Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 448
  • 400
  •   1
Отговори
# 165
                                                Честит Рожден Ден
                                                        Шер!
                                           Много здраве и успех в живота!

# 166
  • София
  bigdance2  uraШерче, честит ти ден рожден миличка. Да си ни жива и здрава и още по-щастлива.
И не спирай да радваш както нас така и всички останали. Гушкам те силно.
newsm59

Еми обърках се, понеже имам доста рожденнички днес, та написах поздрав после си го изтрих и сега пак да си кажа.

# 167
Честит празник Шер. Много здраве и щастие ти желая.
А за купона - не се съмнявайте. Само да дойде бавачката навреме, че поне КИС да хванем. То подгряващата група като на Мейдън ще я изпуснем..... Здраве да е.

# 168
Жив и здрав да ти е мъжа! И ти пожелавам да празнувате 40 годишнина от вашата сватба заедно един до друг!

# 169
Честит рожден ден, Шерче! Нека здравето и усмивката никога не те напускат и животът ти бъде изпълнен само с положителни неща. Бъди обичана жена и майка на поне още едно слънчице  Heart Eyes.

Приятно изкарване на всички, които ще купонясват  Laughing.

Ели, честити ти празници. Да се слушате и обичате още дълги години.

Срещааааааа?!
Цункам ви всичките и да ме извинят тези, които пропускам, но нещо не съм в час днес.

# 170
  • София
Честит Рожден Ден, Шерче!
Да си жива и здрава, мила приятелко!
Да си много щастлива, обичана и подкрепяна!
И малката Шоколадка да те радва, така както само тя може!

# 171
Честит рожден ден, Шерче! Само здраве и късмет-много години за напред:)) Да си много обичана майка и съпруга:)
Родена си в един ден с братчедка ми.

Ели, честито ти рожден ден на мъжо и годишнина! Да се обичате с всяка година все повече и повече!!!

Вчера телефона ми звънеше точно докато биеха ваксината на дребосъчето... така хем ми се плачеше, защото Белка плачкаше, хем и защото изпуснах Рони newsm45 Тоя месец стачкуването и дърпането са си  казали думата- пораснала е по-малко, в сравнение с миналия месец. Сега е 4800 и 57,5см. Повече дърпа на дължина. Може да стане мЪникИенка newsm78 Педиатърката я хареса, не каза нищо за това, че тоя месец е наддала по-малко. Колкото- толкова. Важното е, че удържам фронта с кърмата за сега.

Весе, като искаш среща- ела в Заимовата и ще ни срещнеш Mr. Green Ако не днес, то поне утре.

Аз Кис ще пропусна тази вечер, но пък ще ходя на друг концерт- в зала 1 по случай 50 годишнината на гимназията.

# 172
  • София
А ние вчера водихме "другата в мен" на концерт в НДК. Беше изключително вЧепатлена от барабаните, но и барабаниста беше
невероятен. А Йан Гарбарек си е ... номер едно.По едно време почна да ме хваща секлета, неудобни столчета бе, не са помислили за бременния ми задник тези хора, ту.Постегна ми се малко корема, ама може би и защото много ми се пишкаше.  Mr. Green Другия месец пак ще я водим на концерт, на Куул Енд Дъ Генг.

# 173
Честит Рожден Ден, Шерче!
Пожелавам ти всичко, което ти сърце иска!   bouquet

Лилибон, приятна и разтоварваща разходка ти желая. Жалко, че не беше споменала по-рано, защото ние много обичаме когато някой има път до София да си уреждаме срещички в негова чест.  Grinning

Ники, след месец-два ще искаш вече Бела да не е толкова тежка, че да имаш по-дълго сили да я разхождаш в ръчичики.  Heart Eyes

# 174
Благодаря ви за хубавите пожелания, приятелки   Heart Eyes И вие и семействата ви да сте живи и здрави.
Моята шоколадка днес като за подарък е станала с дупето нагоре  ooooh! Дано да спи 3 часа че да я свърша някаква...

# 175
Шерче,миличка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59
От сърце ти желая да си здрава,обградена с много любов и да не слиза прекрасната ти усмивка от лицето ти !
Цеувки на теб и прекрасаната Вики 
Heart Eyes

# 176
ШЕР честит рожден ден и от мен.пожелавам ти да си много щастлива и винаги да ти се случват само хубави неща.  bouquet

# 177
  • Варна
cher, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш здрава, щастлива и обичана!

# 178
Честит рожден ден, Шерче!

Нека здравето, любовта и късметът да са с теб през цялата следваща твоя....ъъъ...18-та година  Mr. Green!

# 179
Честит рожден ден, Шерче!

Нека здравето, любовта и късметът да са с теб през цялата следваща твоя....ъъъ...18-та година  Mr. Green!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni  и от мене

Общи условия

Активация на акаунт