 box bash argue #Bad Talk smile3557

smile3554

стига ли  newsm78

hahaha Надявам се сега някой да не тръгне да ти отговаря.
 hahaha но резюмето наистина си е супер  Joy

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 22:56 от Зеленкото

# 532
monnnn, ако ти се лигави, ела при нас. Тук се спазва добрия тон, говори се за екология и се избиват комплекси. Не си мъчи душицата, скокни в чата при нас - проЗтите. newsm10 newsm68 newsm44 newsm48

# 533
monnnn  подиграваш ли се с нас???

# 534
monnnn, ако ти се лигави, ела при нас. Тук се спазва добрия тон, говори се за екология и се избиват комплекси. Не си мъчи душицата, скокни в чата при нас - проЗтите. newsm10 newsm68 newsm44 newsm48

Къде е този чат, искам и аз  Embarassed

# 535
Поне пиша без груби правописни грешки.Ето ви и главни букви.
За поста - сори ама не издържах.Напира мА яко.
Зеленко - стига!Бая енергия похаби.  Joy
И не- не се подигравам с никой конкретно.Въпросите , които се задават са достатъчна подигравка към труда на другите...

# 536
  • my own world....
monnnn  подиграваш ли се с нас???

Защо го приемаш като подигравка? Момичето обобщи чудесно последните няколко теми....Браво Мон, посмях се  Joy

# 537
Мон,и аз те подкрепям PeaceМного точно си го казала.Браво!  bouquet
Момичета ,и от моя страна не е заяждане . WhistlingЛично мнение.

# 538
Монсиии  love001

# 539
  • Пловдив
Момичета, мисля, че иронията и сарказмът са малко прекалени. А и честно да си кажем Мон наистина си спестява главните букви и препинателните знаци - нищо лично Мон, много си ми симпатична  Hug ама понякога като те чета трудно си поемам дъх  Crazy Е, за предпочитане е пред неграмотното писане с грешки, не мога да отрека, че правописни грешки нямаш, или аз не ги виждам  Flutter
И обобщението ти е супер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт