Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 52 353
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
откакто съм на режима за мен омлет, яйца на очи и бъркани яйца са 3 коренно различни ястия.
Peace Ама то си е точно така.  Joy
Да си призная, яйца на очи не успях да си направя. При първия ми и единствен опит в тиган без мазнина, "очите" бяха сурови отгоре, а овъглени отдолу.  Mr. Green

# 856
  • Пловдив
Дори, за мен яйца на очи са яйца по панагюрски. Завирам вода в една тенджерка, чукам яйцата и се посваряват малко. След това ги вадя с решетъчната лъжица и ги пльосвам върху кисело мляко Simple Smile

# 857
Sun, благодаря за бързия отговор.Не искам да се натрапвам с толкова въпроси ама и другите ли смятате, че 7 протеинови дни са много?Редувам ги с 5 ПЗ.Sun каза,че организма се изтощава много, но и аз и приятеля ми /и той е на Дюкан / се чувстваме много добре при тази схема 7/5.На режима сме от 21.02 и той свали 15кг. ,а аз съм -12. Нелош резултат, но имам още поне13-14 кг. за махане/до постигане на перфектна фигура/, тъй като съм на 21г. Смятам, че е напълно нормално да гоня това тяло за тези години.От 10год насам все съм на диеталИ все йо-йо. Достигам си желаното тегло и после обратно.Много съм благодарна на Дюкан 4е е помислил за задържането.И все пак да се върна на основния въпрос: Много ли са 7 протеинови дни , макар че се чувствам идеално???????  

# 858
  • my own world....
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора.

Защо не спите бе ей! Утре е работен ден  Laughing

Майлс, трябва да ядеш....а с палачинките и дюканските торти и пици, свалих бодро 5 кила и не ми омръзна яденето...

# 859
За мен най-вкусното нещо са яйца на грил плочата. Чукам яйцата и забравям за тях няколко минути. Стават страхотни. Запечени отдолу, забулени а желктъка леко мек. После топя пилешкото филе в желтъка и.....мммммммм няма такава вкусотия. Този вкус никога не може да мУ омръзне.

# 860
ааааааааааату ще се включа и аз .... КОМПЕТЕНТНО ... яйцата на очи ...са в тигана ... пльоснати ..без да ги бъркаш ...остават като очички ... а по пангюрски са ми любимите
та да разкажа и на баба ми рецептата за "яйца на хартишка" ... вземаш един бял лист нагъваш го като  в детската градина като тавичка ..намокряш го слагаш бързо на горещия котлон и чукваш яйцето ... после само внимаваш да не изгори много хартишката че ще ядеш яйце с целулоза ...
пускам бързо поста ...че ме напъва от вътре да кажа как се правят яйца на очи 'по мъжки " ...а няма червена точка с надпис 18

# 861
  • Варна
Вещи, исках на ЛС, ама си ти е пълна кутията. Копирам

Вещи, как съм се затъжила за тебе.  Cry
За Ицата... ОК  Hug

Я кажи сега, питала ли си Лео или някой друг мод дали не може да се заключват старите теми. Гледай колко стари се изравят е..ти  Sick

Гери1919 - мисля като Сън: 7 дни са много (и психически, и физически). 5/5 или 4/3 е по-добре. И тези 7 дни смесени не трябва да ви притесняват. Успех,  Peace

Цоци, я ги кажи и другите яйца  hahaha

# 862
Вещи може ли да кажа за яйцата на очи ...  Embarassed

# 863
Дори, за мен яйца на очи са яйца по панагюрски. Завирам вода в една тенджерка, чукам яйцата и се посваряват малко. След това ги вадя с решетъчната лъжица и ги пльосвам върху кисело мляко Simple Smile
И това с лъжица ли се яде, щото като ги цепнеш яйцата с вилицата си става манджа Crazy Като няма с какво да го отопиш hahaha

Цоци Joy

# 864
няма реакция вече цяла минута от Вещи ...ще кажа ...после ако трява ще трия

Значи ....яйца на очи ..не се правят кога ти се дояде ...ааааааааа когато си много ядосана на мъжа си .....ама не много ядосана а БЯСНА ....направо да си "потигряла "..... та технологията на готвене
нагорещяваш котлона почти до червено ....слагаш тигана изчакваш да се нагрее и тигана като котлона ( до червено) .... след това трябва да си майстор в ръцете ( като при мятане на палачинки ) .... хващаш тигана за дръжката ... гребваш на  "милия  яйцата " с тигана .... ...ииииииииииииии очите му падат на яйцата ....в тигана  

Орелиика .... аз обожавам яйцата по пангюрски но не ги обичам рохки затов аги варя по дълго време във водата ...да станат твърди ..... и си права аз с лужицата маааам .... че то и киселото мляко си е рядко

# 865
Цоци, да си похваля мъжа (ама да не си го търся после Wink): Помни и 15 неща да поръчам от магазина, и то без списък, защото ме мързи да пиша. Знае всичко къде се намира по щандовете и без всички поръчани продукти не се връща, дори да му се наложи да обиколи квартала. Носи очила и дори все пак да съм написала списък, не му е нужен по голям шрифт.
Не съм, аз пък днес курбан за здраве правих и толкова се уморих, че почти не седнах на масата. Добави към месечното си меню и пилешки воденички - и те са евтини. Дори наскоро открих една рецепта за фалшива курбан чорба - с нарязани на лентички воденички, вместо шкембе. Може спокойно да се префасонира в режимна манджа, а за домочадието може и масло с червен пипер да добавиш. Не знам дали я има в блогосайта, че хич нямам време за готвене и гледам да не чета много готварски рецепти, че само при мисълта за нещо вкусно се само-удавям от слюноотделяне и затрепервам като Доберман при вида на храна.
Малеее, тая последната рецепта за яйцата, напрааааво ме разби. Чудя се след толкоз хвалби дали да не му я прочета на любимия да му "пази страх".

# 866
  • Пловдив
Дори, не съм питала, но не виждам тук заключени теми май  Thinking
Орелия, естествено че с лъжица. Едно време с хляб си си хапвах, ама ... толкова беше далечно, че съм го забравила  Mr. Green
Цоци, бая трябва да съм подпалила метлата  Whistling

# 867
  • В.Търново
Цоци, имаш страхотни Кулинарни познания, що ги криеш само незнам Joy Joy Joy

# 868
Виждала съм заключени теми в другите подфоруми.

# 869
VAVA ....аз като шопа "те такова животно НЕМА " .... 15 неща ще поръчам и той ще ги запомни ....нееееееееееее аз 5 ще поръчам той с чанта с 5 бири ще се прибере ...
ако твоя е ТЕТАКОВА чудо .... крииии не казвай ....че "жени хиени " ще ти го захапят и ще го отнесат като дюкакна пилешко бутче
Вещи ....казах тази рецепта неее за ежедневна употреба ....а за "извънредни ситуации ".... кога "яко си яхнала метлата ".....

Общи условия

Активация на акаунт